Am instalat o programa, un fel de photoshop si acum, nu inteleg cum sa intru in photoshop.Nu mi-a aparut altceva. Dau funda.pls spuneti-mi.
Cum vi se pare statiunea mamaia?:D
Spuneti-mi cum instalez metinGX in calculator
Cum descarc metin2GX ca pa sait dau dowload si imi apare o pagina cu mega-upload, dar sus in dreapta numai apare codul ala casa pot sa-l descarc, stiti alt mod sa descarc meti2GX servar 2 daca stiti spuneti-mi...? (mai mult)
Cum descarc metin2GX ca pa sait dau dowload si imi apare o pagina cu mega-upload, dar sus in dreapta numai apare codul ala casa pot sa-l descarc, stiti alt mod sa descarc meti2GX servar 2 daca stiti puteti...? (mai mult)
Cum se folosesc codurile la jocul Captain Claw...si care sunt codurile principale si cele mai bune. Dau fundita pentru raspunsurile cele mai bune:)
Cum fac CD cu windows?
de unde pot cumpara jocul Ring n Roll?
de unde pot cumpara jocl Ring n Roll?
Imi puteti spune si mie familia lexicala a numelui gaby?
Am o mare problema cu rundll32. exe nu il gaseste windowsu cred ca ati mai dat de astfel de probleme si vreau si eu sa aflu cum o rezolv deci sa va explic cand vreau sa dau la propietati sa ascumb...? (mai mult)
Am copiat readon tv si nu gasesc pro tv gasesc prima si antena 1 dar se vede negru doar aud
Hey! unde as putea sa votez cine sa fie nora saptamani? va rog un link sau ceva DE genul. ps :este emisiunea, nora pentru mama de pe kanal d am cautat si nu stiu unde sa votesc pe net.
Cum pot sa-mi personalizez bicicleta?
Cum se numete celmai rapi tren din europa
Am o probleme cu firefox-ul imi tot apare o eroare de fiecare data cand deschid o fereastra.Imi scrie [JavaScript Application] si mai jos "TypeError: Components.classes[cid] is undefined". Ce are, cum...? (mai mult)
De ce sa muta iconitele cand aprind pc?
Ce melodii in franceza stiiti EX:Stromae - Alors On Danse?
Se mai poate viziona Digi Sport pe vreun site? :(
Cand a fost infiintat TPU? ce trebuie sa fac ca sa ajung userul anului?
:) Am o intrebare pentru. cei care stau la caminul de la liceul Grigoare Moisil din Iasi: Cat costa cazarea+masa la camin? Multumesc.:*
Cum pot trimite niste bani in alt judet chiar daca nu am cont bancar sau cealalta persoana? de exemplu vreau sa ii trimit la o ruda in constanta, eu fiind din sibiu, vreau sa ii trimit suma de 1 milion....? (mai mult)
Hey.Cum pot sa imi schimb culoarea ochilor si a parului cu PhotoInstrument.Si explicati-mi ce se mai poate face cu acest program si cum.Mersi.Dau fundita.
voi cum faceti emoticoane pe TPU? Eu nu stiu.
Eu am un ip. Si acest ip ete inregistrat la cei de la net(inet), daca vreau sa-l schimb ce se intampla? se schimba si la ei? mai merge?
Buna ziua tuturor! Am si eu o mica intrebare.Am un MTB cu roti de 26.Am primit de la un vecin un ciclocomputer, dar nu stiu cum sa asez exact magnetul pe spite sa imi indice viteza corecta, etc.Ma puteti...? (mai mult)
Cum adaug pe candva la prieteni?:* dau fundita l primul :d
Stiti vreun site cu topuri muzicale (pe ani, genuri.)?
Cum pot vinde haine pe stardool?
Patesti ceva daca porti bustiera noaptea? Daca da, ce? Mentionez ca am sanii in crestere.
:] Cine imi poate zice sh mie de unde pot downloada sims! Va rog frumos! Sau cine mi-l poate trimite p` mess;) georgii.ana12 :] Multumesc anticipipat! Dau funditaaa :x
as vrea sa va intreb daca nu cumva stiti un film cu trei frati monstri intr-o padure care ucideau oamenii, esti de groaza filmul dar este interesant si te tine in suspans, ajutati-am va rog. multumesc? (mai mult)
Pentru ce a fost creat Internetul, ce rol are pentru omenire? Sunt trei lucruri importante, care sunt acelea?
Cine are clan de CS?
Un parfum care sa nu fie dulce, pentru un baiat care se imbraca in gen retro/city adica tenisi, camasa, blugi stramti, ma ajuta cineva si pe mine. NU conteaza pretul! Mersi!
Pentru cei care joaca sau au jucat Euro Truck Simulator. La cariera sunt la Novice si imi cere ceva de genu sa transport doua trailere la acelasi dock sau nu stiu ce... nu prea inteleg cum fac? please? (mai mult)
Cum pot sa schimb butoanele la jocul metin adica vreau sa schimb 2 litere y sa fie in loc lu z... dau funda...
Cum pot sa sterg o intrebare de pe TPU?:)
Stie cineva cam cat ar costa un pui din rasa Marele Danez? Ador cainii aia. daca nu, poate stiti de Chow Chow sau Shar Pei...va multumesc!
care e cea mai buna metoda de a copia la bac? dacas titi ceva scheme va rog:D as fi incantat sa le aud si sa le si folosesc. si va rog mult nu postati daca vreti sa spuneti ca mai bine as fi invatat...? (mai mult)
Unde pot gasi toate comentariile de la BAC la romana? Link direct. Funda! mersi anticipat.
Caut un complex, dar nu stiu decat ca este in zona aurel vlaicu si ca incepe cu litera "C". Urgent. Dau fundita.
Daca ma las de fotbal ma inalt?
Urgent. deci azi acum o ora au venit pompierii la mine la bloc nu stiu de ce, cert este ca au venit chiar daca nu era niciun incendiu. si acum am bagat uscatorul intr-o priza care facea flama inainte si...? (mai mult)
Cat costa un gram de aur alb la amanet?
Oare se pricepe cineva? daca la un modem de internet mobil ai viteza sa zicem mica cand iti arata si nu ai decat 3 linii, asta fara sa ai credit sau vre; o optiune activata. Booon... dupa ce reincarci? (mai mult)
am un Counter-Strike 1.6 eXtream si nu am servere pentru el adica dau acolo la find servers, internet il las sa caute iar dupa aprox.20/30 secunde zice -there are no internet games vizibile...? (mai mult)
cand eram mica ma jucam un joculet cu pestisori.Erai un peste si mancai alti pesti mai miki.Va rog daca stiti numele sa mi-l spuneti si mie urgent.Multumesc:*
Am si eu niste probleme cu internetul. Dau click pe el, se gandeste, dar nu imi intra in pagina. Ajutati-ma pLs!
Stie cineva cum se incarca credit pe vodafone. ro? mi; am cumparat stik dinaela mobil pentru net si nu stiu unde sa bag codu de reincarcasre si sa activez optiunea. stie cineva? funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!