Salut TPU, am un stick bootabil cu Win7, si pe PC nu merge sa il bootez. Culmea e ca pe laptop am reusit sa instalez windows- ul de pe acelasi stick, dar pe calculator nu merge. Cine ma poate ajuta,...? (mai mult)
vreau si eu un config.cfg sau un couner profesional care sa nu mai traga in reluare am unu dar merge in reluare, un counter cand dai swap la arma sa nu iti mai apara ca o incarci sau etc.sa imi ...? (mai mult)
.. Am un server de metin2... Ami exact server File asura. Dar in fișierul Pack de obicei sunt fișierele.epx si.eix sau ceva de genu, dar in acest client sunt fișiere.m2x si.m2a. Doresc...? (mai mult)
Am loat jocul Assasins Assassins creed 3. Bun, si am loat si un save game de pe net, problema este ca nu gasesc folderul C:\Users\Luci\AppData\Roaming http://www.imgz.ro/i/54c7d28184981.png ...? (mai mult)
am o problema. de cand a venit calculatorul de la reparat nu mai marge forge :(. am descarcat o gramada de versiuni dar mc- ul pur si simplu nu se deschide ori cat as astepta, daca dau forgele...? (mai mult)
Salut, Am instalat GTA 4, si cand ma joc 3-4 min. mi se balsanseaza ecranul in joc, si in masina cand merg iese fum negru si marge automat inainte! Care este problema? Pls! Funda! :))))
Ziceti-mi si mie un jooc RPG/MMORPG PC mistoo
Ziceti-mi si mie jocuri cu grafica ca la LoL(league of legends)plzz! DAU FUNDA rapid
Heii TPU. Vreau sa-mi fac cont pe IMVU, e gratis?
Salut vreau sa joc cs cu prieteni mei si am nevoie de un sv gol (un ip ) deoarece in lan nu imi gaseste apropiati din orasu meu, asa ca ati-mi un sv gol. un ip dau funda
Am ajuns la misiunea aceea in gta san andreas in care mergi cu duba aceea mare la o baza militara si trebe sa furi dar nu stiu cum sa iau lada din duba.Va rog spuneti-mi ce trebe sa apas
SALUT TPU! Are cineva sharp dresser ( sper ca am scris bine) pe tf2? Am incercat sa il craftez de 2 ori dar mi- a dat doar porcari! Il vreau neaparat pentru ca imi place la nebunie. Daca il are cineva ...? (mai mult)
Cine imi da si mie un GM SA-MP Dau funda
as vrea sa stiu daca si cum fac asta: help! am gta 5, ps3 si as vrea sa joc online si acolo cand vreau sa joc imi zice ca trebuie sa fac un update, sau sa descarc ceva la acest joc, si as vrea...? (mai mult)
Ce părere aveți despre site-ul : http://oceanofgames.com? Sau ce site-uri îmi recomandati pentru acest domeniu?
Salut, vreau sa imi reinstalez windows- ul! Si deja am un sistem de operare pe PC! Cum "sterg" sistemul ca sa nu se suprapuna peste celalalt? Mentionez ca windows- ul este de pe internet! Nu este de...? (mai mult)
Tup da-mi si mie un sv de mt 2 sa fie pvp cu multi playeri sa fi si beta in el si fara moduri dau funda!
Placa video http://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/geforce-gt-730-2gb-ddr3-128-bit-1/ merge pe placa de baza biostar G31D-M7?
Salut.Sunt Adi si vreau sa va intreb cine poate sa ma adauge la prieteni pe framerama va rog nu mai am mult si fac lv 14 si imi trebuie sa imi deschid pasunea. Cine ma adauga mai repede ii dau funda. ...? (mai mult)
Am un cont pe Howrse dar bnumi merge pe RO dar pe International si altele merge.De ce?:(
Am nevoie de un server Minecraft roman in care sa nu fie noobi.
Am nevoie de un joc pe tableta care sa fie misto (nu conteaza daca costa bani).
Cine imi spune si mie comunitati de c.s
IMI puteti spune un joc cu lei browser?
