Am abonament la t-mobile pe 2 ani si vreau sa va intreb daca dupa 1 an de contract primesc telefon gratis? O cunostinta imi spune ca da, dar nu am ajuns pe acolo sa intreb.
A instalat cineva un windows virtual?
Hey! era un film cu regina cleopatra si faroni si cu un baietel care era adoptat si era protejat de un sarpe a fost pe protv anuul trecut si multi ani.cum se numeste?
Sunt pe clasa a 3 -a. Am nevioe de niste expresii frumoase pentru o compunere cu titlul "Copilarie frumoasa" Ma puteti ajuta, trebuie sa o am pentru miercuri. Multumesc anticipat
Ce este volumul parului? adica cat de gros ii parul sau?
Am si eu o intrebare: Ce inveti la info (specializarea mate-info) din a 9a pana in a 12a? Si ce facultati se pot urma dupa aceea? Ms anticipat:)
Mi-am luat un laptop, dar am o problema, cand scriu, in special pe messenger imi sare cursorul in urma si se insereaza ce scriu in textul deja scris. Ma poate lamuri careva de ce? Se poate dezinstala...? (mai mult)
Cum se numeste melodia in franceza din reclama inghetata Cote D'or?
am vazut ca o cunostinta isi cumpara esente de parfum din acelea ce se vand la ml, ea spune ca e f multumita de ele, sunt dupa mai multe parfumuri cunoscute, voi ce parere aveti de aceste esente?...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un program pentru editat mp4 :) am un videoclip si am filmat fara sonor :) si acum vreau sa ii pun o melodie :(
Care este cea mai dura roca de pe pamant?
Ai putea sa iti faci pe blogspot un fel de portofoliu? de exemplu te pricepi in photoshop, editezi, modifici, creezi etc. si ai vrea sa imparti cu alti. ar fi o solutie sa iti faci cont pe blogspot...? (mai mult)
Ce culoare se poarta anul asta? Am auzit ca albastru marin dar nu stiu sigur. Fundita cel mai rapid raspuns!
Imi este foarte teama sa merg cu avionul de teama ca se va prabusi eu va trebui sa plec undeva cu avionul. Po gasi o solutie sa scap de frica? VA ROGGGG!
Astazi-24 mai- sunt deschise hypermarketurile? Stiam ca e sarbatoare.Va rog sa imi spuneti cat mai repede.
Ar merge sa plec din Romania cu autocarul catre Egipt?
Cam cat costala liber LG KU990 Viewty?
Stie cineva cum imi pot salva pozele de pe hi5 in calculator, in marime naturala? Cred ca nu se poate, dar poate exista ceva ce nu stiu eu.merci :)
Caut ceva despre politica tarismului in Basarabia si nu gasesc decit aceleasi documente, va rog ajutati-ma cu ceva, sugestii, ginduri...(msss)
O urgenta :x dau fundita.in urma cu cateva saptamana am vaz un film. :-? despre un adolescent ce traia intr-un mediu lipsit de toate tehnologiile. etc. dupa un anumit timp vine tatal sau in acel tinut.acesta...? (mai mult)
Buna :-*! Mi-am incarcat cartela cosmote si acum mi s`a terminat creditul.Trebuie s`o reincarc din nou sau sa`mi iau alta cartela?:D:S
De unde pot sa iau bambi 1 si 2 in lb romana.MS
M-am uitat la niste camere de filmat pe net si scria:"timp maxim de expunere 1/3500 si timp minim 1/50". cE In seamna acestea?
