Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Inregistrarea pe IMVU.com este free? Si si peste 1 luna sa cativa ani? Cum pot sa-mi inchid contul? FUNDITA!
Aveti idee unde as putea gasi un magazin cu pietre semipretioase? As vrea mai exact un magazin unde sa gasesc o piatra ametist.Cineva mi-a spus ca in unirii este un magazin cu chestii de genul, amulete...? (mai mult)
Hei am si eu o problema intr-un timp aveam niste efecte tari a mess si nu stiu cum de nu le mai am ea ceva de genu alegeai un pistol si iti impusca meul si ecranul sau aparea o musca si trebuia sa o pleaneste...? (mai mult)
Cum se obtine un mandat de perchezitie? Care este procedura?
Cand imi servesc colegii de ziua mea la scoala cu bomboane, cand imi recomandati : la inceputul unei ore sau in pauza? [specific: sunt noua in liceu si nu stiu cum sta treaba la ei ]. Plss, sfaturi. Multumesc!...? (mai mult)
As dori sa imi fac un nou ID de messenger, dar nu am nici o ideea pentru nume, numele meu este Justiniana... daca ma puteti ajuta cu niste sugestii... Multumesc!
Cum pot sterge unele intrebari pe care le-am publicat deja?
Cine are de vanzare catel bichon? plz imi doresc foarte mult eu sunt din ploiesti idul meu este madutz_nebunik@yahoo.com pentru mai multe informati pret, transportul.etc :D
Ochelarii de vedere inrautesc sau refac vederea?
Cit costa o coala de internita?
Cate jocuri Counter Strike exista?
Puteti sa imi spuneti daca e posibil sa joc DELTA FORCE XTREME online? Caci nu merge sa abdadez jocul. Daca este spuneti-mi cum. Daca nu ziceti-mi alt joc care merge online.nu conteaza care e.
Vreau si wu sa-mi infrumutesez hi5 adica scris mic, colorat, cu imagini colorate, Deci sa fie un hi5 cat mai aprte dar nu la generator pentru ca nu-mi merge :(Gen: http://supra-doza-devise.hi5.com/friend/p317827370--•%20Paula׃×%20•--html http://www.hi5.com/friend/p503454144--Foxxy%20T™%20%20%20
Profesoara mea de romana mi-a dat pe acasa de facut o carte, insa nu stiu ce pot sa scriu in ea, ma ajutati va rog frumos? o sa va fiu ft recunoscatoare, astept raspunsuri.
Ce indemnizatie primesc femeile care nu au muncit, pentru viitorul lor copil? Sau care au muncit cateva luni, dar nu au 12 luni in cartea de munca.
as vrea sa stiu daca se pot scoate petele lasate de soare dupa ce am pus hainele la uscat(o nuanta rosiatica portocalie)...am patit asta cu o bluza si stiu sigur ca nu s-a decolorat sau nu a luat? (mai mult)
Care este cea mai buna pasta de dinti ?
De unde pot cumpara ciorapi cu buline?
Ce inseamna ca iti da fundita daca ii raspunzi?:-S:-S:-S...
Care este nivelul pensiei alimentare a unui copil nascut in italia care acum locuieste in romania?
Fundita! Pe M Tv este o melodie si cand un baiat si atunci merge cu mai multi baieti cu masina si cand "Love is smile ohh love is smile" Cum se numeste?
Informatii utilitare de luat fundita. 1. Niciodata sa nu iti contrazici funditatorul(aici pot intra si termeni biblici) 2. Toate frazele incep cu ( " da, x! sunt de aceeasi parere cu tine) 3. La sfarsitul...? (mai mult)
FUNDITA! Pe MTv este o melodie si cant un baiat si sunt mai multi baieti si merg cu masi si canta "Love is smile ohh love is smile". Cine imi spune si mie cum se numeste? FUNDITA la primul raspuns...? (mai mult)
cine imi poate spune daca din Galgau se pot lua bilete la cuseta pentru directia Bucuresti raspuns urgent daca se poate.Multumesc! Dau fundita:*
as vrea sa stiu si eu daca se pot scoate petele lasate de soare pe hainee plzzzzz:D
Am si eu o problema daca vreau sa ma joc ourworld nu imi apare decat o pagina albastra ce sa fac ajutor dau fundita pentru care merge...
