Cum se face un server de Counter Strike 1.6?
:) deci as vrea sa va intreb ceva am cate ceva experienta de la metin2 ro stiu ca e un joc greu dar alceva n- am ce sa ma joc.Ma joc pe un sv privat si ma plictisesc Repede:motive sunt ei ...? (mai mult)
SALUTARE TPU! va rog stiti de unde sa iau si eu un cfg pentru counter- strike 1.6 va rog dau FUNDA si in plus de asta daca este sa fie si explicat cum il bag si il instalez in counter- strike 1.6 cel mai...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cam cat, iti ia sa faci lv 99 pe metin 2 ro. Aproximativ anii?
Saluuuuut TPU! Vreau sa incerc si eu sims 3 ( ma cam plictisesc) si vreau sa stiu daca pot rula un stuff pack in acelasi timp cu un expansion pack?(prima intrebare) CE Expansion Pack imi ...? (mai mult)
Buna, am văzut pe net CUPON 200 EURO Intel 3. 0Ghz, 2Gb DDR2, 160Gb Sata, Combo Monitor 17, acesta este computer, pentru ca la detalii tehnice sunt informații despre un computer, si si in imagine...? (mai mult)
Are cineva un hack pentru metin2 ro? Nu conteaza de care este dar sa lasati si link de download si instructiuni de folosire.
daca pun PC-ul in stand by nu consuma curent?
Cum pot sa am ratusca de cauciuc in Club Penguin?
Stie cineva un server de Diablo 2 LOD online? S-a inchis serverul pe care jucam recent. Daca stiti, va rog share :P
Salutare gameri. cine joaca flight simulator 2004 si doreste sa facem schimb de avioane. scenery.
Help! am windows "dlc xp media center 2010 ultimate edition" si nu merge sa instalez niciun mess :(( :(( am incercat mai multe dar nu merge! va rog ajutati- ma! poate mai are cineva windows din asta! ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, cand incerc sa- mi cumpar jocul Counter- Strike:GO pe steam(am suma respecctiva pe card) imi spune ca a aparut o eroare neasteptata si ca tranzactia nu a fost finalizata,...? (mai mult)
Cate jocuri sunt in total cu hulk si cum se numeste fiecare?
Sunt cam plictisit... ce jocuri imi recomandati? Daca se poate si care NU se descarca si care SE descarca,,, Multumesc :**:*::*
spuneti-mi cum sa fac bani in joaca stardoll... funda
Mai merge sv de mitein 2 hostyle ca daca nu e mare pacat era un super server?
Ce s- a intamplat cu 4Story Nexon nu mai merge site! De vreo saptamana. Care imi poate zice carei treaba cu 4 Story nexon? Nul mai baga? Sau s- a schimbat siteu si nu se mai numeste asa? ...? (mai mult)
Mi-am instalan euro truck simulator 2 si cand dau pe start sa intru in joc imi apare o eroare si zice ceva de grafica. Ma puteti ajuta va rog? Funda raspunsului corect
Cum realizez niste imagini.jpg. dintr-un film.avi, la o calitate cat mai buna? Este un program care face asa ceva? Multumesc mult!
Unde pica RADACINILE DE GANGO si Monturile(Animal De Calarie)pe Metin2GX? Funda...
Cine nu mai joaca barn buddy si imi trimite si trimite animalele?
de unde pot lua un hack wizard101 free care sa mearga dau funda la raspunsul corect
Daca vreau sa iau o placa video care e ddr5 si eu am ddr3 si slotul se potriveste oare merge?
spuneti-mi si mie niste jocuri gen mw3, mw2 terorist takedown adica cu teroristi razboi si niste jocuri cu arme laset si monstri dau funda care raspunde
vreau sa ii intreb pe cei care joaca Counter- Strike ce sa fac? Cand il deschid imi apare imaginea de fundal, bara de "Start" si atat nu merge si trebuie sa dau restart. Am incercat sa- l sterg...? (mai mult)
Salut,caut un server privat de rohan, ma poate ajuta careva.Mc anticipat
Imi puteti spune un joc de strategie gen R.U.S.E? Raman dator.Multumesc
Cine stie un metin2 ca metin 2 mage?
Buna TPU. Stateam eu asa si ma gandeam la metin2 si faza e ca... exista peste 300 sute de metinuri/metine (nici nu stiu cum se zice la plural) si...la ce folos sa te joci metin2? Mai bine te joci miniclipuri...? (mai mult)
Dat-mi si mie niste exemple de metin2 pvp rate 1000% yang 1000% drop 1000% fierar 100% iteme epice nu tdl sau light si fara hammer Astept raspunsuri!
Cei care au server de metin2 si au nevoie de ajutor sau de gm sa ma contacteze:)
Mi- am installat Scania truck Driving Simulator pe pc si cand sa- i dau play imi apare aceasta eroare: SCANIA Truck Driving Simulator has encountered a problem and needs to close. We are sorry...? (mai mult)
Cine stie Site-ul de descarcare la metin2troglodi?
Salut.ce bonusuri bune ar trebui sa bag la ninja pe hammer mt2 dau funda!
Buna am un laptot windows 7, 1GB ram cam slab...ce jocuri imi recomandati? sa fie fainte....gen San Andreas ceva de genul sa fie :D
Buna am un laptot windows 7, 1GB ram cam slabut...ce jocuri imi recomandati? sa fie fainte....gen San Andreas ceva de genul sa fie :D
Salut TPU! Cand vreau sa intru in metin2 (toate metinurile) imi apare Sorry, Your system does support 3D graphics, plase check your hardware and system configeration then try again. ...? (mai mult)
Am o problema la PC... Deci am intrat la un joc in fifierele leu asa.(ca naveam ce face sau nusiu ce cautam acolo) si am intrat intr- un flder unde era un fisier cu.exe si am dat click...? (mai mult)
Cine stie sa instaleze minecraft sa lase aici raspunsul dau funda grabitiva e urgent!
Exista vreun program in care pot sa creez eu orase la gta sa daca da datim un link?
Am si eu o intrebare! Cu ce progam pot filma pe monitor pentru a face un film? Dau funda pentru cel mai bun progam!
Buna pot juca team fortres 2 pe o placa video geforce mx 440 si 256RAM
Salut tuturor! Imi puteti spune niste jocuri asemanatoare cu MicroVolts si S4League?
Salut care e mai bun procesoru dintre dual core si quad core dau funda!
Salut la toti. Intrebarea ar fi urmatoarea... Cum e posibil sa ma fure astia de la steam? Adica am vrut sa cumpar CS:GO, am platit cu paysafecard, banii s- au dus, dar jocul nu l- am primit :/ scrie...? (mai mult)
Ati putea sa imi spuneti mai multe jocuri gen prototype! FUNDA +VOT!
Stiti caca Minecraft merge pe xp?
Salut amd escoperit un hack de MD-uri pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=yyTdpyEME5o&feature=plcp si merge:| si am zis sa fil dau si voua;)
Ştie cineva pe ce program este editată această fotografie : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=349890788430527&set=a.349880151764924.82648.339421192810820&type=3&theater? Fundăă :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
aureliaghindoac întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.