Cine este Jucator de Sa-Mp pe BuGGed si imi poate spune cum pot intra intr-o factiune repede, spuneti-mi va rog, dau funda.
Caut niste jocuri online(fara dowloand) sa nu fie gen farm heroes saga! Eu caut jocuri gen dungeon rapange graalonline era,zone, delteria.....va multumesc scrieti cat mai multe :)
Sall! Dami un creation master pentru fifa 07! repede
Cum joci meciuri la penalty la Fifa 15 pe tableta Allview? ( fara sa joc intai meciul si apoi penalty)
Cum bag moduri in euro truck simulator 2 daca nu am folderul "mod sanu mods"?
In urma cu 7 luni am achizitionat un Samsung Galaxy S3, si m- am cam plictisit de el, si as vrea sa- l dau pe un iphone 5, dar nu stiu ce sa fac, la iphone nu e slot de card, bateria nu...? (mai mult)
Un prieten şi-a deschis un server de samp şi suntem in cautare de o comunitate care să ne primeasca. Ce ne recomandați? Mulțumesc aniticipat!
Ajutor va rog cititi! Pana acum cateva luni Counter strike- ul imi pergea la setari video pe modul OpenGl dar dupa ce m- am jucat eu pe la setari placa video parca i- am facut update nu mai tin minte ...? (mai mult)
Cand te inregistrezi pe Metin 2 ro, cum poti alege pe ce server sa te inregistrezi?
Mi-am facut un cont pe Metin 2 ro si l-am comfirmat, De ce cand vreau sa intru pe un server imi spune : "Alege alt server"?
Salut TPU Am si eu o întrebare cum pot lăsa PC in stand by dar sa nu îmi iasă din samp(adică sa fiu on pe samp)?
Am cs 1.6 si cand intru pe un server, daca vreau sa scriu ceva in consola si apas pe "~" dupa ce scriu o litera imi iese din meniu.
Spuneti-mi si mie niste jocuri care merg pe Procesor Intel celerog G1610 2,60 Ghz Placa video Ati Radeon HD 5450 1 GB Ram 6 GB DDR3 hdd 500 gb
Salut s-ar merita sa schimb CS:GO cu FIFA 14/15?
Imi poate spune cineva ce mituri contine modul misterix(prima versiune). Cateva le stiu:- zombotech - fata de la fantana(cred ca samara) ...? (mai mult)
Cine imi poate da o parere despre SAPHIRE 7850? Merg jocurile la maxim? FUNDA URGENT!
Am o intrebare! Ce placa video are Play Station 4 si ce placa video are Xbox one, care sunt diferentele, urgent dau FUNDA!
Joaca cineva Herotopia? E un joc cam pentru copiii mici, dar ar fi mult mai fun daca as cunoaste pe cineva dinafara, pentru ca chatul din joc e naspa si am putea comunica altfel :D
Buna,TPU! Am vrut sa intreb,stie cineva un joc foarte interesant de care nu te poti dezlipi si omoara plictiseala? Jocuri excluse:GTA,Metin,Minecraft, Roblox. Multumesc anticipat.
As vrea sa stiu daca pot rula Grand Theft Auto 5 pe sistemul meu PC la medium si cam cat FPS as avea. Configuratie PC PLACA VIDEO:SAPPHIRE AMD RADEON HD ...? (mai mult)
Cum pot sa votez in Lady Popular fete? Acolo zice sa ma duc la profilul lor si sa le votez, dar nu gasesc unde e butonul de voteaza.
Cine imi da si mie niste site- uri cu moduri la euro truck simulator 2.
Mi- am luat de curand N.O.V.A 3 pe tableta(presupun ca stiti jocul)si am probleme cu grafica. In trailer jocu' pare excelent la grafica, dar cand il joc eu... P.s. : folosesc Samsung Galaxy...? (mai mult)
Salutare,care-i diferenta dintre 'battlefield 4' si 'battlefield 4 premium' pentru ps4?
Cum fac metin2 MMORPG imi cere cand pui parola si numele imi cere sa aleg alt sever
Salutare,care-i mai fain "assassin's creed black flag" s-au "assassin's creed unity"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)