De unde pot sa iau si eu subtitrarea la un film? Funda:*
Pentru cei care va pricepeti la mirc. unde imi pot face si eu o adresa de e-mail ca sa ma pot inregistra pe cservice de la undernet? Fundoi de fundoi
0, 1600 $ inseamna 16$?
1. Cat imi tin astia de la Cosmote un telefon in service? 2. Am un LG Ku990i... nu`mi mai merge touch screenu la el'... ce pot sa ii fac? Gasesc Ecran LCD sa-l inlocuiesc? cat m-ar costa?
Ştiţi cumva cum se numeşte melodia pe care o cântă Miley Cyrus in reclama aia ca sa zic aşa, de pe Disney Channel cu acel aparat foto? Nu sunt fană, dar chiar mi-a placut melodia. Fundă:)
La San Andreas la misiunea 53 "Amphibious Assault" imi apare ceva"You need more practice underwater before you can start this mission adica in romana Ai nevoie de mai multă practică subacvatice înainte...? (mai mult)
Cum pot sa ma transform in vampir in sims 2? Daca stiti cum va rog frumos dati-mi si mie tutorialul!
Ce parere aveti de acest program de sala, am 1.77 si 78 de kg Lunea: Umeri piept abdomen (5 serii x 12 repetari) Marti: Triceps spate (5 serii x 12 repetari) Miercuri: Biceps trapez (5 serii x 12 repetari) Joi:...? (mai mult)
As vrea sa am acelasi nume de utilizator la cat mai multe retele sociale virtuale. Cum pot sa fac acest lucru mai rapid, fara a verifica fiecare site in parte cu diverse ID-uri posibile?
Cine stie, cat costa, o reincarcare de 5 euro pe o cartela de orange?
Cum schimb un meniu la nokia? pana acum cateva zile aparea normal... sub forma de pictograme, acum este lista, ma poate ajuta cineva?
In cat timp se elibereaza pasaport pentru. minori?
Ar putea sa-mi spuna si mie cineva o clinica buna de chirurgie estetica din Timisoara, in afara de Brol? Multumesc anticipat! Daca stiti si alte clinici din jud. Timis este ok :)
Un ziar de anunturi in suceava stie cineva?
Pot fi member pe gratis pe club penguin?
Din cati muschi e format bicepsu?
Ce inseamna de fapt o personalitate, vreau multe explicatii.De mult mi-am pus aceasta intrebare si nu am putut gasi raspuns, ma ajutati voi?
Cum imi pot anula un cont de pe facebook?
De ce nu este valida adresa mea de mail?
aas dori sa-mi tai abonanemtul la Orange, dar vreau sa-mi pastrez nr. :)Se poate? Cum?
Cum este drumul intre Baile Herculane - Craiova? Am de facut un drum si am de ales intre doua rute iar una dintre ele este jalnica si nu vreau sa rup masina.
Cine imi poate traduce ceva? sunt inca mica si nu stiu engleza! (am 8 ani) ce inseamna I Can't Be Tamed, You left, holding, i wish you were
Salut TPU! A facut cineva recent ruta Petrosani-Targu Jiu - Craiova cu masina? Daca a facut cineva recent as vrea sa stiu si eu cum e starea drumului pentru ca am de facut un drum si vreau sa ma asigur...? (mai mult)
Cum pot sa fac poze in sims 3 Create a sim?
Ce parere aveti despre mine? si vreau pareri sincere!:) http://georgyanna-marya.hi5.com :)
Se poate deschide o usa fara cheie? Vreau sa incerc.
Buna e adevarat ca daca iti ti parul legat in coditza creste mai repede sau sa il lasi asa in pace sa nul legi creste el in voia lui? dau funda pup mare catre voi:*
Imi puteti da si mie un click? http://www.castiga.in/membrii.php?id=16507
Obiectele amanetate pot fi recuperate ulterior?
Cum pot sterge un cont TPU? mersi. va pup
Bunaa tuturor de unde pot downloada bluetooth pentru pc?
Am vazut pe unele hi5'uri ca atunci cand accesez o anumita imagine, la comentariu era un clip de pe youtube care incepuse sa cante singur. Stiti cum pot sa pun si eu un clip? a rog mult ajutati-ma;...? (mai mult)
Am si eu nelamurire in legatura cu somajul. Cei care au absolvit facultatea si nu si-au gasit de munca beneficiaza de somaj chiar daca vor urma si cursurile de master? Stiu ca ai la dispozitie 60 de zile...? (mai mult)
Ajutati-ma cu o chestie. Sa explic. intr-un intr-un joc (nu conteaza care si ce cerinte are ), ma joc cat ma joc (45 de minute) si dupa asta imi apare chestia aia cu "Don't send". la driverul de la placa...? (mai mult)
as vrea sa stiu si eu cat ma costa 5 zile la mamaia? un site ceva unde sa fie convenabil. unde pot prenota hotel ceva? Plsss raspundetiiii.:)! Am nevoie de multe raspunsuri. si cat de cat convenabile.:)!...? (mai mult)
Salut.stiu un blog care este prea praf si copiaza prea mult de la alte bloguri.as vrea si eu sa aflu cum sa sterg un blog... ce trebuie sa fac? ca un baiat de pe messenger a inchis alt blog si nu vrea sa? (mai mult)
Am instalat diacriticele si nu imi merge decat daca apas pe alt+ litera:(. Am verificat si tastatura e in romana.Imi poate explica cineva mai concret cum fac sa scriu "ă, ş, ţ" fara sa ma folosesc...? (mai mult)
Vreau niste idei pentru nume la Counter! Cel mai bun primeste... stie el ce :>
Salutare as dori sa fac si eu un patch cu liga 1 pentru fifa 10 si as dori sa stiu daca se pricepe cineva sa imi explice si mie pas cu pas cum sa il fac.Stiu ca este greu de facut dar as vrea sa il fac...? (mai mult)
Acum 3 zile catelul meu a decedat. avea 14 ani si este mai mare decat mine. primul catel care l-am vazut a fost el. l-am ingropat la padure.este bine unde l-am ingropat? undeva la umbra.
Ce fel de intrebari urati cel mai mult?
unde gasesc si eu parabla grauntelui care incolteste fara stirea omului?
Vreau si eusite-uri de unde pot downloada jocuri free. fundita
Care este hi5-ul cu cele mai multe commenturi, prieteni, vizualizari si toate cele? :)
Ce inseamna aceasta eroare si cum o pot rezolva? "The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated.The server response was 5.5.1 Authentication Required."
Care e cel mai vizionat video de pe youtube?
Care imi recomanda si mie un WoW private server bun care sa nu fie nici prea blizzlike, dar nici cu iteme legendary facute de GM, sa-ti fie usor la start si aiba populatie MARE!
Pe mess se pot scrie literele asa: "ă, ș, ț"? Vazusem ca imi daduse cineva mass si scria literele cu virgula. Vreau sa stiu daca se poate.Si daca da, cum setez sa scriu si eu asa?:)). Funda:)
Buna :) la ourworld ce pot face cu "golden mystery key "?
Ce nume imi recomandati pentru un blog? n`am idei:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...