Are cineva un Dota2 in plus? L-as lua daca se poate. :D. Dota1 mi-a placut foarte mult, dar n-am posbilitate sa-l incerc si pe asta. Daca are cineva raman dator si dau si funda.
Salutare,de un timp movie maker se blocheaza, cand schimb limba sau editez ceva.Ce-as putea face? Multumesc!
Caut server de samp unde as putea fi co-owner! Cine imi da un sv care imi da co-owner funda+vot!
Care stie un site pentru jocuri Nokia 5500 free?
Cineva care joaca UK Truck Simulator sau GTS :) sa lase un id de mess sa impartasim experiente :D
In sfarsit am terminat the elder scrolls v skyrim cu multe ore bune de joc dar nu gasesc un joc sa fie la fel ca el ca e foarte tare jocul 4 mie nu-mi place e prea vechi sa fie la fel sami vad mainile sa...? (mai mult)
Caut clan de counter strike 1.6 din brasov. Steam on Si sa vb pe skype sau pe teamspeak. Daca se poate sa avem si server. Dau proba nu-i problema.(eu zic k joc destul de bine si o sa vedeti). ID:hot_shot_alex98@yahoo.com...? (mai mult)
Un mt2 pvp clasic fara modate daca s-ar putea sa fie deschis 24/24 sau macar dimineata de la 7 si seara de la 4 lasati mc si sait
Buna ma puteti ajuta si pe mine la jocul pro evolution soccer 2009 am instalat un patch rpes 2009 v 2.0 si imi da error cand aprind pesul, dar in rest merge pesul, , dar nu imi apar echipele romanesti...? (mai mult)
.Stie cineva cum pot schimba adresa ip la tot pc-u? Vreau sa imi fac un alt cont pe un soft de poker online si imi detecteaza ip-ul. Am incercat cu aol-ul dar degeaba, ma intereseaza sa schimb ip-ul? (mai mult)
Cum pot sa fac si eu un radio online cine ma ajuta primeste funda va rog din suflet sa imi spuneti vreau neaparat daca se poate sa fac un radio online... astept raspunsul cel mai detaliat si cel care imi? (mai mult)
Am o problema! Cand joc Prototype nu apuc sa dau decat putin la prima misiune si apoi imi iese si ini da eroarea cu Don't send Mentionez ca am cerinte recomandate pentru al joca FuNDa
caut si eu un joc de ceva vreme, este un shooter (FPS), seamana foarte tare cu bioshock, tot acelasi stil, vintage, impletit putin cu niste elemente de RPG, si tot o data aduce si cu borderlands....? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste servere de cs clasice cu admini care sa fie in regula si fara acelasi harti cum ar fi de_dust, de_train, etc.So forumul sa nu fie complicat. Funda cel mai bun raspuns
.....Cine imi poate sa-mi dea un site de unde pot descarca Gta Liberty City
Buna! Ce jocuri imi recomandati si mie cu super eroi sau un shooter frumos pentru PC sa fie un pic mai noi jocurile nu din 2006 sau 2007
Ce trebuie sa fac sa castig la farmerama multi bani sau mamudele, FUNDA
Cum pot face rost de cactusul pastelui la farmerama, funda
Salut, vreau si eu cod bonus pentru farmerama,
La NFS MOST WANTED am terminat career mode si la statistic game imi arata rap sheet 98% ce este asta rap sheet? mersi
Salut mi-am luat si eu un modem de la romtelecom Huawei hg655b si cand vreau sa imi fac un serve de orce (metin, cs, minecraft) imi spune asta : Perhaps a server is already running on that port? ce...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine va rog? Ca vreau sa-mi fac un server de counter-strike zombie mod si nu ma prea pricep, asa ca cine stie va rog contactati-ma la adresa de mess:bdan_dj. Multumesc...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste servere de cs clasice cu admini care sa fie in regula si fara acelasi harti cum ar fi de_dust,de_train, etc.So forumul sa nu fie complicat. Funda cel mai bun raspuns
Deci m-am conectat pe un sv de cs mod jailbreak(jb) iar cam peste 3 minute de fiecare data primesc kick. Eu credeam ca imi da adminu kick dar apoi m-am uitat in consola si am observat ca scrie...? (mai mult)
Pot sa imi schimb vrajile la metin2ro. Pentru ca in loc sa dau la puteri de corp am dar la mental, cum as putea sa schimb vrajile. Dau funda pentru cel mai bun raspuns. PLEASE, PLEASE, PLEASE....? (mai mult)
Ce jocuri online misto stii fara metin2 4story sau poracrii din astea as vrea si eu ceva naou si misto (am cerinte de sistem pentru orice joc nu va faceti grij) numai sa fie ceva tare care sa-mi placa...? (mai mult)
Cred ca stiti jocul Metin2.Eu joc doar de 3 zile pe un server privat.Si as vrea sa stiu cum sa imi pun statusul la caractere.Dau FUNDA.
