Stie cineva coduri pentru Xpand Rally. Daca da zicetiimle.Plz.Dau fundita.
Sall. la san andreas in misiunea Intensive Care (cautati pe youtube daca nu o stiti) De ce cand intru in markerul de la fabrica aia atunci cand trebuie sa termini misiunea practic mi se blocheaza jocul...? (mai mult)
am o problema cu metin2 mage cind intru simi scriu parola imi apare un pattrat si scrie conectarea la server este in curs si nu apare nm ce trebuie sa fac.dau funda
A aparut starcraft free? daca da, de unde il pot lua? Funda! 1
Cand intru in Vice City Multiplayer, selectez un server si imi intra in joc. Dupa aceea imi apare connect si ip serverului si asa ramane.Ce ar trebui sa fac?
Cum sa fac un set pe metin2? Joc pe 4yours si am numai epice, pose de 93, cutite zin(sunt ninja pe pumnal)...Cum sa bag bonusurile ca sa fiu bun contra la toate caracterele...Spuneti-mi ce trebuie sa? (mai mult)
Salutare, mi-am instalat Skyrim pe laptop si nu stiu ce are, ca de fiecare data imi iese din joc chiar inainte sa apara meniul, adica se incarca cand il deschid dupa aia ma scoate, fara eroare fara...? (mai mult)
Salu TPU merge gta 4 aceasta placa video:http://www.mediadot.ro/placi-video/placa-video-sapphire-radeon-hd-6750-2048mb-ddr3-retail?
Funda la raspunsul corect :D deci eu am windows xp pack 3, 1. 58GHz si 1.00 Ram. problema mea este cu jocurile... Am incercat diferite jocuri si va zic : S4 league l-am instalat mi se misca greu, se? (mai mult)
Asa de curiozitate, cati dintre voi joaca Dota, HoN sau LoL? (sau orice joc MOBA).
Salutare ma puteti ajuta cu cv? vreau sa-mi fac un cont pe un site http://area52.linkmania.ro/minecraft/ daca puteti face unul pentru mine va ramin dator va rog ajutati-ma... funda. ps : va rog sa imi? (mai mult)
Buna, Imi poate spune si mie cineva va rog, ce melodie este la minutul 1:36 in acest trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1ToztqqDcaY Star Wars - TOR - Hope trailer
Despre jocul Governor of poker 2 dupa ce detin toate orasele galbene urmatoarea misiune imi spune sa detin un vagon.Cum fac asta?
De ce nu pot intra in battle of immortals mi-am schimbat parola si degeaba Sau daca aveti un cont gol dati pm Dau funda! Urgent!
Ce jocuri gen The Punisher stiti? Cel mai bun FUNDA!
Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3 si Computer: Intel(R) Celeron(R) CPU 3. 06GHz 3.06 GHz si 512 MB RAM (e cam slab) Si de fiecare data cand folosesc un program de filmere...? (mai mult)
Sall jucatori de mt2 carevrea sa faca un mt2 cu mine?
Salutare. As vrea si eu o invitatie de Counter-Strike: Global Offensive. Intrebarea este de unde pot face rost sau imi trimete cineva in schimbul unei recompense?
Buna TPU as vrea sa-mi ziceti niste metinuri 2 tari.Cel mai tare metin dintre raspunsurile date prime Funda! Ms;).
ma joc german truck si vreau sami deschid o firma dar nu pot de ce si care sunt motivele mentionez ca am 80 de mii de euro fara cheats si ca am primit de curand o oferta de la transinet. ce...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cum pot sa-mi fac prieteni la empire?