Sunt studenta la Iasi si caut un job, cine ma poate ajuta?
Am o problema cu pc-ul.Cica imi lipseste un driver- Video Controler( VGA compatible). Ce sa-i fac? Am incercat sa caut pe net ceva dar nu merge:(. Cine ma poate ajuta? dau funda!
Am 2 id-ri.Se poate afla daca al 2-lea id este al meu? Stiam ceva cu Ip-ul calculatorului meu, dar nu inteleg. Nu vreau sa stie nimeni ca am 2 id-uri.:| funda. plzz
Buna TPU. Daca esti la profilul servicii (tehnician in administratie). La bac dau si din matematica, sau e la alegere:? Pt ca din cate stiu dau din economie, lb romana, engleza si nu stiu daca dau si...? (mai mult)
Cine imi da si mie urgent un cont vechi de lady popular dar sa depaseasca 5 nivele va rog...:) happy fundita portocalie pentru primul care imi ofera. Multumesc. Trimiteti datele prin mesaj va rog. :)
am si eu o problema:cand ascult o melodie oricare sau orice altceva de pe net nu am sunet iar pe winamp am sunet. oare ce se poate face? care este problema? numai cand intru pe net nu am sunet la...? (mai mult)
Cum pot iesi definitiv dupe acest site? va multumesc
Imi spuneti si mie niste nume dragute de hi5? Numele meu e Macryna si nu stiu ce nume sa-mi pun!
Salutare.As dori sa stiu si eu din ce sunt facute(toate "ingredientele" mingiile de ping pong-pentru fumigene.As iesi mai ieftin. Dau fundita
Am si eu o rugaminte, care stie si poate sa ma ajute, Vreau sa-mi arate programele ca in poza, cand duc sageata pe programele din bara de instrumente sa mi-le arate asa... deocamdata imi arata simplu,? (mai mult)
Ce inseamna Chill?
Cum pot face un site gratis dar care sa apară şi pe net?:-/
Buna! Eu am de citit 3 carti pe vacanta, am fost lenesa si pana acum am citit doar una.Mai am 2.Singur pe lume si Aventurile lui Hackalbery Finn. Dar, daca da Dumnezeu sa le pot termina pana incepe...? (mai mult)
Fuuundaaaa! Pe facebook, daca esti taggat intr-o poza care nu-i a ta, ti-o pune automat in galerie?
Cum gasesc o persoana din Bucuresti daca i stiu numai numele?
Cada ete scurta sau mica
Am si eu o problema.Am un volan Gembrid si cand intru in joc imi ia mereu dreapta fara sa misc de el.Stiti de ce se intrampla asta si ce trebuie sa fac?
Ati vazut aseara Burlacul? Ce parere aveti de alegerea lui? Eu ii dau nota 10 pentru ca Violeta este ff matura si se potrivesc ca si doi porumbei:x, frumoasa, draguta, inteligenta, stie sa vorbeasca...? (mai mult)
De ce nu functioneaza flash?
De unde pot trage luxor 4? Am auzit ca este mult mai tare decat luxor 3. Dau funda
Ce jocuri gen ourworld, zwinky, ladypopular, woozworld si supersecret mai stiti?
Se poate afla IP-ul unui calculator? Cum? funda.
Puteti sa imi spuneti de unde pot sa trag luxor 2 dar sa nu fie demo sa fie permanent jocul.
Buna seara ma num maria si am o intrebare va rog ajutati-ma : mi-am instalat sims 2 delue si sims 2 seasons mi-a mers sa ma joc vreo 5 zile peurma cand am vrut sa ma joc a 6 zi mi- aparut eroare imi scrie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!