Unde pot asculta radio online gratis fara player, program sau download?
Cat ma costa sa dau copilul la o cresa de stat si daca stie cineva ce crese de stat sunt in bucuresti sectorul 5 sau 4
Am un viciu. imi plac jocurile de noroc si nu stiu cum pot scapa de acest viciu. daca are cineva vreo idee ar fi nemaipomenit sa imi raspunda
Stie cineva ce pasi trebuie urmati ca sa participi la Atentie se canta! Emisiunea de pe TVR 2?
Daca am facut germana in gimnaziu e posibil s afac engleza la liceu?
Unde pot gasi sageti dinacelea colorate cu forme.etc? pls HELP!
Buna TPU Cine Ma Aajuta Si Pe Mine Cu Google Cand Vreau Sa Accesez Google Imi Apare o Imagine Asa http://img834.imageshack.us/i/68848662.png/ Si Apas Ok Si Dupaia Imi Mai Arata o Imagine Asa http://img265.imageshack.us/f/72056889.png/...? (mai mult)
care stiti cum as putea inavata cat mai rapid sistemele de operare in pc?
Cum pot sa invat engleza si eu mai repede ca sunt in clasa de avansati la engleza dar eu in generala eram incepator. FUNDITA (FARA RASPUNSURI DE MUTATE VREAU SFATURI)
Ce profile sunt la uman la liceu? Dar la real?
Ce are ma siteu` asta? de catva timp cand intru pe el tot sing out sunt, nici de-al naiba nu ma tine logat 15 zile cum zice(plus ca am si bifat dracia aia)...La voi tot asa se intampla?
Aami puteti zice si mie cum se faceu n radio dar daca merg toate programele si daca ati incercat si voi sa faceti si vo mrs, Sa nu ma chinui degeaba, Nu dati copy/Paste.Eu vreau ceva in romana dar poate...? (mai mult)
Exista vreo modalitate ca sa pot mari lista de ignore? Am lista full la ignore.si totusi vreau sa mai adaug :D... Deci se poate sa maresc lista?:-/ Dau funda! Ms:*
Daca ai de platit o factura de abonament, de 30-40 de lei la Vodafone de exemplu, si nu o achiti dupa cativa cativa ani e posibil sa iti ia casa, sau se prescrie fiind suma mica?
Hei, imi puteti spune si mie cum pot descarca fonturi? Le descarc dar se deschid cu Winzip:|. Cu ce alt program le-as putea deschide? Trebuie instalat altceva? Cum se foloseste, mai exact?
Caut cont pe leonis macar lvl 22 dau dmg x3 mere 100%, vb serios nu mint.
Am un Computer Bun? As Dori sa va Interb deci :AMD Semprom(tm) Processor 3000+ , 1.61GHz, 448 MB RAM. Windows XP SP2 Dar merge FF Greu. Ma gandeam sa ii pun RAM de 1GB, va rog spuneti-mi ce sa...? (mai mult)
Unde pot gasi online un dictionar explicativ pentru expresii, adica mai multe cuvinte; cum ar fi ( epoca literara, situatie actuala... de ex)... ca in DEX nu le pot explica asa.
As vrea sa stiu ce parere aveti despre acest site. Daca ma intrebati pe mine : chiar sunt foarte multumita. MEreu gasesc un raspuns bun aici. Pentru aceasta intrebare nu
Cine ma ajuta pls cu un enunt despre proprietatea apei care face posibila transformarea acesteia in zapada?
Daca am facut in gimnaziu germana e posibil sa fac la liceu engleza?
Am Test! Cine ma ajuta la mate? Dati-mi o problema rezolvata cu marimi invers proportionale de cl a6a si spuneti-mi cum se face problema asta:a-b=14 iar a supra b = 3 supra 4. Cat e a si cat e b?
Am o intrebare in legatura cu "Bani de liceu" : Indemnizatia pentru cresterea copilului sau alocatiile pentru copii se socoteste la venitul brut lunar pe membru de familie?
