Cine stii cum se editez poze pe pizap adica sa se misca sa aiba sclipici care sa se miste :)) :o3? stie cineva funda
Salut prieteni, cum pot renunta la ie9 si sa revin la ie8 sau chiar ie7
Nu stiti niste jocuri de genul Fly like a bird 3 multiplayer?
URGENT! FUNDA! Am un modem cu wireless, Netgear si cand il conectez la pc si retea, la network connections imi arata, , Connected", dar cand vreau sa intru pe un site imi da eroarea:Nu se poate rezolva...? (mai mult)
Pe abonament la Orange apelurile prin video call au tarif separat, sau intra in minutele incluse? Dau funda!
Care este cel mai tare joc shooter(in afara de cs ca m-am plictisit de el)?
Acum cateva zile mi-am spart display-ul la PSP.Nu prea as vrea sa stie parintii mei de asta. ziceti-mi si mie daca pot.Si daca pot ziceti-mi cam cat ar costa.Astept raspunsuri urgent! Funda la raspunsul...? (mai mult)
Am instalat max payne 3. toate 4 dvd. Poneste dar dupa ce ii dau enter pentru loading apare max payne 3, se aude muzica de fundal dar numai avanseaza. L-am lasat 5-10 min si tot degeaba. Am un i5,...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati niste nume smechere de clanuri de BF3?
Am nevoie de jocuri care se joaca in 2(doi) pe acelasi PC: de la keyboard si gamepad...
Cine stie un plugin pentru un server de CS 1.6 care sa aiba rolul de arata tuturor playerilor mesaje colorate in chat? De exemplu : Caut admini intre orele (aceste cuvinte sa fie scrise cu verde)...? (mai mult)
Merge Dirt 3 pe Intel i3, 2,3 gb ram si 1 gb placa video nVIDIA?
Am o problema am fifa 12 si nu pot sa il instalez imi cere cd 1 l-am pus si nu merge ce sa fac? Dau funda.
Am o problema... Kand vr sa intru in GTA San Andreeas imi cere place de sunet stiu care e problema da nu ma prikep asa k va rog p voi s ma ajutati Drivers: Name : RtkHDAud.sys Versyon: 5.10.? (mai mult)
Dati-mi si mie coduri gems pentru ourworld cele mai multe si ne expirate vor primi funda!
Imi dati si mie un cont pe Howrse? Funda pentru cine imi da unul frumos.
As vrea niste oameni care sa ma ajute sa fac un server de metin2. Daca s-ar putea sa ma ajute cineva cu experienta. Lasati id-ul. Dau si funda. :D
Sall, spunrti-mi si mie va rog unde gasesc playmetin2 asa se numeste nu metin 2 arena sau ceva de genu.Un prieten joaca jocu asta si nu am idee un sa il gasesc va rog daca stie cineva...
Joc metin2 arena iar astazi cand am vrut sa intru nu mi-a mers, imi apare ca si cum nu mi-ar merge netul.Bun am vazut ca nu pot intra iar apoi am vrut sa intru pe site-ul official al jocului insa...? (mai mult)
As vrea sa creez un server de metin2 si nu stiu ce nume sa ii dau. Ma puteti ajuta cu un nume de metin care nu este deja folosit? Multumesc.
Am o problema cu pc-ul : dintr odata a inceput sa se vada rau pe ecranul pc-ului. Problema este de la placa video sau de la altceva? Placa video este in unitate sau in monitor? va rog ajutati-ma!...? (mai mult)
Am GTA San Andreas MultiPlayer. Nu ma pot conecta pe nici un server! Cand incerc sa intru pe server se incarca dar cand trebuie sa apara Harta scrie "The Server didn't respond. Retrying " Ce...? (mai mult)
in minecraft care este butonul acela cu care iei obiecte din chest si se pun pe tine direct nu le mai iei tu va rog foarte repede raspunsul ma bazez pe voi
Rpd dau funda+vot la cine imi zice primul cum se joaca WRESTLING RAW 2009 in 2 (multiplayer)!
