Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cum sterg o intrebare pusa?
m-am inregistrat astazi pe yahoo! messenger si nsuhtiu cum sa ma folosesc ajutati-ma cineva va rog adaugatima in prieteni pliz?
Salut am o nedumerire. Cine ma poate ajuta si pe mine dau funda. Deci vreau sa fac rost de un soft (free) cu care sa pot modifica clipuri video adica din mai multe filmulete de 6-9 secunde sa fac unul mare...? (mai mult)
Ce sa fac sa ma placa un baiat?
Cum stiu daca un baiat ma place?
Cum calculez p% din ceva?
Mai pun o data intrebarea canu prea am primit raspunsuri. care aveti internet mobil? prin zapp, vodafone sau orange pe stik dinacela. este bun de navigat pe net? ( sa intri pe pagini sa mai...? (mai mult)
Mi-am facut cont pe imikimi, dar acum nu stiu de unde sa intru la el ...nu merge...ma ajuta cineva?
Buna! Stiti pozte vreun site cu teme pentru telefon Nokia N 73? Thanks`!
Cum fac sa-mi creasca mai repede unghiile? dati solutii.si nu imi dati solutii cum sa-mi fac unghiile tari ca le am...doar lungi. mz:D
Puteți să îmi dați ceva informații despre liceul de muzică „Tudor Jarda" din Bistrița? As vrea sa stiu ce materii se fac, ce teze se dau?
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste versuri? am cautat pe google versurile melodiei gonna leave you, cantata de ziggy marley dar nu am gasit...ma poate ajuta cineva cumva?
Un film sa fur si eu in seara asta? Orice gen, bun sa fie :D
Cu ce as putea lipi chibrituri, in afara de superglue?
Care ai internet de la orange, zapp sau vodafine prin modem mobil? unde locuiti? ca poate ma aflu si eu prin zona si as vrea sa stiu cum va "merge" cade des? seara cum se comporta? vreau si eu...? (mai mult)
Daca merg cu bicicleta 2 ore pe zi, in cat timp se vad rezultatele?
Buna:) ce zici de telefonul lg ks 360? e bun de ceva? de cat e camera? ce jocuri are?:)ce fel de card se foloseste? mersi anticipat:*
Spuneti ceva jocuri ca aestea Tom Clancy's Splinter Cell, hitman... James Bond 007?
In 2014 Vine al 3-lea Razboi Mondial?
Buna:d. Daca stiu parola de la hi5 mi-o pot afla pe cea de la ID :-? Nu de alta dar am facut o mare prostie : mi-am schimbat parola de la id si acum nu mai stiu ce parola mi-am bagat :| Stiu ca atunci cand...? (mai mult)
Am si eu un telefon nokia 6300 si cand il bag la incarcat imi apare"incarcator neacceptat" si la alte telefoane merge deci nu e devina incarcatoru ci telefonul imi ziceti si mie ce are si ce pot sa fac...:)? (mai mult)
Cine stie subtitrare pentru filmul Bad Man(bad guy) sau pe ce program la TV este?
Cine ma ajuta si pe mine cu descarcatul jocului Captain Claw, dar full :D. Promit ca dau fundita! :)
Unde pot citi online "Scripca prietenului meu", ofer 10 funditse
Spuneti-mi ceva filme cu karate?
Salut, as dori sa fac o diploma in word ca sa pun o rama ceva mai oficiala. Cine ma poate ajuta?
Cum pot sa sterg un id de messenger? fundita
Când o să am un cod secret la Webkins?
Urgent, cine poate sa-mi spuna cum sa-mi sterg contul de pe Lady Popular.Va rog mult. :{
Cine stie daca la samsung star iti da si stylus?
În legătură cu admiterea la liceu, dacă am depus la şcoală dosarul cu opţiuni şi am realizat acel dosar cu copiile legalizate ale actelor elevului, cine va realiza înscrierile la acele licee...? (mai mult)
Mi-am descarcat "Avast Antivirus". Si nu stiu cum sa-l fac sa stearga virusii. Instructii>>Multumesc:-*. Dau panglica;;)>:d
Nu stiu cine si nici nu stiu cum:(, da mi-au spart parola la mess:(, era foarte lunga si nu stiu cum au reusit:( si acum nu ma pot intra ca sa mi-l schimb:(:((. Ce sa fac?:(. Cum as putea afla parola:((:(?...? (mai mult)
Voi merge in italia vara asta:xsi vreau sa stiu mai multe despre aceasta tara... voi merge in florente si sper ca va fi frumos, dar vreau sa stiu cum e cu magazinele de haine si incaltaminte, sunt scumpe?? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu...sunt noua pe aici... ce inseamna funda? Cum adica sa dai funda? Va rog sa-mi ziceti si mie! Mersi!
Am vazut pe hi5 ca un tip avea doar o poza iar acolo unde scrie cate comentarii ai la fotografii arata -125 iar chestia aceea era toata portocalie. cum a facut?
poate cineva sa-mi spuna o parere despre martorii lui iehova. multumesc
Cum aflu ascendentul? Sunt nascuta la ora 20, lunea, 09.05.1960
In general, cum procedati cu prostii?
Asi vrea sa stiu si eu unde gasesc niste aplicatii si jocuri pentru un LG GT 400...Astept raspuns! BAFTA! si RESPECT!
Credeti ca pot sa gasesc in Carrefour rame foto normale? dar asa mai speciale, adica foarte dragute! cu floricele, inimioare.merci!
De maine am sa imi iau internet de la vodafone (dinacela fara abonament pe stik) M-am interesat azi si e cam asa treaba la 500 mb valavil 10 zile ai cam asa 7500 de paginii accesate si 2500 de...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog prin ce programa pot sa-mi redactez cel mai bine pozele si ce programa e mai buna pentru a face slideshows? Fundita si note?;)
Buna:)as vrea sa fac un pic de publicitate(nu p acest site)ce as putea face as fi vrut sa pun ceva anunturi p net...am facut un cont hi5 ce as mai putea face pentru a face publicitate produselor? mersi:*funda? (mai mult)
Se poate incarca aici ceva? de exemplu clipuri video pe care sa le vada utilizatorii TPU? Ms:X
Hey all funda (daca stiu cum, ma uit mai incolo xD) pentru cine imi rasp si mie la o intrebare. In fine, intrebarea e in legatura cu niste link-uri. ei bine cum vad peste ce site-uri am trecut ieri sau...? (mai mult)
Ce semnificatie are numele tau? Te-ai intrebat vreodata de unde provine numele tau, sau ce inseamna acesta?
Cand primeste marfa Realul din Galati. Vreu sa iau un skateboard dar erau vandute toate si nu stiu cand sa ma duc sa gasesc de cumparat.Promit ca dau fundita unui raspuns corect!
Ati putea sa-mi zice-ti niste programe in care pot face planificator de evenimente cu calendar.Am descarcat Yahoo Widget dar mi se pare enervant sa apara pe ecran si daca nu vreau.(Nu vreau comentarii widgetul...? (mai mult)
Salariu minim pe ec 600 de ron ce. si cit % se retine si iei 450 de ron? inpozit cas somaj etc si ce poti face cu acesti bani? CRedeti ca s ar descurca BAsescu ci ei [de fapt toti din parlament macar 6...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?