Sal TPU, am o intrebare.Cum ruleaza gta 4 pe un laptop HP probook 4530s cu procesor b840(celeron dual core), chipset video hd graphics cu memorie video partajata si 4 gb de ram ddr3 pe o frecventa de...? (mai mult)
vreau sa-mi spuneti de unde pot descarcaca H.A.W.X care sa mearga da funda
Cand intru pe metin2 Energy imi da o eroare si mi se inchide. Ce pot face? funda + vot P.S. imi zice "Run time error"
Buna TPU ieri mi-am luat PlayMetin2 ieri mi-a mers perfect..azi cand am vrut sa intru in el prima data mi s-a restartat pc apoi cand am vrut sa intru si a 2-a oara in el imi scria: Dezarhivarea nu a reusit. Cererea...? (mai mult)
Va rog dati-mi si mie un metin cu rate foarte mari cu arme si armuri epice sa fie pvm-pvp in afara de mt2mage, mt2revomondial dau funda:X:X:X
De unde pot descarca pes 2009 full. FUNDA
Cum pot face sa fiu si eu bun ca counter dar fara cod? dati-mi niste sfaturi ceva.dau funda!
Sunt Alex si as vrea sa stiu de unde sa downloadez "Fruit Ninja" ca sa il joc pe PC, pe android l-am incercat si e frumos... daca ati putea sa imi dati un link, dar sa mearga fruit ninja sa il? (mai mult)
Caut si eu un mt2 lv max 250 si iteme noi plss
Vreau sa-mi fac un servar de samp si nu stiu de unde iau acele factiuni de unde le descarc?
Fratilor. Care dintre voi stiti niste jocuri de genul PROTOTYPE? lasati-mi si mie cateva..ideei.
Sal TPU, am emotii foarte mari din cauza rezultatelor de maine. Sunt in a 8-a si am dat examenele dupa cum stiti. Vreau sa stiu daca intru unde am vrut, puteti sa-mi ziceti unde se afiseaza daca...? (mai mult)
Buna aveti conturi stardoll? daca aveti spune-ti mi fac sc de conturi pentru ca am prea multe si nu am ce face cu ele
Ce jocuri online jucati? :) Eu ma joc TF2 voi? :P
Imi puteti da un link pentru Minecraft + niste servere. Sa mearga si pe Multiplayer dar si pe singleplayer,
Stie cineva jocuri de genu Call Of Duty 1, 2, 3 adica tot asa cu razboaiele mondiale si cu armata?
Buna,joc metin2 ro, am lvl 34 si sunt pe taramul rosu, vreau sa stiu unde imi pica RIB si cum sa fac bani usor?
Care stie si alt site in afara de eMAG de pe care pot cumpara jocuri(ps3)?
Cine imi da saitu da saitu de descarcat battalfied bad coompany 2 full si gratis ii dau funda dar saitu sa mi-l dea direct cu URL.
Imi puteti da va rog niste linkuri de download unde pot sa descarc Windows Xp sp3 Angel Live 2.0
Sal TPU am o problema nu mai stiu ce sa mai ma joc. Sa va spun cerintele PC meu. - Windows 7 Ultimate ( 64 biti ) -Intel Cor E3400 2.60 GHz - Ram 4 GB Sistemul il am pe 64 bit -Placa vido de...? (mai mult)
Cand m-am jucat Modern Warfare 3 la un momentdat mi-a aparaut "Reliable command buffer overflow". Este vreo problema la instalare?
Am primit pe un server de cs admin si slot dar cand vreau sa ma loghez pe svr spune ca numele e rezervat de altcineva. Ce comanda trebuie sa dau pentru a juca adica ma refer la slot! ...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati un site numai cu game moduri pentru servar de samp dar game moduri de transport adica sa muncesti sa faci bani sa-ti iei casa cine ma juta are funda
Stiti cumva daca situl Proxy e ok, adica nu aduce virusi? Ms!
De unde instalez incredibile hulk
Cine are cont mondial mt2 sv royal 2012 dau cont bm full 5 bonusuri sirius bm etc +9 seturi full id cosmin_metinlv99 skype:gusan.cosmin
Hey. Am windows 7 si vreau sa imi pun sims 2 care necesita Daemon Tools, program care nu merge. Exista vreun alt program sau vreo alta versiune care ar putea functiona? Funda :o3
M-am jucat pe o harta pe Counter-Strike 1.6 si era cu ceva masini si aveai cutit doar.Si trebuia sa conduci ceva masina care avea o scara in spate, cu ajutorul careia urcai undeva sus si iti puteai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.