Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Nu stiu sa ma semnez; adica imi scriu numele direct! Cum pot invata sa ma semnez(am incercat mazgalind de o mie de ori pe niste foi dar nu puteam sa reproduc aceeasi semnatura)!
Buna:) cat costa un bilet de avion in spania si din spania inapoi?:) sau daca puteti un site ceva...
Cand apare fifa 2011 va fi mai faina ca celelarte
Vreau sa imi iau stik dinacela de la vodafone de fac acum reclama. am auzit ca e fara abonament. stiti cumva cum se incarca? si daca e bun de ceva? cum se comporta... are cineva? vreau si eu detalii? (mai mult)
Cum pot vedea la ce raspunsuri mi-au dat folositor, stupid... etc?
Ziceti-mi si mie parola pentru gems la jocul ourworld va rog!
La ce ajuta Daemon Tools Lite?
Se poate trimite tigari 2 cartuse in anglia prin colete?
Sos TPU! Va rog mult sa ma ajutati:deci am instalat din neatentie pe PC o bara(ca si Google Toolbar), dar acum vreau sa o sterg si nu pot.Am instalat Hdgoals.com Toolbar.Va rog sa-mi spuneti cum sa o sterg,...? (mai mult)
va rog sa ma ajutati! am un blog si nu stiu cum sa postez pe alte pagini, categorii pentru ca toate se posteaza pe pagina principala fara ca eu sa vreau! imi spuneti si mie cum? mersi!
Cine stie comedii noi aparute? Nu orice fel de film, ceva care merita vazut.
Mi s-a furat telefonul si as vrea sa-mi blochez cartela...cum fac? mersic :)
Are/stie cineva vreun program care sa imi schimbe automat walpaperu de pe desktop? adica sa fac un slide cu imaginile
Cum pot sa scriu mai diferit pe hi5?[cOlOrat, alt tip de scris.etc.] Exista si cOduri pentru a scrie tot timpul cum vreau(pe hi5)? Ofer fundita pentru cel mai bun raspuns!:X
Cine ma ajuta si pe mine? Vreau sa fac un film cu poze pentru youtube...in ce program trebuie sa-l fac? fundita pentru cine ma ajuta
Cum pot sa scriu diferit pe hi5?[cOlOrat, cu scris diferit.etc.]. Si se poate pune un cOd ca sa scrii tot timpu` asa? Ofer fundita!:x
Cu ce program as putea sa fac un filmulet gen slide show ca sa-l pot uploada pe youtube? adica un video, dar el sa contine poze eventual si alte scurte videouri mici, cu ce program as putea face asta?
Vreau sa aflu si eu nr de telefon la un abonat rds!
Ce conditii trebuie sa ai pentru obtinerea permisului de port arma?
Va este frica de viata de apoi?:)Daca da,:) De ce anume?
Ziceti-mi si mie niste filme horror
Are cineva ceva date/informatii despre "Elemente teoretice privind activitatea de marketing a întreprinderii"? Nu gasesc pe nicaieri si am nevoie urgenta. Nici pe google nu am gasit nimic concret. PS:...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati. Mi-am facut cont pe Google...si am pus o imagine pe fundal, adica in loc de sa fie alb asa am pus o imagine.si vreau sa o schimb.cum pot sa o schimb? va rog ajutati-ma! paa? (mai mult)
Dati-mi si mie vreun cod de Max Dsl brio sau altceva?>?
\Spuneti vreio joaca ca sa construiesti orase, kladiri \?
Stiti cum pot pune un favicon personalizat la un subdomeniu cabanova?
Pe ce sit pot gasi jocul Oban - cursele stelare?
Care-i cea mai apropiata autogara de aeroportul Otopeni? Cum se ajunge acolo? Thanks in advance!
Ce inseamna sadomasoschist/sadomasochisti?
De ce nu pot sa vad la opera history de la early this month sau older? Cum fac sa vad? Vreau sa vad obligatoriu ceva la history de early this month dar nu merge? Cum as putea sa fac? Multumesc
Ciau, as dori sa-mi sterg contul de pe TPU.ro si nu stiu cum? Poate ma ajuta cineva si cum as putea face asta.
Vreau sa downloadez Prince.of.Persia.The.Forgotten.Sands si nu stiu daca va merge la systemul meu.:RAM 1GB, Placa video Nvidea GS 7600 256 MB, PRICESOR 2400 Mhz. Ce ziceti, cum va merge?
Mi-am uitat parola de pe jocul ourworld cum o pot afla?
Mi-am uitat parola de la jocul ourworld cum o pot afla?
Acum cateva zile am gasit un site care ma interesat in mod deosebit dar acum cand sa-l caut din nou am uite ce-am scris pe google(la History nu il mai am). Cum sa fac sa-mi amintesc? Ceva metode exista?...? (mai mult)
Mai, am si eu o fraza primita pe un site de socializare si suna cam asa: so maicare mo praleo... deci in primul rand daca stiti ce lb este si daca se poate sa si traduceti... dau fluturas. mersi mult all:)? (mai mult)
Ce parere aveti despre telefonul nokia n97? Eu as vrea foarte mult unul. Dar as vrea sa stiu daca merita pretul ridicat. Ofer fundita.
Deci... am un telefon LG GT 505, pe orange si am abonament pe 2 ani Pantera 8 in ultimul timp imi vine cost suplimentar foarte mare inca odata cat e factura, nu descarc nimic de pe internet si nu vorbesc? (mai mult)
As vrea sa va intreb cu ce pot vedea filmele DvD, deoarece in trecut puteam sa ma uit cu vlc dar acum nu mai merge. Va rog frumos daca ati putea sa-mi dati un link cu un program sau macar numele...? (mai mult)
Cu ce program pot sa deschid un DvD (Film) deoarece vad ca nu mai merge cu Vlc.
Nu stiu ce are telefonul meu. Am un LG GT 505 si nu mai vrea sa filmeze sau sa faca poze adica cum... fac poza in mod normal si dupa imi apare Eroare! nu se salveaza la fel si la filmat am resetat telefonul? (mai mult)
Sunt in anul I, am o restanta... si vroaim sa va intreb de cate ori poti da restanta si in ce conditii. Promovezi anul daca nu ai dat-o in sesiunea de restante? E cineva in situatia mea? Sa va explic:? (mai mult)
Buna cineva mi-a dat tratamentul asta pentru vergeturi. fac infuzie cu bitter suedez apoi dau cu crema de galbenele tratamentul tine cam 6 luni depinde.insa nu m-am apucat de tratament pentru ca stiam ca...? (mai mult)
Imi poate spune cineva, cu ce pot curata o pata cu vopsea de par de pe o haina.Multumesc.
Buna @ll! imi puteti spune si mie cum dezinstalez emoticoanele ca nu merge sa le sterg... dau fundita...mersi:D:D:D
Stie cineva jocuri fine online?
Vreau si eu niste statusuri pentru hi5:)...sau site`uri:*. daca vreti sa`mi dati;)
Cum sa fac sa nu imi mai apara alte ferestre de net pe care eu nu le deschid? Intra singure.
Dau funda, am un nokia 6300, am o cartela de memorie de 2gb.verisoara mea tot are cartela de memorie de 2gb, si am incercat sa-mi trimit toate cintecele care le are ea. dar nu le pot pe toate, doar...? (mai mult)
Cum sa pun melodii de pe youtube pe hi5? Tank you!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.