| NegomireanuAlexandru a întrebat:

Vreau sa-mi fac dosar pentru o bursa sociala la facultatea de stiinte sociale din cadrul UCV.Chestie e ca nu prea pricep ce trebuie sa fac pentru a face rost.Din cauza asta nici anul trecut nu am stiut sa imi fac. Daca ma puteti ajuta uitatandu-va pe siteul facultatii:https://stiintesociale.ucv.ro/ si sa imi spuneti de ce am nevoie si de unde fac rost de acele acte.Ma incadrez la categoria accea cu venituri prea mici in ultimele 3 luni.Am 19 ani.Va multumesc anticipat

6 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Citeste aici la articolul 10, punctul (3),sunt multe criterii de aceea nu toate trebuiesc indeplinite de tine ci unele unde te incadrezi : https://stiintesociale.ucv.ro/images/Regulament_burse__2019.pdf
Descarca asta : https://stiintesociale.ucv.ro/......ratie.docx
Daca ai nelamuriri mergi la secretariatul universitatii, sigur se va gasi cineva care sa te ajute, iti iei un pix si o foaie si notezi ce acte iti trebuiesc.

| NegomireanuAlexandru explică (pentru Simpatik):

Lasa naiba ca nu imi trebuie bani

| Simpatik a răspuns (pentru NegomireanuAlexandru):

Tie nu iti trebuie bani cand si miliardarii lumii fac bani si nu se satura niciodata.
Iti este greu sa citesti 30 de minute pe un site de rahat cum e al aceste universitati sau sa dai o fuga la secretariat?

| Frank51 a răspuns:

Este într-adevăr un site foarte urât, dar asta nu scuză faptul că nu poți verifica 2 linkuri...

Trebuie să intri pe "burse sociale" și pe "anexa4". Vezi că termenul de depunere al dosarului este până pe 25, deci mai ai o săptămână.