Va rog sa imi raspundeti :Am un numar de telefon si vreau sa aflu cine e acea persoana cum pot sa aflu mai multe date? dau fundita
Pot sa imi "parolez" un document in office 2003? Daca da, cum?
Salutare! stiti cumva care sunt preturile la statiunile la mare:) nu la hotel ci la camping:) Vrea de fapt sa stiu cat e intrare de persoana, masina...etc:) mersi:*
Are cineva lg kp505? este bun? face probleme? e bun pentru muzica? Cum se comporta? sunteti multumiti? sau de care aveti voi?
Am mare nevoie de ajutor. Cum pot sa scot de pe net jocul GTA vice sity? Vreau niste explicatii mai clare, pricep cam greu!:D
Ce pot face sa am mai multi vecini pe BarnBuddy de pe hi5?, Am dat la adauga mai multi vecini dar imi zice invitatie nereusita :( si nu pot adauga, Dau funda :> - - >Jocul este in romana :D
Mai devreme am vrut sa intru pe messenger si imi spunea"Your account has been locked", imi spuneti si mie ce s-a intamplat cu contul meu? multumesc
Vreau sa-mi cumpar si eu o baterie pentru un laptop a2500h, aveti idee unde as putea gasi, ce pret are si cam cat tine o astfel de baterie?
N-am mai luat alocatia de 2 ani. Unde trebuie' sa ma duc sa iau banii din urma? si ce acte imi trebuie?
Ce telefoane imi recomandati?(trebuie sa aiba USB, camera foto, video, card de memorie, Bluetooth, 3G,)
Vand FIFA 2010 CD ORIGINAL pret bun! sau un schimb cu un joc de playstation 2 dar sa fie tot fifa 2010 si mai dau ceva bani:D pentru mai multe vb la ID-cyupz_2008
Cine imi poate spune si mie niste jocuri cu bataie, gen mk4, cu box, k1 sau resling (sa nu fie managere) Multumesc!
Ce inseamna DMR cand e vorba de filme, la Imax?
Acum 2 zile mi-am reparat PC-ul(s-a ars placa de baza). Am instalat Windows...totul, am internet.Pe youtube nu pot intra...de ce? Am Java si Adobe Flash Player.Cand intru pe youtube si aleg un clip? (mai mult)
Va rog daca stie cineva sa-mi spuna cum se numeste melodia care o da in publicitate la Protv. O canta un tip si cred ca zice in refren "walk/fly away, it feels like i'm walking/flying away". Nu stiu sigur...? (mai mult)
Cea mai buna comedie pe care ati vazut-o?
Va salut. Am nevoie sa aflu cum pot depune o plangere impotriva celor de la RDS. Sau unde pot sa-i trag un pic de urechi (exclus casierii). Am inteles ca la sediul lor central se pot rezolva mai multe lucruri....? (mai mult)
Am vazut mai demult un film nu stiu cum se numeste, era cu o fata care era indragostita de un baiat dar parintii lui nu erau de acord si nu stiu ce se intampla exact dar ea calatoreste chiar inaintea nuntii...? (mai mult)
Care imi spune si mie cum sa pun muzica pe hi5 si sa nu se vada nimic?:D [ sa fie cu autostart:p] dau FUNDA!:d
Salut am si eu o nelamurire...Acum 3 zile mi-am reinstalat windows-ul si de atunci nu stiu ce s-a intamplat de imi sacadeaza rau de tot la jocuri si trebuie mentionat ca PC-ul ruleaza si el mai greu fata? (mai mult)
De ce nu mai primesc mail-uri? Defapt... toate prostiile de mail-luri le primesc dar cele importante nu. Ce am facut? Sau ce sa fac?
Sall! Stie cineva un sait de masini (sau mai multe) din Austria pe care pot sa gasesc marca Aixam? fundita:P
Pe ce site pot vedea tot filmul websitestory
Exista gara de tren in Navodari sau Mamaia? in afara de cea din constanta pe care o stiu, am auzit in diferite parti cu ca ar exista in Navodari dar nu mai este functionala (tipic in romania). Multumesc...? (mai mult)
Ce programe oi de modificat poze sunt va rog spuneti-mi! Multumesc
Cum se numea jocul(SF) in care la inceput aterizai cu nava impreuna cu un prieten intr-o padurea te impuscai cu alti pe acolo si la un momentdat apare si un lunetist care trage in prietenul tau baga si...? (mai mult)
Am doar de ieri contul pe acest site daca va rog imi puteti explica ce inseamna expresia"dau fundita"!:)?
