Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Care joc e mai bun? GTA 4 sau GTA episodes from liberty city?
Daca sunteti din timisoara, dati'mi si mie o adresa de la atlasib, si sa imi explicati si zona! va multumesc anticipat
Mai este vreun user pe acest site cu numele David? daca da voi ce porecle aveti cei cu numele David?
Hii :-* Porecle tari pentru numele meu Georgiana :) Dar si in general! DAU FUNDA!
Cand incepem scoala anul acesta?(2010-2011)
La ce ajuta programa Linux?
Unde dau ca sa pot icepe jocul sims 2! Fundoiii! :x
Daca i-am dat cuiva adresa mea ip, poate sa faca ceva rau? sa-mi bage virusi, sau sa se foloseasca de netul meu? sau altceva?
Cum fac sa imi bag messul pe telefon?
Pentru cei din bucuresti stiti cumva daca este vreun aparat pentru poza la minut pe la unirii si pe unde?
Daca eu am setat la hi5 ca numai prietenii imi pot vedea pozele si intru la altcineva pe profil care are tot privat si nu il am la prieteni, poate vedea ca am vrut sa ii vad profilul? sau eu nu apar printre...? (mai mult)
Joc si eu Cs.Am vazut ca unii fac bhop, am incercat si eu sa il fac. Pot. Dar am auzit ca exista un cfg...cine poate sa mi-l dea?
Va implor sa-mi trimite-ti un link cu audiobook in romana ciresarii care se descarca si e gratis...stiu ca e mult dar am ft mare nevoie si l-am cautat cateva luni va rog sunteti ultima mea speranta? (mai mult)
Cum schimb poza la hi5? funda
Salutare tuturor. Am si eu o nelamurire si as vrea sa aflu parerile voastre in legatura cu asta. Sunt aproape un novice in ale internetului si as vrea sa imi creez un blog. Asta nu este foarte greu,...? (mai mult)
-Buna numele meu e Edy si as vrea sa imi zica cineva care are metin factory sa mi-l dea si mie va rog frumos.ID meu e,, edy_inteligent"si daca sunteti buni sa-mi ziceti cum sa il descarc.
De unde as putea descarca photoshop?
Care e diferenta intre frica, anxietatea si fobia dentara?
La marn budy unde este preferince?
Stiti cumva ceva siteuri de anunturi? Vreau sa vand cateva cd`uri de care nu mai am nevoie. Daca stiti, va rog sa`mi ziceti cateva. :)
cine ma lamureste ce e cu funda?:))
Cum fac sa nu mai primesc mail-uri de pe TPU cand cineva pune o intrebare? pls
Ceva filme in gen "2012" sau "The Book of ELI" mai stiti? Funda!
As vrea si eu sa stiu daca cei care fac liceu la seral, la fara frecventa dau bac sau ceva de genu'.
Cum pot pune pe profilul paginii de hi5 o anumita poza? Am mai citit si din ce am inteles am facut insa nu am reusit.Va rog mult sa explicati cat mai explicid. :*
De ce nu mi se vad raspunsurile care le-am dat pe TPU?
AJUTOR! De cateva saptamani nu`mi mai merge mozilla...:-? nujtu ce are` l-am reinstalat dar degeaba! cand vreau sa intru pe mozilla imi apare : "Firevox s-a terminat neasteptat! Se va incerca? (mai mult)
Bey.stiti cumva ce se mai da anul asta la sfarsitul clasei a 8a.adica pentru cei care trec anul asta a8a? dam capacitate...admitere pentru liceu. teste nisa, tisa, pisa cum se numesc.sau ce? fundita pe? (mai mult)
Stiti cumva pana cand trebuie depus dosaru pentru liceu?
:) La mine la tara, pe camp au aparut peste noapte o multiome de mormane de... este ceva ca un ac de siguranta mai mare... sunt legate pe ntre ele cu niste cabluri. Aceste ace de siguranta sunt infipte? (mai mult)
Am si eu o intrebare:tatal meu a avut un abonament la vodafone si nu stiu ce a facut dar l-a transformat in Orange. Punctele de loialitate s`au pastrat? Daca da cam cate s`au acumulat? Are telul ala la...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine cu Windev de la Softeh? ver 6 sau 6.1 sau 6.2.sau 6.3 Va multumesc
Deci eu pe PC am instalat Ubuntu Linux dar vreau sa instalez Windows XP Cand il bootez imi apare daca vreau sa ies din instalare, daca dau repair la windows XP(Ma duce in recovery console sau ceva de...? (mai mult)
Salut, Imi poate spune si mie careva va rog ce mijloc de transport in comun (adica de ex troleul 40...) pot sa iau de la gara din craiova ca sa ajung pe o strada numita Sf. Dumitru? M-am uitat pe net? (mai mult)
La ce se refera o persoana cand spune "facem o liniuta" legat de o masina?
Vreau sa stiu si eu detalii despre facultatea de drept(specializarea stiinte administrative) din craiova...de la cei care sunt in prezent studenti sau cei care au terminat facultatea...multumesc
Salut.Imi poate explica cineva cum ajung de la Gara de Nord la Facultatea de Constructii?(Lacul Tei). Apoi din Lacul Tei la Universitatea Din Bucuresti.Cat mai detaliat.Mersi.Dau fundita :D
Ma ajuta si pe mine cineva la metin2 empire va rog... cand intru in empire si imi scriu acolo useru si parola imi zice dupa aia FAILED TO CONNECTION TO SERVER si tot asa incontinuare... Dece oare si nu? (mai mult)
Daca am dat un vot pe http://soferderomania.com si a scris ca am ajutat cu 265 de lei. oare imi vine in factura atat.sau doar virtual?
Ce e mai greu, un kilogram de plumb sau unul de alumimiu? P
Cine imi spune un server de metin2 privat foarte tare si un site de unde il pot lua, dau fundita :D va rog.
Pe lady popular isla nivelul 1, nu am iubit si vreau sa stiu cum sa fac benii :d am slujba da imi apare asa:Începe să lucrezi Nu poţi începe să lucrezi dacă nu ai calificare Fundaa :D
La profilul filologie dau teza la limba 1 studiata?
Cine stie cum se numeste melodia de la reclama orange? Cea cu cei doi tineri si catelusii?
Spuneti-mi si mie ce e irelevant la intrebarea:Am 35 kg si 1, 41 inaltime.Sunt grasa ca nu inteleg?
Sunt interesat de programul orelor de curs la inginerie electrica sau la mecanica. Aproximativ vreau sa stiu cum se invata acolo, dimineata sau seara si cam cate ore sunt pe zi etc. Ms anticipat.
As vrea niste jocuri gen Lady popular, dar nu missbimbo sau IMVU altele daca stiti :DFunda :P
Am o problema. Azi ma jucam linistit pe PC si cand primesc un apel necunoscutȘ Strainul - Sa nu te mai iei de sora mea Eu - ce ma? Strainul - Sa nu te mai iei de sora mea ca nu vrei sa vezi cum...? (mai mult)
Stiu ca nu trebuie sa ma bag dar, voi ce ziceti. Vreti sa ajutati orasele inundate de ape? Am vazut cum oamenii care nu aveau asa de multi bani au donat.Am auzit numai stiu cand ca, unii dintre noi nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?