Va este de ajutor site-ul http://www.nod-32.ucoz.org?
Buna:( am o problema la pc. mi-am facut multe id-uri pentru ca am nvoie de mai multe si la un moment dat cei de la yahoo au "spus" sa imi chem parintii, ca mi-am facut prea multe etc. si acum miau blocat...? (mai mult)
De cateva zile ma chinui sa fac un post tv online. Astazi am reusit :-bd Am si eu nevoie de parerea vostra. Aruncati un ochi si aici: www.comedyro.tk
Cum putem combate poluarea solului?
Exista tigari subtiri kent?
Poi vreau sa va intreb si eu cum bag gemsuri la ourworld si ce coduri stiti pentru flow in afara de test-mode42 si cryptobiologist va rog raspundeti repede
Cum pot pune o poza de-a mea la comentarii la hi5 dau funda. mersi.
Am o prietena pe care o cunosc de cand avea 3 ani sta vizavi si am fost cele mai bune prietene. acum am aflat de la mai multi ca imi face povesti si sunt sigura de asta eu am inceput sa imi pierd o multime...? (mai mult)
Ce povesti frumoase pentru clasa a 3 a stiti?
Am nevoie urgenta de un site gen: http://bplaced.net/ care ofera 1Gb web hosting "Gratis" dau fundita! :((
De exemplu 2 browsere... daca eu vreau sa mi se deschide un anumit site de exemplu email`ul mi se deschide pe un browser.Cum pun un browser in care sa se deschide orice site:)? sper ca intelegeti, cel? (mai mult)
Cine are un cont conquiztador si il imparte cu mine? Pt ca la mine nu stiu de ce nu merge sa-mi fac cont.Il imparte cineva cu mine? (va rog mult, dau fundita) :D
Stiti bancuri? Imi spuneti si mie cateva?
eu cand iau in pc(jocuri, filme etc) si le sterg cand ma uit la cat loc mai am imi arata ca am tot atat ca si inainte, nu ar trebui sa arate ca am mai mult loc liber in calculator? cum sa rezolv...? (mai mult)
Salut vreau sa va adresez si voua o intrebare? Aceasta este legata de blogul pe care il tin. Pe acest blog postez evenimente din zona Roman si Bacau am mai avut incercari de a scrie si din alte orase dar...? (mai mult)
Sall all.Am si eu o problema, am un pc fix si cam de o luna imi face figuri adica mere cat mere apoi sa inchide singur instantaneu si imi face un zgomot ca o alarma si nu se opreste pana cand nu il intrerup...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie pe 31.05.2010, mai este greva in scoli? Luni mergem la scoala? Sunt derutat complet, odata e greva odata nu:( ^:)^ mersi!
Care este mai mare GB sau MB?
Eurovisionul se da si-n reluare? Cand, unde?
Unde se află Moldova
Dau fundita. Cum se numeste melodia de la BUG Mafia ( sau Parazitii, nu stiu sigur :-? ) care incepe exact ca melodia lui Sean Paul cu Blu Cantrell - Breathe? Nu imi amintesc nici un vers ca sa o caut...? (mai mult)
De unde pot citi carti online? Nu sa comand. Vreau sa dau copy - paste si sa le citesc din calculator. Ma puteti ajuta?
Ce loc a ocupat Romania la Eurovizion?
imi puteti spune si mie o urare de bine pentru profesorul meu adica dirigintele, as vrea ceva de genul: Va multumim pentru munca depusa in toti anii acestia, va rugam sa ne iertati daca uneori...? (mai mult)
Cum pot sa imi fac un site al meu, costa ceva?
Alta intrebare ca sunt cu intrebarile; )). As vrea sa fac o scoala de masaj si nu stiu pe unde s-ar afla prin Bucuresti :-? daca ma puteti ajuta si pe mine cu asa ceva. Chiar as vrea sa fac o astfel de...? (mai mult)
Am vazut reclama aia la vodafone cu sticku ala. stie cineva daca e bun de ceva? sau cat costa unu? as vrea si eu sa-mi iau. ca cica nu trebuie abonament. e adevarat ce se zice? are careva? mersi. vreau...? (mai mult)
O sa radeti dar Mi-e frica de intuneric! Ce pot face?
De ce nu mai merge sa dau fundite?:-s
Mi-am facut si eu cont facebook! ce se petrece pe acolo? am vazut la o prietena ca are ferma...si eu mi-as dori! vreau multe informati!
Am probleme cu tantarii(cand ma duc la pescuit), si voiam sa imi iau un aparat anti tanatri cu ultrasunete. Ce parere aveti? Sunt bune sau dau banii degeaba? Voi ati avut? V-au fost de folos?
:) Cum scriu in Photo Shop? La mine, atunci cand selectez acea portiune pe care vreat sa scriu, imi spune "Could not complete your request because something prevented the text engine from being...? (mai mult)
Pe clasa 3, am voie sa scriu pe caiet studentesc?
Unde pot gasi un tub flexibil de la aspiratorul Solac Apollo Turbo Silent 1800W? Multumesc
Imi puteti spune si mie o cofetarie, ieftina, cat se poate d buna, in zona berceni...sau un loc accesibil(uniri, militari, langa un anumit mall etc)
Ce inseamna algebra? Dar aritmetica? Am nevoie la tema de la romana.
Am si eu nevoie de un antivirus bun, care poate elimina virusii candva ma poate ajuta¿?
Cum pun un background dupa net pe blogspot? Explicati.
De unde pot lua povestea Five o`clock de Ion Luca Caragiale, toata povestea?
Exista caiet studentesc, dar fara linii? Vreau sa imi fac jurnal cu desene...
Care e numele intreg (real) a lu dony?
`TPU, foloseste datele noastre personale? daca da, se comporta ca si facebook, si ar trebui s luam atitudine.
am nevoie de un program cu care sa transform videoclipurile 3gp, avi etc in mpeg4 ca numai asa imi merg pe telefon.stiti ceva program? mersi :*
Vreau si eu id-ul adevarat si hi5-u a lu dony :). va rog. multumesc :-*
Va place jocul conquiztador? Informatii?
Ce crezi, e adevarat ce se spune despre aceasta fata(in legatura cu spiritele padurii)? http://stirileprotv.ro/stiri/international/duhurile-padurii-mi-au-rapit-fata.html
Help me! M-am incarcat cu un virus pe nume,, Cal troian" cum pot sa scap de el? Help me! Dau fundita
Care antivirus este cel mai bun?
Am luat o o povestea Printul Fericit de pe referat.ro si nu stiti este intreaga poveste sau o mica parte? De unde pot lua intreaga poveste sa o citesc de pe net?
Salut.La mine in parc este zona wireless...eu stand f. aproape de parc cred ca merge sa conectez calculatorul la net'. Dar cum fac asta?:D...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?