Cine imi zice si mie cum tin redirecte pe un server dar tot ce ar trebui sa fac dau funda si vot :o3
Care ma ajuta si pe mine cu un driver de wireless pentru un laptop Dell Va rog frumos Dau funda!? Am cautat si nu am gasit deloc.
Deci...Am instalat spore mi-a cerut un cod la instalare l-am bagat.Am instalat spore si cand deschid jocul imi cere un cod bag acelasi cod care l-am bagat la instalare dar nu merge.Stiti cumva codul?? (mai mult)
La www.metinx.eu merge sa daonezi cu cartela reincarcabila Vodafone it?
Spuneti-mi si mie niste jocuri gen Test Drive Unlimited, in afara de NFS, dar cu cerintele mai mici.
Mi-am descarcat Fifa2010. Cum sa-l pun pe cd in asa fel incat atunci cand bag cd-ul in PC sa-mi apara o fereastra in care sa scrie play, readme si altele? P.S. daca se poate sa-mi explicati putin pasii....? (mai mult)
Salutarea TPU! Vreau si eu un metin care sa semene cu Mondial Mt2 sau cu Mage Mt2 in special sa dea P-urile sa dea accesoriile de 54 otelurile armele de 65 coifurile 41 scuturile de 61 etc..bonusurile sa...? (mai mult)
Am o intrebare.De unde pot lua CS, dar acela normal...un site eventual sau daca il aveti downloadat pe acela imi spuneti adresa de mess si rezolvm noi Funda! Multumesc
Cate puncte trebuie sa strangi pe metin 2 ro pentru fiecare grad?
Salut Dau funda! Deci e vorba despre Metin2. Joc de mult timp, foarte mult timp. Dintr-o data Metin2Ro nu merge. Adica dau pe icoana de pe desktop se incarca cativa sutimi acolo si dispare bara de incarcare...? (mai mult)
Vand ps2 decodat+3 jocuri originale.Cine vrea un ps2 sa imi lase ceva sau sa imi spuna pe mess la id-ul:dani_mysterio20@yahoo.com
pentru cei care joaca metin2 dati-mi un metin gen united sau metine 2012 cu inteme noi 24/24
am si eu o intrebare.tin redirecte stiu sa le deschid etc nu am nici o problema[COUNTER-STRIKE 1.6]tin reduri de la XHLDS versiunea free dar am o intrebare. Am auzit ca consuma 1mb pentru un redirectionat. Acum...? (mai mult)
Cum pot sa iau legatura(id mess steam id etc.)Cu jucatori de cs mari de ex:sedan kid0r beet0n? Va rog spuneti-mi
Salutare TPU am o mica problema cu m2BOB hack:Ma loghez cu hack-ul si nici nu apuca sa intre in joc ca ma scoate si imi da eroarea asta:http://imageshack.us/photo/my-images/807/19529505.png/ Aceasi problema...? (mai mult)
ma plictisesc de moarte va rog dati mi si mie niste jocuri shooter sau gen gta San Andreas(dar nu din seria gta). P.S:Dau Funda!:X
Ziceti-mi si mie un metin2 2012 online 24/24 far fente pvp plzzzzzzzzzzzzz am mare nevoie de unu
Daca imi cumpar un joc din Turcia, respectiv din Antalya jocul va fi numai in turca sau si in engleza. Stiu ca suna ca naiba intrebarea dar vreau sa fiu sigur.
Cum pot sa pun un video ca sa ruleze in locul imagini de la camera web adica cand dau web cuiva sa pot sa pun in loc de ceea ce ar trebui sa transmita un anume video Funda:)
Sall! am o problema cu mt cand intru in el imi da o eroare application error si imi zice sa dai ok casa termin aplicatia si mi se inchide ce sa fac e ceva grav? se poate repara?
Care stie un server de sa-mp bun sa nu aiba nici o problema?
am si eu o intrebare cand instalez Ben 10 Vilgax Attaks imi da parola pe care o am si apoi pe la sfarsitimi da sa pun locatia si dau unde zic astia si imi da eroare dupa ce se termina instalarea...? (mai mult)
Ce jocuri cu masini mai stiti? in afara de toate NFS-URILE!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?