Ce telefon mi.ati recomanda cu touch screen la o valuare de max 5 mil jumate. Cam de atata despun. Daca tot imi ziceti telefonul imi puteti spune macar daca este bun de ceva? Il vreau pentru muzica,...? (mai mult)
Salut mi-am uitat parola de la mess si nu mi-a pot aduce aminte nu stiti cum o pot recupera am incercat cu forgot your password dar nu stiu daca am facut bine si am completat pana la sfarsit si mi-a dat...? (mai mult)
Cum adaug vecini pe Barn Buddy de pe hi5? Si un veniti cu raspusnuri gen dai acolo unde scrie la, , Adauga mai multi vecini" am dat clik am facut tot cemi cere dar imi zice invitatie nereusita.Stiti poate...? (mai mult)
Hey...nu stiti cum pot descarca de pe omg photostyle sau photo editing sau photoshop, sau puteti sa-mi recomandati alt site de unde pot descarca progreme de modificat poze gratis in afara de photoscape? (mai mult)
Cine stie cum pot sa fur la Barn Buddy V2 din gradinile celor care au caine?
Ziceti-mi niste descrieri pentru pozele de la hi5 plssss :X:X:X: daca imi dati ulte si faine primiti faimoasa funda;););)
Fustin bieber(jb) joaca in vreun episod din dinsney chanel daca da care actor :)
Buna:)! Am si eu o problema:am downloadat amazing photo editor si acum nu mai pot sa deschid nici o poza din laptop :| pentru ca se deschide cu programu' pe care l-am downloadat.Cum pot sa fac sa revina...? (mai mult)
Care stie un site sau un program ca sa scrii literele invers adica B sa fie cu buclele in stanga?
Care stiti niste programe bune de editat poze in afara de photoshop?
Heiii =D! Azi imi fac camera:x Si m`am gandit sa impart unu` dintre pereti in 2. Sa duc din coltul din stanga jos pana in dreapta sus cu banda, o linie:D si sa fac jumate de perete o culoare si jumate...? (mai mult)
Cum as putea sa ma inalt (in afara de Basket)?
Hi. Ce siteuri de editat poze stiti?(link). mersi
Vreau sa-mi cumpar un laptop si as vrea sa stiu daca este bine sa cumpar unul care are procesorul de peste 2Ghz sau este bun si unul intre 1.6 GHz -1.9GHz? il folosesc doar sa intru pe internet, mai...? (mai mult)
La Barn Buddy de pe hi5 cand vreau sa adaug vecini imi zice, , invitatie nereusita Invitațiile nu au fost trimise datorită limitei Hi5. Mai încearcă și mâine." Am incercat de multe ori azi...? (mai mult)
Buna din nou, eu care deranjez pe toti. Daca toti ati fost draguti si mi-ati zis cum sa ajung la Bran as mai avea marea dorinta sa stiu de la cei care ati fost ce e frumos si ce se merita vazut.Si pe langa...? (mai mult)
Deci sa va spun ceva.Am luat un windows de pe net mai exact windows xp ice v3 eng.Si am vrut sa il pun pe calculator, il pun pe un dvd facandu-l bootabil, dau restart la pc si apas f2, imi deschide windows...? (mai mult)
Ce cadou sa ii iau fratelui meu? ARE 11ANI
Parerea voastra despre nokia 5800?
Exista pe servare private la runescape mebrii? Sau toti sunt free?
Am ajuns sa ii urasc pe pustii de 13 ani. daca pun o intrebare si vreau raspunsuri de la persoana de la 16 ani in sus, imi sar astia mici in cap. Sau mai noi daca nu le place imi anuleaza intrebarea....? (mai mult)
Cum sa sterg un program de tot din calculator? Nu il am in control panel.De unde as putea sa il sterg, pentru ca l-am instalat dar nu imi functioneaza si vreau sa il sterg.Ms va pup pe toti. O zi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!