Am si eu o nelamurire personala.Am fost facut expert. Ok, un titlu simbolic acordat pentru activitate.Presupun ca nu doar activitatea mea a dus la numirea de expert. Ceva din raspunsurile mele, intrebarile,...? (mai mult)
S-a deschis stradul din Onesti? Adica ma refer. Sper sa fie deschis deoarece vreau sa merg cam pe 11 Iunie si am auzit ca este in renovare dar am auzit ca doar partea mare nu si cea mica.In plus este destul...? (mai mult)
Daca as mergela ziua cuiva si m-as imbraca cu un colant negru si o bluza lunga cu maneca scurta si sa fie turcoaz si cu negru si cu cizme de vara mov:x Si colantei negrii si bluza cam asa cum vi-l...? (mai mult)
De unde pot descarca teme pentru microsoft power point [ free of charge ]?
Imi poate explica cineva cum pot sa imi reinstalez windows-ul? Va rog, daca imi poate explica cineva pas cu pas.
Caut un prieten din liceu pe nume Saftoiu Constantin Tudor care locuia in Bucuresti pe Sos.Stefan cel Mare, nu mai stiu nimic despre el, pentru cine poate da relatii las adresa dmihaela 32@yahoo.com...? (mai mult)
Va place serialul "Cameleonii"? Mie imi place mult, in special de Ulises, Solange, Valentina si Sebastian. Vreau pareri! Voua va place?
Care parte a filmului 'American Pie' va place mai mult?
Stie cineva de unde pot downloada empire earth 3?
Spuneti-mi, va rog, vreun program sau vreun driwvr cu care sa mearga jocurile.
Spuneti vreo programa sau vreun draiver care se mearga toate jokurile? dau fundita
Cine stie cum pot sa fac badges display.pe imvu?:Ddau fundita:)
Cam cate ore dureaza drumul de la Iasi la Botosani cu masina?
Si cam cate puncte trebuie sa am ca sa pot intra printre cei mai buni?:D
As vrea sa stiu daca... pe messenger o persoana mi-a dat ignore. asa cred. pot sa vad daca mi-a dat sau ma are pe inviseble cu vreun program?
Joc counter strike si mereu am ping mare.Am tot scos din bara si tot la fel. Ce sa fac?
Sunt noua pe TPU si vreau sa stiu cum pot da fundita! Mutumesc!
Am citit pe un articol de pe internet ca exista o zi Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Cancerului de piele si am citit ca in acea zi se fac consultatii gratuite. M-ar interesa sa fac si ei.Sttiti depsre...? (mai mult)
Vreu sa imi iau un skateboard si nu stiu ce roti sunt cele mai bune.Am vazut ca cele de cauciuc sunt foarte bune dar nu stiu cum se comporta am mers pe silicon si pe plastic.Ma muteti ajuta?
De ce nu se face un site TPU pentru juniori [copii sub 15 ani]? De ex: TPU-junior.ro! ...ar fi mult mai bine asa :) Ce parere aveti? Mie mi-a pus capac intrebarea aleia mici care zice ca ii place de profu? (mai mult)
Am o intrebare, la care nu cred ca o sa primesc un raspuns pozitiv, dar sa incercam. Am avut un cont netlog, normal cu toate pozele mele. Fostul mi l-a furat, a schimbat parola a adaugat alte poze fara...? (mai mult)
Revin cu dragostea.Vi-am mai povestit despre Alex. Aveam Id-ul lui si vorbeam cu el de mai multe ori.Ieri dupa ce am iesit de la ore o colga de-a mea cu care nu ma inteleg destul de bine i-a zis ca...? (mai mult)
Imi da si mie cineva exemple de glume: sa nu fie vulgare (bula si mai multe) fara p*** si Piz*a si fara cuvinte urate.Va rog mult! Imi da cineva "fundita"? :)
Buna am si eu o intrebare:am un navigator GPS si nu am harta Romaniei, scrie pe el ca are harta Europei, dar nu e asa.cum sa fac sa imi pun si harta Romaniei. l-am primit cadou si nu as vrea sa imi cump...? (mai mult)
Help! cum ajung si eu in parcul izvor? eu stau p langa city mall
Stie cineva unde se pot moda PS2 in Baia Mare?
Unde pot sa downloadez lectii de engleza audio(mp3) gratis?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!