Buna! La youtube, stiti ca in dreapta apare: Find your friends on youtube.De pe facebook, messenger, etc.Cand incerc sa caut de pe facebook imi apare: "We didn't find any friends who have connected...? (mai mult)
Este o intrebare mai dificila.Ma adresez in special informaticienilor dar daca stiti raspunsul eu sunt bucuros sa il citesc.As vrea si eu de exemplu sa postez ceva pe un forum si sa scriu ceva gen Click...? (mai mult)
Cum fac rost de bani in jocul "Miss bimbo"?
Y=4-x 0, 2x-0, 3(4-x)=1 Cine ma ajuta sa-mi rezolve acest sistem pirn metoda substitutiei.
Mi-am cumparat de curand un nokia 5800d-1 si am o problema. La voice command, imi spune sa apas pe "voyce key" si apoi sa pronunt numele aplicatiei care o vreau. Problema mea este ca nu stiu unde...? (mai mult)
Eu am un baiat de un an jumate si este pe numele meu. eu acum traiesc in concubinaj cu un barbat de origine belgian si vrem sa schimbam pe numele lui dar noi nu suntem cununati ce acte ne trebuie
Cum aflu online cand imi expira contractul cu clicknet? Dau fundita XD
Spuntetii-mi si mie rasp la intrebarea asta: Aflati lungimea laturilor unui patrulater convex cu p= 180 cm. Rpd Plz
Am gasit un joc misto pe coramen.info dar nu merge zice ceva de direct x, acesta este linkul care ma ajuta?/ http://coramen.info/2010/09/06/cu-tramvaiul-la-plimbare/ astept raspuns
Am auzit ca se poate decoda telefoane cu ajutorul unui site.As vrea sa-mi decodez Samsung Galaxy S de pe orange, stie careva cum sa fac.
Cum se numea personalitatea engleza care a fost remarcat prin faptul ca a avut 8 sotii...stiu ca era al 8-lea dar am uitat cum il chema...plzz help me
Cine stie expresii frumoase despre carte? (exemplu:cartea este un izvor de intelepciune) Pe net nu prea gasesc. Dau fundita celui care imi spune cel mai repede si cele mai frumoase expresii!
Ajutor wireless nu se conecteaza, imi cere un cod de 32 de caractere, asta dupa ce il identifica apare fereastra unde pui sa-u am pus next, dupa care fereastra cu 32... Modemul e personal.
Care sunt cele mai bune saloane de cosmetica din Timisoara?
As vrea sa stiu cum sa dau jos un program cu care pot vedea fisierele video pentru telefonul sony ericsson s500i va rog am nevoie urgenta nu pot vedea pe calculator nici un videoclip de pe telefon va rog...? (mai mult)
Un soft de verificat rpm-ul si buffer-ul unui hard disk?
Ce trebuie sa fac daca intr-un in sims 3 si imi spune ca ei nu pot certifica ca este un cd original?:). please help.si mai spune please contact customer service...:-?
Nu imi merge sa fac acount pe youtube.Imi cere numarul de telefon, ceea ce inainte nu se intampla:|. Va rog, daca puteti sa imi spuneti cum sa imi fac acount sau daca puteti sa imi faceti voi unul,...? (mai mult)
De ce nu-mi apar programele pe stick?
Vreau si eu niste progame de modificat poze online:). Funda:)
Cum se face o astrograma si daca exista vreun program ( soft ) de calculare?
Exista cumva vreun program de spart parole? Eu sincer nu cred si nu ar trebui sa existe. Voi ce credeti?
Hei, m-am uitat la Avatar dar nu are claritate buna. spuneti-mi un site in care sa pot trage orice film in BLURAY.
Mi-am instalat Windows 7 Home Basic si am vazut ca este versiunea trial.Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un cod(key) de activare
Salut.Astazi am constatat cu uimire ca mi-a disparut sonorul la laptop.Aseara il dedesem pe mut, iar astazi cand am intrat la casuta Area Icons sau ceva de genul asta, trebuie sa precizez ca am windows...? (mai mult)
Vreau sa-mi pun videoclipul de nunta pe youtube, dar dupa ce il uploadeaza, imi spune ca are continut ce apartine Sony music si ca este blocat.asta se intampla deoarece, pe fundal se aude o melodie de-a...? (mai mult)
Stie careva cum pot schimba statusul la yahoo din registrii sau daca nu se poate asa alta metoda? Dau funda daca-mi iese :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.