Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 29 Septembrie 2025 sunt:
Buna, joc pubg de 1 an si acum o luna m- am apucat sa joc cu 4 degete si jucam destul de bine si mi- am luat ban! Acum mi- am descarcat un nou pubg, e acelasi dar se incarca altfel si pe toate conturile...? (mai mult)
Salut! Ma intereseaza un secret la o mapa cu zombi (cs 1.6). Harta se numeste zm_battleground_foda si are 2 secrete: unul in care ajungi in camera cu armura si al doilea care ajungi cumva in coltul din...? (mai mult)
Ce jocuri cu mașini de pe Roblox îmi recomandați?
Ce parere aveti despre jocul ''Spider-Man Web of Shadows''?
Salut TPU, ceva jocuri horror/action/adventure stiti? :-?
Cum ar merge fivem cu gtx 1660 super si ryzen 7 3800x pe un server de aproximativ 200 persoane?
Ce parere aveti despre jocul ''X-Men Legends II Rise of Apocalypse''?
Nu îmi merge nici o harta în EURO Truck simulator 2, modurile le pot activa, dar când vreau sa schimb Europe cu harta băgată de mine nu pot, nu ma lasă să selectez nimic.
Doar mie mi se pare sau Assassin's Creed Black Flag e mai bun ca Gta v?
Ce parere aveti despre jocul ''Delta Force Xtreme 2''?
Salut, vreau sa imi cumpar un laptop de gaming care are următoarele specificatii, oare ii un laptop ok? Prozesoor Intel Core i5- 6200U (4 x 2, 30GHz) Mit Turbo Boost bis zu 2, 80 Ghz 2.Graphic...? (mai mult)
Ce parere aveti despre jocul ''Assassins Creed''?
Salut TPU, o intrebare pentru jucatorii de CSGO, ce preferati mai mult? Sa aveti un cutit fara skin- uri pe arme sau sa aveti skin- uri pe arme fara cutit? Intreb deoarece as vrea sa imi dau tot inventarul...? (mai mult)
Cum activez alchimia de la Clash of lords? Și niște sfaturi să mă ridic și eu că sunt la inceput va rog frumos!
Ce parere aveti despre jocul ''God of War Ghost of Sparta''?
Cine ma poate ajuta sa devin nu scripter pentru samp sa ma invete sa scriptez platesc bine
De ce nu mă da direct din Romania la ETS 2 Road to The Black Sea? Cum fac sa mă dea direct dintr-un oraș din România imediat cum incepi jocul cu acest patch?
Ce parere aveti despre jocul ''Su de ki (scris impreuna)''?
Barbie's Magical House functioneaza pe Windows 10?
Salut! Mi-am cumparat un mouse marvo g957 si tot pocneste plasticul, ce as putea face?
Am și eu o problema cu pes 2017. Am reinstalat Windowsul curând iar când dau sa deschid pesul îmi spune: The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click ok to close the application....? (mai mult)
Daca sunt jucatori de league of legends. Am o problema cu jocul si nu- i dau de cap. Cand intru in loading screen dar nu tot timpul (un meci da unu nu) merge sacadat mouse- ul si tot si cand intru in...? (mai mult)
Am 4gb ram i3-2120 cu o placa video nVIDIA 710 ce windows ar merge cel mai bine pe gaming?
Salutare! Am versiunea cracked de la Assassin's Creed Valhalla. I- am facut back- up la salvari cu GameSave Manager, dar acum cand le- am repus, imi spune ca salvarile sunt corupte. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Imi puteti recomanda un controler compatibil cu Samsung note 20 ultra? Sa fie decent si la pret, multumesc.
Am cumparat un Google Play gift card de la o statie Self Pay de 5 euro si nu il pot activa.Imi apara eroarea "Tara codului nu se potriveste cu tara contului".Am incercat sa ma schimb pe o alta tara dar...? (mai mult)
Salut. De ce gta 5 îmi merge in lag? Componente: Intel(R) Core(TM) i5- 8400 CPU @ 2. 80GHz 2.81 GHz, GeForce GTX 1050 Ti 2 GB, 8 GB Ram, Hard Disk 2 TB, Windows 10 Home, îmi merge in lag și pe ...? (mai mult)
Un joc asemănător cu Clash of lords?
