Am un telefon LG GS290 Cookie Fresh. Functioneaza foarte bine, numai ca are o problema: nu pot trimite mesaje! Apas pe "Trimitere" si imi apare in folderul "De trimis". Apoi, dupa un timp, ...? (mai mult)
Sal.Care joaca fifa 2007 multiplayer sa ma contacteze la id:yo_dark_mihy@yahoo.com sau skype:myhy14
Cum as putea sa-mi traduc un text din limba franceza in romana, in intregime, nu fiecare propozitie aparte... ca in dictionar francez-roman online se poate doar cu o limita de cuvinte, dar eu vreau sa? (mai mult)
Am si eu counter strike conditional zero si la play cs... este o misine :is mi-am facut colo profil, am pus pe easy si la mapa cs_italy am o problema, acolo trebuie sa impusti cy cu awp si scrie ceva? (mai mult)
Unii colegi de-ai mei au internet pe telefon gratis. Se poate activa asa ceva? Sunt la Orange pe abonament.
Am nevoie de niste sfaturi! Atunci cand ma joc pe un site, adica pe our world, aproape mereu ( cu mici exceptii) calculatorul se stinge singur, iar apoi pot sa-l aprind imediat. Si daca nu ma insel...? (mai mult)
Sal.cat ma costa sa imi mut adresa de facturare a unui contract la rcs rds?
Stie cineva un site de unde pot vedea programe tv online cu sopcast? funda daca functioneaza! promit
Mi-am luat o cartela noua, COSMOTE BONUS 48. Mi-am reincarcat cu 5 euro si trebuia sa-mi mai trimita ei unul, de ce nu mi-au trimis?
Vreau si eu modele de testari initiale pentru limba romana clasa a VIII-a. Funda!
Pot sa citesc cartea Legaturi Bolnavicioase de Cecilia Stefanescu online? Daca da, unde? Si nu-mi spuneti "mai bine o cumperi" etc.
Am nevoie de ajutor la counter stryke 1, 6 cand iau o arma mi se descarca si nu mai merge sa iei alta.Va rog spuneti-mi pe ce buton sa apas ca sa arunc arma veche si so i-au pe cea noua.
Vreau si eu un site sau program prin care pot taia sau scurta melodii :). Adica sa nu mai cantr partea de la inceput ce numia cuprinsu :). Daca ati inteles :>Fundaa :>
am si eu o intrebare am un antivirus de f mult si mai nou mi-am luat un joc numit cabal si de fiecare data cant aprind pc imi apare ca are virus(jocul) si nu ma mai lasa sa intru pe joc si trebuie...? (mai mult)
Stie cineva vreun program free prin care poti modifica poza? De exemplu sa stergi unele imperfectiuni ale fetei sau sa le acoperi
Cat costa (Aproximativ) sa decodez un sonny ericsson v460i?
Cel mai tare smartphone de ce? si ce iti place cel mai mult la el?
va rog mult dati-mi si mie saitul de unde pot descarca bot fish la metin2.ro dar sa mearga pe metin2.ro si spuneti-mi cum sa-l folosesc va rog mult de tottttt sau dati add la funtarnaruto_vulpe si...? (mai mult)
Mi-am instalat alt windows si din pacate nu mai am progamul de facut filme sau slideshowuri. Aveti niste sugestii?; ; ) Spuneti-mi ce progam folositi si cum vi se pare:) si daca se poate sa imi dati si...? (mai mult)
Cum imi pot schimba numele pe Youtube? Funda:).
Cum pot face popular un site romanesc in strainatate, gratis
Pentru a face avort este neaparat sa mearga cu parintii? daca e minora?
Puteti sa-mi da-ti si mie va rog un program gen Photoinstrument (prin care poti modifica poza-sa acoperi unele imperfectiuni ale fetei, sa stergi unele lucruri) dar sa fie online?
Care este cea mai buna calitate, si cel mai bun format pentru un videoclip lucart in Sony Vegas?
