Niste programe de mixat muzica?:D Cel mai fain si interesant primeste fundita!:)
FUNDA! Am o poza mica in pc cu mine iar cand dau sa o pun pe desktop, este exagerat de mare si nu se intelege mai nimic. Cum dau sa o reglez? tin sa spun ca am windows 7. Multumesc:*
Hei.de unde pot sa cumpar material ieftin si unde gasesc mai multe modele in bucuresti? plz. funda
Dau funda! Am programul de modificat poze PhotoScape si vreau sa fac o poza peste alta, sa nu fie amestecate ...sa se vada frumoss amandoua pozele, nu clare ca pe urma nu se mai intelege nimic.? (mai mult)
am un robot de bucatarie Philips Essence cumparat cu 2 ani in urma, si as vrea sa stiu daca pot sparge gheata la blender? pentru ca e din plastic blenderul si nu as vrea sa il stric.
Sall imi spuneti si mie gradurile castelului in engleza? Adc Soldat, calaret si alte chestii. Va rog sa-mi spuneti in engleza in ordine crescatoare gradurile pe care le poate avea un barbat la un castel....? (mai mult)
FUNDA! Voi in ce site de cumparaturi aveti incredere si ati mai"lucrat"cu el? Ma refer la un site de pe care sa cumpar laptopuri, accesorii pentru laptop-uri... Daca ar fi si ieftin ar fi super tare!
am un robot de bucatarie Philips Essence cumparat cu 2 ani in urma, si as vrea sa stiu daca pot sparge gheata la blender? pentru ca e din plastic blenderul si nu as vrea sa il stric.thnx
Cicatricile de la operatia pe cord se pot scoate prin operatii estetice?
Am o problema : ma enervez usor. cateva exemple: - mergeam cu o prietena pe strada si era acolo o fata ( tiganca dinaia ) si cica trec pe langa ea si imi face ' bau" asa foarte enervant...? (mai mult)
Care sunt cele mai mari temeri ale voastre? ale mele sunt : 1 sa nu imi pierd catelul si 2 paianjeni
Buna:)de unde as putea download The Last Song, fara subtitrare sau pe parti ca pe Youtube nu-l gasesc:(? Multumesc:D
Care este din Ploiesti si stie adresa sigura a unui bancomat Unicredit Tiriac Bank? Fundita, doar dupa ce m-am convins ca are dreptate.
Daca vanish-ul nu rezolva o pata, stiti cumva daca exista si ceva mai eficient, sau o combinatie anume, metodologie, etc, care sa poata rezolva?! Multumesc!
Care statiune are plaja mai libera si curata, iar camerele la hotel sunt mai ieftine?
Imi puteti spune niste sait-uri de modificat poze pls? dau fundita:*
Stie careva cum pot sa cumpar hainele ale lui Miley Cyrus si Hannah Montana pe stardoll?
Pentru cei din constanta : scoala 11 mai are vreun nume?
Vreau si eu un link de unde pot downloada windows 7:). Funda
La ce folosesc punctele acumulate pe site? Sau "funditele"? Am cautat la "intrebari frecvente" dau nu am gasit raspuns.
Pana in anul 2020 credeti ca o sa se termine resursele de petrol?
Cum fac un CD bootable cu nero? Vreau mai multe detalii. Funda:)
Sunt pur si simplu enervanti oamenii care in loc sa-ti raspunda dau un link care incepe cu http://www.gbx.ro/...o fac din interes personal!
Cum e cu loteria vizelor?
Cine o sa cante la festivalul berii de anul acesta in Tg Jiu?
as dori si eu un program care sa modific alte programe de exemplu programele facute in visual basic de exemplu sa modific codu si aspectu. Multumesc!
Nu pot intra in Local Disk D. Dau in My Computer si dupa in Local Disk D.Si imi zice : biwmp. exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. If you were in the...? (mai mult)
Ce povesti de prietenie falsa stiti? Pt cea/celemai frumoase dau funda.
Care Ma Ajuta Si Pe Mine Sa Ma Fac Vip Pe Imvu Va Rogggggg
Am windows7 si mi-am luat casti cu microfon. Leam bagat la spate dar ceva nu e bine. Microfonul mi se aude dar castile nu. Am incercat tot ce mi-a trecut prin minte dar nimic :(. M-am dus la celalalt...? (mai mult)
Mi.am cumparat webcam Telaron si nu merge.Am introdus cd. u de instalare am dat nex si finish si am introduc camera in unitate. Mi. a aparut pe desktop USB Webcam Utility si am dat clic si nu merge...? (mai mult)
Nu stiti care este cel mai bun antivirus as avea nevoie de unu! dau funda
Daca imi reinstalez windowsul pierd tot ce am avut in calculator?:|Si cum pot face sa il reinstalez? Pentru ca am probleme cu el.Cateodata imi dispare bara de la start si reapare cam greu. Funda:)
Stie cineva cum pot mari formele papusii pe IMVU?:)De exemplu capul, pieptul etc.Cum fac?
Cine ma ajuta si pe mine sa aflu e-mailul unui profil de hi5? va rog ajutorrr...si nu merge http://hi5.bitshare.ro/
9 August - A avut loc vreo sarbatoare religioasa semnificativa astfel incat nu pot calca haine sau coase? Ms:*
Pentru cei care sunteti pe www.deviantART.com. de cate puncte am nevoie pentru a-mi cumpara un Premium Membersip (pentru o luna, doua, trei )? Nu gasec nicaieri.am citit undeva ca 636 pentru 3 luni,...? (mai mult)
Cine imi arata sh mie cat mai multe coafuri [pentru starda. pentru iesit afar cu prietenii, pentru scoala] Dau fundita! Ms! :*
UNde dau ca sa downloades si eu sunetele astea? http://www.ymlover.com/sunete-romanesti-pe-messenger-9/ FundA!
Mai site cineva un site gen TPU?;;) Fara raspunsuri de genu : gbx x(;) Dau stupid si alte chestii;)
Am o mare urgenta! Va rog, cine se pricepe la calculatoare sa imi raspundeti! Am un monitor Philips 190SW (19inch WIDE LCD MONITOR 190SW8). Nu stiu de ce s-a schimbat rezolutia ecranului (nu eu am schimbat-o)...? (mai mult)
Am auzit ca se destrama steaua,:O asa e?
La ce ora si in ce zi incepe feary tale de pe animax?
Cine imi da si mie niste siteuri cu statusuri, texte, poezii de dragoste? dau funda pentru cele mai multe
Sunt foarte ingrijorata deoarece peste 2 saptamani o sa plec in Tunisia si am tot citit pe net despre hotelul la care voi merge si uni spun ca este foarte foarte urat, murdar etc si alti spun ca...? (mai mult)
am cartela vodafone cu 500 min, 500 sms si 50 min NatIntl. Am sunat pe un nr de mobil din Elvetia. De ce mi-a luat din credit, in loc sa-mi ia din cele 50 min gratuite si internationale? (fara...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep cat de cat la lucrul pe comp. sau mess; de ce nu imi apar avatarurile celor care sunt available? cum pot rezolva aceasta problema? Am reinstalat si? (mai mult)
Stie cineva unde as putea viziona premiile Teen Choice Awards online, in direct? v-as fi foarte recunoscatoare! Multumesc.
Pot face dintr-o oja albastru sidefat in albastru mat? Pa pa!
Cum schimb scrisul la hi5?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!