Salut, știu ca nu am ales locul potrivit pentru această întrebare, ideea e ca am o problema la instalarea unor fișere de tip zip, pe scurt mereu când incerc sa le instalez se schimba in forma de...? (mai mult)
Buna seara, vreau sa stiu ca am cumparat rp mare pe pubg mobile si cam a cata săptămână fac 100 daca fac toate misiunile, în cat timp fac?
Pe Telekom TV poți vedea programe offline?
Salut TPU! Pana acum 2- 3 luni, GTA V imi mergea perfect cu graficile setate pe High, dar de atunci, cand intru in joc, totul pare ok, dar dupa aproximativ 15 minute, incepe sa se sacadeze odata ...? (mai mult)
Salut! Am 13 ani si de cateva luni nu mai am ce sa ma mai joc. Zic mereu ca ma joc un joc si dupa cand ajung la pc nu mai am chef nici sa il aprind. Nu ma simt prea bine de cand nu ma mai joc pe calculator...? (mai mult)
Merge fivem daca iau gta de pe un site neplatit?
Cum pot sa adaug voci pe band lab si efecte?
Salutare. Fifa 21 De ce când fac carieră Anglia liga 4 nu îmi dă voie să aduc jucătorii doriți? Îmi spune, , The player is not willing to relocate fifa 21'' Pot rezolva situația? Mulțumesc....? (mai mult)
Buna, am si eu o problema, de fapt 2 la gta San Andreas. Am real v2 si masinile de politie si aia de armata sunt incuiate. De ce? Cand dau pe 2 sa aleg masina, avion, elicopter etc. si scoala de soferi...? (mai mult)
Salut! Cand sparg un ou de gaina in minecraft nu iese gainusa. De ce?
Salut! Stie cineva cum se scot sigilile de la prebulit-urile flanco? (nu mai am garantie)
Salutare! La FIFA 2021, la ultimate team cand dau sa joc in Division, imi gaseste adversar si efectiv cand e sa joc meciul, echipa mea se joaca singura gen, eu nu- i pot controla, e ceva normal ...? (mai mult)
Salut! Ce telefoane sunt bune pentru pubg mobile? (în afara de cele de la Asus)
Buna TPU. A aparut un joc pe nume Ranch Simulator. Banuiesc ca care il jucati il stiti despre ce este vorba, sa- ti faci propria ta ferma. Ei eu am ajuns la un stadiu mare, am construit o sura sau hambar...? (mai mult)
Bună! Doresc să- mi instalez minecraft pe telefon (Samsung a 51, android) dar nu vreau să plătesc pentru el. Știți vreun site de unde îmi pot instala minecraft gratis, fără să- mi virusez ...? (mai mult)
Cum fac robux gratis?
Salut! Am un Asus x540ma 4gb ram celeron n4000 ssd. Ce jocuri imi recomandati? De preferat sa fie survivival sau ceva open word. In afara de mc cs si samp
Am o întrebare! Ce jocuri pot juca cu specificațiile astea?(Vreau măcar vreo 20 de exemple) Intel Core I5 10300H, pana la 4, 5GHz 16 GB DDR4 SSD 1TB NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti E un Laptop! ...? (mai mult)
Ce sa aleg pentru a juca dintre GTA 4 si GTA 5? Care este mai interesant? Ce pot face diferit in fiecare? Ofer funda pentru detalii!
De ceva vreme, Microsoft Store își cam face de cap.; - ; • S- a lansat de curând un joc cu Spongebob când face mâncare =) Am vrut să- l instalez, dar când să dau pe „Instalare", poc!,...? (mai mult)
Merita sa îmi creez un partid politic în jocul Erepublik și să-i pun numele de Partidul Egalitarist Vadimist?
Când va fi ușor de găsit Xbox series X la noi în România?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!