Buna TPU:) unde pot viziona prostia omeneasca de ion creanga online ca desene... dar sa fie in romana si sa arate ce se petrece, nu numai imagini cine da un site asa funda;)
Ce stiti despre firma de plasare locuri de munca in grecia si in alte tari firma se numeste s. c. gramycons s.r.l. si este din ploiesti
Caut gazda in iasi, pret maxim 50 de euro plus cheltuieli.
Am si eu o intrebare: Ce setari trebuie sa fac la HyperCam 2 pentru a prinde tot desktopul plzz raspunsuri! MS
:)) Cum puta mea sa ii zic unei fete ca vreau sa fim impreuna fara sa par un cretin :)) deja m-o luat ea repede sa ma pupe si astea... dar nu e "oficial" :)))
Cum se pune un video pe youtube? :-? trebuie sa fac si cont? daca da cum se face?;;) plz HELP [ funda pentru cel mai explicit rasp;) ]
Buna TPU :) Am si o problema : Eu joc de mult zwinky, la fel si prietena mea.Prietenam mea acum 2 sau 3 zile, cand a intrat pe zwinky i-a dat 500 z card gratis! :O am intrat si eu dar mie nu mi-a dat...? (mai mult)
Nu e ciudat cum unii oamenii se tot plang ca nu au ce mananca dar mereu gasesc bani pentru tigari si cafea?
Cum ma pot face vip` la imvu!:D [nu conteaza cat tine]:-j
Cum se foloseste bluethootu`l asta? http://bluetoothview.en.softonic.com/ Pentru a descarca sh incarca poze. Va rog frumos ajutti`ma :) Multumesc frumos! Ps: Folosesc telefonul...? (mai mult)
Cum iti poti sterge contul de pe TPU? dau funda:)
Vrei să depăşeşti orice obstacol în calea ta? Atunci trebuie să ştii ce este parkour-ul – sportul extrem, care te pregăteşte să depăşeşti orice piedică într-o situaţie de urgenţă, ...? (mai mult)
Cum se foloseste bluethootu`l asta? http://bluetoothview.en.softonic.com/ Pentru a descarca sh incarca poze. Va rog frumos ajutti`ma :) Multumesc frumos! Ps: Folosesc telefonul Sonny Ericsson...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu 4 factori perturbatori ai situatiei de comunicare. :)
La lectia de istorie, ne-a dat sa scrim in caiet ideele principale, si fara sa vreau am zambit, prof. s-a enervat a venit la banca mea si mi-a luat pieptenele care era cu oglinda si mi la aruncat in...? (mai mult)
Ştie cineva cam cât ar costa retuşarea unor pantaloni lungi (stofă), în sensul că îi vreau ceva mai strâmţi că mi-au rămas prea largi, parcă i-am primit de pomană. :)) O altă întrebare...? (mai mult)
Are cineva de aici cont pe cinemagia? Cum imi pot schimba nick-name-ul? Help, pls! :-s
Buna seara TPU! Am si eu catev intrebari la Barn Buddy. 1. Mi-a fura cineva plante cu toate ca aveam caine si mancare. Am inteles ca e ceva cu datul timpului inapoi; daca asa mi-a furat imi explicati...? (mai mult)
Aveti conturi de la jocuri care nu le mai folositi? cine are si vrea sa mi le dea. primeste funda! (depinde ce jocuri aveti)
Am mare, mare nevoie sa ma invat de undeva sa creez o baza de date (la informatica) de exemplu despre produsele de la o fabrica, sau o farmacie..., conform relatiilor necesare, si nu stiu cum sa fac? (mai mult)
Cate numere au aparut din revista COMORILE PAMANTULUI. vreau sa incep sa colectionez.este prea tarziu?
Deci chiar merita vazut da clic e ceva foarte tare convingete singur o sa razi nu gluma http://kissid.ro/alexandru95.php
As Vrea sa intreb ce licee sunt in iasi cu profil istorie. Si sa fie ceva mai bune:D
Ce are un pc daca: cand il aprind merge cateodata dar mai mereu ecranul ramane negru cand il mai mut sau il dranjez atunci cand vreau sa il aprin asa se intampla de la ce poate sa fie? Va rog stie cineva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?