anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hey! Cum poți deveni actor in America? Cam ce ar trebui sa faci?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Actor poti deveni oriunde. Cred ca tu vrei sa fii vedetă. E cam greu in SUA, că America e mare, pentru un outsider, daca nu iesi cu nimic in evidenta.

| Simpatik a răspuns:

Sex cu producatori mariwinking

| johnnny123 a răspuns:

Cum poți deveni "actor" sau cum poți deveni "actor de succes"?
Pentru că diferența este enormă.

În America oricine face un curs de actorie de $200 se poate recomanda ca "actor". Dar asta nu înseamnă că va primi vreodată roluri și va deveni un actor de succes. Sunt pline bucătăriile restaurantelor de "actori" care spală vase ca să-și plătească chiria cămăruței de 15mp în care locuiesc în LA.

Statistic vorbind, maxim 2% dintre cei care aspiră să devină actori reușesc vreodată să trăiască din asta. Atenție, să trăiască din asta, nu să fie actori de top.

Ca să devii actor de covor roșu ai nevoie de o combinație extraordinar de rară de talent, noroc, muncă și perseverență, iar cei pentru care se aliniază toate astrele sunt foarte puțini.

| MJo a răspuns:

Nu America te face actor, ci talentul, munca și perseverența. In cele mai multe cazuri, ei au pășit încă de la o vârstă fragedă pe scenă. Probabil te referi la acei actori uriași. Ei bine, trebuie să te dedici 101% și cu un pic de șansă, ai devenit actor.