| Laurentiu11 a întrebat:

Din ce cauza imi merge greu pc-u... oare trebuie sa imi refac windowsu sau trebuie sa mai sterg din programe? ajutati-ma! funda

Răspuns Câştigător
| tteo92 a răspuns:

Salut!
Intra in start „start " apoi „run " si scrie „msconfig "(enter) apoi o sa ti se deschida o ferestra cu titlu „system configuration ", dai click unde scrie „startup " si debifeaza aici tot ce nu folosesti, apoi aplu si ok, dai restart, si o sa observi diferenta.

3 răspunsuri:
| Jeryko a răspuns:

Instaleaza Ccleaner selectezi toate optiunile de la curatare in afara de acea de a curata spatiul liber si il rulezi. Verifica PC-ul de virusi.Instaleaza AVG internet security adauga vyo_the_number_one siti dau o licenta acel antivirus iti amreste viteza PC-ului si a netului verifica spatiul din C sa ai cle putin 3 GB liberi si mais terge din programe mai ales cele mariwinking bafta

| neutrino a răspuns:

Nu mai intra aiurea pe internet. De exemplu TPU infecteaza calculatorul. Sterge din calculator ceea ce nu folosesti. Defragmenteaza si instaleaza un antivirus. Bafta!

| stpu a răspuns:

Verifica memoria din C(sau unde ai instalat windows-ul) sa nu fie ocupat tot spatiul. Verifica pc-ul de virusi. Mai sterge din programele inutile sau din salvarile jocurilor pe care nu le mai deschizi. Deschide unitatea si curat-o de praf. Un procesor plin de praf ingreuneaza functionara pc-ului.
Verifica temperatura.
Probabil ai nevoie de o formatare daca windows-ul incepe sa-ti dea erori sau se blocheaza. Daca n-ai mai facut-o de mult, e bine sa faci o formatare ca la carte.