Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 31 Decembrie 2025 sunt:
as vrea sa stiu daca exista magazine pentru suplimente nutritive de la redis in SIBIU... va multumesc!
Nu inteleg! Am 2 conturi noi lady popular si la unu am 38 diamante si la unu numa 8.1 cont(cu 8 diamante) e facut acu vreo saptamana. Al 2 lea chiar azi (ele nu au acelasi id sau unser sau parola). De...? (mai mult)
Cum e admiterea la Drept? Pe baza mediei din liceu sau ii ceva examen?
Cum se poate sterge o intrebare sau un raspuns postat? multumesc
Joc un joc nou Perfect world international... ati putea sa imi dati informatii despre joc? plz
La lady popular nu pot sa imbrac fata.Am haine... ii dau intai toate hainele jos iar apoi dau la rochii (am una) apas pe rochie, dau mai sus si apoi imi dispare inainte sa dau salveaza tinuta.Si.nu pot? (mai mult)
Oare de ce sunt asa de putine intrebari la "cauze nobile"? Oamenii chiar nu sunt doritori de "cauze nobile"?
Cum vi se pare ca e mai avantajos si pe care varianta o abordati dintre:1.Mai bine dau un raspuns pe TPU lung si bun, si sunt sigur/a ca voi primi funda(desi e riscant, poate muncesti degeaba).2.Mai bine...? (mai mult)
Pe ce site pot gasi rezultatele la contestatii bac 2010? pls help me...:*
Tie ce rasa de caini iti place cel mai mult?
Cati km sunt de la Timisoara la localitate Stei din judetul Bihor?
Cum pot sa instalez driverele de la placa video daca nu stiu ce placa video am? stiu ca am o placa nvidia dar mai mult de atat nu stiu.
Unde pot gasi vagoane, rute, locomotive...pentru TRS 2006?
Neata TPU.Cine are abonament la vodafone complet 800? Cat costa si cate minute sms-uri iti da? Ms:* [sau un site in care pot vedea]
Cum pot pune parola asupra unui folder? Fundita :D
stie cineva o geamgerie? daca da, aveti idee c preturi sunt? am nevoie urgenta sa pun un geam si nu stiu unde sa caut.help me brothers, pls! mersi
Cum imi descarc messenger multiplu?
Stie cineva cu cat sunt platiti cei care distribuie oferte de pret de la Carrefour, Kaufland etc? Spuneti-mi si mie, va rog.
In liceul economic Xenopol din bucuresti, Hermes si Mircea Eliade cum se invata in clasa a 10a? dimineata sau dupa masa? Dau fundita!
Am gasit pe google un program care imi permite sa scot de pe youtube (sa descarc) ce vreau eu in ce format vreau eu! Partea proasta e ca nu merge pe trilulilu... Stiti vreun program care sa descarce de? (mai mult)
Cum se instaleaza un forum cu SMF? Am downloadat arhiva cu fisierele dar nu stiu ce sa fac mai departe... Daca reusesc sa il fac cu ajutorul vostru va
Mereu am incercat pe Hi5 sa-mi creez un aspect propriu, dar nu reusesc:((. Habara nu am ce sa fac si unde sau cum:((. Imi da cineva instrcutiuni:(?
Cu ce se ocupa un inginer geolog?
Am si eu o intrebare. eu acum am intrat pe TPU! si nu stiu cum sa dau fundita:">
Funda! Pot cumva sa imi transfer blogul de pe blogger pe wordpress? Daca da, cum?
Eu joc skynet metin, iar ownerul e plecat si nu pot intra in joc pentru ca el a creat serverul.Intrebarea mea e : Ca sa creez si eu un server trebuie sa fiu owner? Multumesc.
Cei care aveti cont pe DeviantART, ce inseamna Llama Badge? La ce sunt bune?
Pentru ce sunt funditele TPU astea? Dar punctele pe care la aduni? Cu ce te ajuta?:)
Stie careva cum se scoate casuta vocala de pe Vodafone? Funditaaa!
Unde si in ce mod pot sa ii reclam pe viitorii mei vecini ca au inceput sa isi construiasca casa si au distrus drumul. Drum consolidat si intretinut de noi deoarece primaria nu avea bani pentru asa ceva....? (mai mult)
Hey, imi puteti spune si mie cum sa fac un CD cu windows bootabil? Multumesc>:D
Am uter fibramatros de 108/50/73 mm cu endometrul de 9 mm grosimea. Se poate trata fara operatie?
Ce medie trebuie sa am ca sa intru la liceul LOGA din TM?
Diseara varumiu pleaca la tara Spre Campina. e mare are 17 ani[si a mai fost si singur]!, oare sa ma duc cu el, maicamea si matusamea zice ca daca se intampla ceva ce baza are in el. dar eu vreau [cu...? (mai mult)
Dati-mi un site de unde pot descarca melodii populare frumoase, dar fara timp de asteptare.
Am o intrebare pot trimite bani de la o domnisoara la alta pe lady populare? Daca da, cum?>
care vi se par cel mai eficient si bun sport? eu am practicat handbal.
Cum pot schimba parola la id de mes? ma poate ajuta cineva?
Ce acte sunt necesare pentru buleitn (la implinirea varstei de 14 ani)? Daca se poate, o lista...completa? Am gasit si pe net, dar nu scrie totul :(
Cine stie cum se face un fel de colaj, adica sa pui mai multe poze si ele sa mearga una dupa alta ca si cum ar fi una, pentru hi5 de pus in about me cum are si el: http://mironcostin.hi5.com/friend/p95067871--EXIT--html...? (mai mult)
Cum imi anulez contul de pe 'toti pentru altul' :))? FundiTa
Spuneti-mi si mie jocuri misto dar sa nu fie online si sa nu depaseasca 450 mb, cu o mica descriere despre ele, in afara de Neighbours from hell 1, 2, 3 si Cake Mania 1, 2, 3, Counter Strike, Metin,...? (mai mult)
Am un telefon nokia 5300 xpress music si de la un timp nu mai merge cablul USB. Deci zice "Nici un telefon conectat" si sunt foarte sigura ca, cablul este bine fixat in telefon. Am umblat si pe la firul...? (mai mult)
Vreau si eu un site de jocuri online. adica sa ma joc cu alte persoane. gen, biliard. poker. sau alte dasteaa. am 18 ani. nu imi dato jocuri de copii de 9 ani.
Ce inaltime au Catalin Botezatu si Victor Slav?
Stie cineva cam cat costa un bilet de tren accelerat de la craiova la sibiu?
Ma puteti ajuta si pe mine? Cine imi poate spune cum pot scrie un "text" pe o poza sau un video folosind Movie Marker? In primul rand, se poate?
Imi puteti spune retete de sucuri din:UN MAR MARE ROSU, O BANANA SI O PIRESICA? plssss ca am nevoie si nu stiu cum sa fac!
Cum poti vedea ce raspunsuri ti-au fost votate ca fiind amuzante?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?