imi trebuie un program pentru editat un videoclip. in afara de movie maker, unul care sa poata taia parti din videoclip, sa pot pune muzica pe fundal, si daca se poate sa mareasca viteza la...? (mai mult)
Ce jocuri imi recomandati pe un sistem ca asta: Procesor Intel(R) Celeron(R) Cpu 1.80 Ghz, 1.8 GHz, 2048 MB RAM, DirectX 11, Placa : Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family Total Memory 256...? (mai mult)
Sall TpU! Cine imi poate spune si mie cateva moduri de a rula PC mai repede ( Precizez ca am Windows 7 ) dar in afara de Adjust for best performance ca am bifato deja si fara sa devirusez PC-ul deoarece...? (mai mult)
Imi place foarte mult un joc, Alice Madness Returns, deci, pentru cei care joaca, am facut 4% overall completion si am ajuns undeva unde sunt mult mecanisme conduse de un iepure.si dupa ce...? (mai mult)
am vazut recent pe youtube pe cineva care baga un cd in ps2 si intra pe internet ce cd e ala si daca se poate sa-mi dati un site de unde il pot cumpara.DAU FUNDAAAAAA!:D:D
am server cs1.6 prin hlds si am incercat sa joc cu prietenii am scris ip in consola am intrat da prietenii nu au putut de ce nu merge sa joace si altii?
Cati gb are GTA 4? FUNDA la primul raspuns corect.
De ce imi merg in reluare unele jocuri gen gta 4, arma 2, etc... am laptop si performante bunicele spun eu. procesor i3, placa video 2 gb dedicata, 3 gb ram. care e problema? iar alte jocuri? (mai mult)
Sall, spuneti-mi va rog siteuri in care pot sa fac bani (de dorit trading) dar la inregistrare sa nu fie cu bani.
Cine Ma poate ajuta cu un server de metin? vreau sa fac un server de metin pvm care vreau sa il hostez.dau Gm acelei perosane si tot ce vrea ea contactati-ma la:stefanlaurentiu99 sau lasati id vostru...? (mai mult)
Dati-mi si mie un fisier 2012 pentru fifa 07 in care pot sa joc pana in anul 2020 sau cat e maxim ca am mai avut un fisier 2012 si am ajuns in anul 2011 si dupaia ma scotea din fifa!
Salut tuturor. Vreau sa-mi fac un server de mt2 cum ar fi lunaris si nu stiu exact cum se face. Am auzit ca trebuie instalate niste programe. Va rog daca ma puteti ajuta. Daca stiti cum se procedeaza dati-mi...? (mai mult)
De unde pot lua CS cu care joaca cei din PGL :) adica sa se vada exact la fel char si atunci cand schimbati arma :) mersi :D
Sall TpU! Am cautat pe google moduri de a face PC-ul ( respectiv windows 7 ) sa se miste mai repede... si am vazut ca daca ii dai pe proprietati my computer la advanced setting daca ii dai pe Adjust for? (mai mult)
Câţi MB ocupă Aspire Metin2? FUNDĂ!
FUNDA MARE DE TOT! Salut, de unde pot lua Test Drive Unlimited 2? Imi puteti lasa un link de download bun? Va multumesc!
la world of warcraft multi playeri isi schimbau animalul cum faceau merge si la hunter dau FUNDAAA!:D:D
Care stie un servar de metin2 deschis max de 1-2 luni
Spuneti-mi si mie cat mai multe simulatoare cu masini pentru pc, dar sa fie tari, eventual imi puteti da si mie un link de download al jocului Forza Motorsport 4 pc version.Multumesc, dau
cum fac sa imi mearga jocurile bine pe calculator ca aatunci cand joc un joc imi da lag dupa 20-30 de secunde si apoi revine la normal. Daca reinstalez windowsu merge mai bine? Ca eu ma gandeam...? (mai mult)
Salutare prieteni! joc fifa08 online si in unele meciuri unii imi dau gol din corner sau direct pe bara, cine imi poate spune cum sa dau corner pa bara?
Buna : la un pc a facut flama la surasa sau la procesor nu stiu ce se intampla, s-a ars toata unitatea cu totul hard?
As vrea sa stiu ce caracter este mai bun din Metin2 Ro dintre war cel pe Aura sau cel pe Corp.Multumesc
Salut all as vrea sa stiu de unde pot descarca minecarft version 1.7.3 si spuneti-mi niste servere va rog
Salut as vrea sa fac si eu un filmulet cu metin2 si apoi sa il pun pe youtube filmuletul as vrea sa fie ca aici http://www.youtube.com/watch?v=JVQlEq-tSNc Multumesc
Salll pot sa iau la metin2fun tarnacop si daca pot de unde il iau fundaaaaa.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.