| Corsi a întrebat:

Iți trebuie neapărat viza sa ajungi în America? cumperi bilet și te duci cu avionu la ce îți trebuie viza?

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Iti trebuie viza ca sa mergi oriunde in afara Uniunii Europene. Poti sa-ti iei bilet de avion dar te opresc americanii la aeroport si te trimit inapoi. Viza e de cand lumea, chestia noua e ca poti sa mergi fara prin Europa, dar in rest, iti trebuie peste tot.

| suntserios a răspuns (pentru CuriousStuff):

Pentru scopuri turistice

Mexic, Japonia, Indonezia nu cer viza
Nici Argentina, Bahamas, Columbia, Brazilia si lista poate continua...

| CuriousStuff a răspuns (pentru suntserios):

Adevarat, am omis asta.
Mai e de adaugat ca fara viza nu iti garanteaza nimeni ca autoritatile de la granita o sa iti dea voie sa intrii pe teritoriul acelui stat, pot oricand sa te intoarca inapoi. Si cu viza pot, teoretic, dar se intampla mult mai rar.
Aplici pentru viza tocmai ca sa vezi daca indeplinesti toate criteriile pentru a putea intra pe teritoriul acelui stat.
Iti trebuie, totusi, pasaport.
Multumesc pentru corectura. happy

| doctorandus a răspuns (pentru CuriousStuff):

De fapt n-ai voie sa te afli pe un aeroport din SUA fara viza de intrare sau de tranzit. Pentru ca ei nu au zona extrateritoriala pe aeropoarte.

| CuriousStuff a răspuns (pentru doctorandus):

Ok, asta nu stiam, scuze de off. Dar te verifica cand urci in avion? Chiar ma indoiesc, corecteaza-ma daca nu am dreptate.

| doctorandus a răspuns (pentru CuriousStuff):

Te verifica pe aeroport, de fapt si-n Romania te-ntreaba daca ai viza (inainte sa pleci). De pe un aeroport american poti lua orice zbor intern, d-aia nu vor oameni fara viza.

| CuriousStuff a răspuns (pentru doctorandus):

Da, dar dupa ce iesi din avion tot trebuie sa treci prin acel "centru vamal" ca sa intrii efectiv in aeroport, nu cred ca ai sanse sa scapi de aia... Si in plus, ca sa cumperi un bilet intern iti trebuie niste acte, te depisteaza aia daca nu ai viza si incerci sa cumperi alt bilet. Dar chiar nu stiu, deci nu mai comentez aiurea. Multumesc pentru lamuriri. happy

| suntserios a răspuns (pentru doctorandus):

Nu te verifica nimeni pe aeroport in Romania, mai ales ca nu exista zboruri directe catre SUA. Nici pe aeropoartele care au zboruri nu te verifica mereu de viza. Serviciul de imigrari din SUA cand ajungi te verifica de viza

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, iti trebuie viza. de urcat te urci in avion da nu te lasa nimeni sa iesi din aeroport fara viza

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Americanii nu primesc pe oricine, tocmai ca sa nu le intre in tara toti tiganii, toti cocalarii, toate curv*le, toti flamanzii si toti smenarii. D-aia trebuie mai intai sa te evalueze aia de la ambasada si sa-ti puna viza pe pasaport (daca considera ca corespunzi cerintelor lor).

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eventual daca nu vrei sa treci ilegal in sua. Prin mexic.Dar iti trebuie bani gramada. Si mie imi trecuce prin minte sa merg ilegal in USA. Dar, na... O belesti urat de tot daca esti prins. Puscarie sau poate impuscat la granita.