Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Fetele, cum preferati barbatii? cu par pe picioare sau fara? In ce zona a corpului acceptati sa fie paros :D?
De pe ce site pot downloada muzica? Selena Gomez, Miley Cyrus.etc.
Stie cineva unde pot sa-mi fac ceva un forum, blog ceva interesant.Sa pun imgini, melodii, video.Plese ajutati-ma.Multumesc
Cum am spus in intrebarea anterioara, papagalul meu Paco a murit. As vrea sa imi iau un nou perus si ma gandesc sa ii dau tot numele Paco sau alt nume?(Kiki, Coco etc.) As vrea sa imi cumpar unul exact...? (mai mult)
Ce pot face ca sa nu mai rod unghiile`;)) :))? Funda :D
Cit timp trebuie sa astept ca sa mi se stearga contul de pe TPU?
Am un telefon Nokia 5800 Xpress Music Navigation Edition si nu stiu care este parola initiala a sigurantei(cod de siguranta)...nu stiu ce parola sa bag ca 0000 nu e nici 1234 si am nevoie de acel? (mai mult)
cum bag filmulete pe you tube? funditaaaaaa
Cum sa fac sa imi apara fisiere ca dupa ce am instalat windowsu? exemplu : plugins.cfg si am dat sa mie se deschida automat in Notepad as vrea sa fie normal sa nu intre direct
Buna as vrea sa cumpar un renault master si nu stiu ce parere aveti dv cititorii acestei antrebari mersi
Cum imi sterg contul?
Cat timp poate sta un om treaz?
Imi spune cineva cum aflu cat am de plata pe telefon? adica ce numar formez ca sa imi apara pe telefon?
Ce este blacklist blogs?
Deci...cand ma uit la un film si bag subtitrarea, subtitrarea ramane in urma cu vreo 2 minute... e de la player sau subtitrare? Imi puteti da un site unde gasesc subtitrari care sa mearga in acelasi timp? (mai mult)
Cum pun la Ulead VideoStudio 11 numele meu pe un video pe coltul din dreapta jos?
Site-uri de jocuri Pentru Smasung SGH-E250V dar nu p internet mobil, dar sa fie exact jocurile pentru samsung e250 in afara de mobile9
Cum sa cresti in inaltime?
Salutare dragii mei de cat va timp ma doare burta si stomacul imi vine ciclul sau este ce va? Va rog spuneti-mi si mie!
Salutare tuturor utilizatorilor TPU, aş avea şi eu problemă. Stickul USB nu îmi este recunoscut de calculator, ce pot să fac săl readuc la viaţă?
Stie cineva cat costa sa-i fac un pasaport la cainele meu? Mentionez ca are 2 ani, e catea de rasa pichinez.
Deci a fost un film acum cativa ani pe antena 1, in care era vorba despre un barbat care facea naveta cu trenul iar cand intra intr-un tunel la iesire era cu intr-un sat de prin 1912 si sia facut familie...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu o informatie? Mi-am pierdut certificatul de casatorie si nu stiu unde trebuie sa-l declar furat. Ma poate ajuta cineva? Si unde trebuie sa merg apoi sa mi se dea altul?
Cum sa dau fundita?
Salut, as vrea si eu sa imi spuna cineva cum pot scapa de windows geniuine pentru windows 7. Am nevoie de raspuns urgent
Buna cine stie un site unde as putea gasi pretul unui bilet de avion, ori pretul unui bilet de autocar, iar destinatia va fi din orasul meu in alt oras fin tara, am cautat prin tarom, dar nu imi arata,...? (mai mult)
Cum dau fundita? Mersi!
Cat costa un plic si un timbru postal?
Funda, ce e aceste hi5? ce e interesant acolo? tot aud hi5, hi5 Vreau si eu informatii despre el, si cum se face...pls hrlp, me... Funda
Vorbest serios, am mai pus intrebarea asta.si alti mau luat de nebun, dar vreau sa dau un ps2 pe un nintendo ds pentru nepotul meu. deci cine are un nintendo ds de vanzare ii dau un ps2 sau altceva in...? (mai mult)
Intre ps2 si xbox care este mai bun?
Care este diferenta intre psp 2000 si 3000?
Cat spatiu ocupa Sims 3 si de unde il pot descarca?
Cine stie ce inaltime are Jorge (George Papagheorghe)?
Ciao! am si eu o problema am un samsung sgh-x700 si nu imi mai merge bluetooth cand sa il activez imi skrie eroare activare bluetooth ma ajuta cineva cum fac sa il activez mersi mult
Cum e jocul sims 2, 3. Tot aud de el peste tot dar ce gen de joc e ? cum se joacA? As vrea niste informatii. Funda :D
Unde pot vedea elevii din gimnaziu( nume si prenume) din scoala 27 brasov? Un link se poate? Multumesc.
Fac server de Metin2, modific shopuri, preturi, tradus si altele. fac forumuri si situri f bune...La schimb pe un cont 4Story (nu cont RO.UK.US)...30+! dati add la id: danut377.
Buna:) aud peste tot intrebarea cum fac bani p cutarica site... chiar se castiga bani? ce trebuie sa faci ca sai castigi? oricine poate participa? si d unde dau astia bani? mersi anticipat:):)
Ce pot sa fac la youtobe sa mearga mai repede (findca mi se incarca greu am cont)fundita
De unde pot descarca si eu filmul "the last song "? Am incercat pe mai multe site-uri dar nu am gasit
Se poate sa trimiti mesaje de pe un calculator sau de la altcineva si sa apara ca primit de la altcineva? nu stiu cum sa explic, dar va dau un exemplu:am primit un mesaj de la o persoana, iar persoana...? (mai mult)
Nu pot sa dau fundita, ce pot sa fac sa-mi apara?
Am imprimanta CANON mp240 si nu reusesc sa scanez.Ma poate ajuta cineva va rog!:*:* normal ca dau fundita
Ce numar trebuie sa apelez pentru a afla ce credit am daca am cartela? Am nevoie pentru Vodafone si Orange, pls.
Voi ati avut din prima zi o fundita? ca eu sunt de 24 de ore inregistrata dar nu am nici una:((. asa de curiozitate ce conteaza mai mult funditele sau punctele? voi cate puncte ati scos in 2 zile de la...? (mai mult)
Salut.Care stie un program cu care sa decupez parti dintr-o melodie?
Saltut am un stick de la digi net mobil 7.2 problema e ca nu prea e 7.2 nu stiu de ce se misca netul foarte prost are 2kbs pe secunda rar care ma ajuti iti dau o funda si o bere?
imi puteti spune(in detalii)ce se studiaza la facultatea de jurnalism?
Am vazut acum 3 ani un film si nu mai tin minte cum se numea. as vrea sa-l revad. cred ca era horror sau ceva de genul.era cu niste caini roboti care ucideau tot ce prindeau. tin minte o scena in care o...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)