Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Ziceti-mi si mie niste servere de deathrun cu comenzile urmatoare bhop automat, knife mod, si cl_Forwardspeed 2000 si cl_Backspeed 2000 Dau fundita:P
Sal all de ce nu pot accesa siteurile microsoft de ex http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=162643& clcid=0x409 imi trebuie sa downloandez asta sau cand vreau sa downloandez framework nu merge sau cand...? (mai mult)
Cine imi face si mie un sv de cs zu zm ii dau fundita va rog
Care stie un Cs:source bun s-mi dea si mie instalu dar, sa mearga sv FUNDAAA!
Care este jocul tau preferat? Funda pentru cel mai frumos.
Cn imi da GM? va rog am experienta. Fundaaaaaaaaaaaaaa!
Cum schimb capitanul in fifa 2008 de ex: capitanul e puyol si vreau sa fie mesii cum fac sa schimb capitanul?
OOo Salutare. Cine stie un metin tare privat sa fie ratele 1000% sau mai mari si sa fie la shop arme si armuri de lvl mare. Cel mai bun FUNDAA oOoOo
am 2 servare de Counter - Strike, si vreau sa imi pun cateva skinuri de arme dar nu stiu cum, am incercat sa le dau copy-paste in modeles dar fara folos, un tutorial sau orice, sigur sunt...? (mai mult)
Care stie server de metin2 privat fara hamachi dar sa nu fie off.
Stie candva un servar de samp sau cum sal instalez va rog sa ma ajutati funda
din cate stiu si e adevarat mondial este acum Delivrance mt2 si imi da o simpla eroare si nu stiu de ce Imposibile de launcer fichier executable! mt2-delivrance. exe Dau funnda! va implor...? (mai mult)
Daca doua caractere sunt casatorite si unul dintre ele este in v2, celalalt se poate teleporta la el? (sa-mi raspunda cineva care a incercat :D)
Are cineva conturi de metin2ro care nu-i mai folosesc pe serverul Sagitta? Chiar si de nivel mic... deoarece contul meu de metin a fost spart! A fost curatat in intregime de tot ce avea pe el! Avea lvl? (mai mult)
Cm pot strica la unu serverul de metin2.
Am incercat sa fac un server de cs 1.6 dar cand dau dublu-click pe hlds. exe nu se deschide nimic. Dau funda+vot!
De unde pot sa descarc GTA4, sau versiuni asemanatoare, va pot recompesa cu gta sa daca merge raspunsul (gta-ul va fi trimisa prin email).
va rog spuneti-mi si mie cum pot baga o masina dupa net in NFS underground 2 sau daca stiti la altu va rog spuneti. funda P. S:merge ca un prieten si-a bagat(numai am id lui)
Care imi da si mie un cont cu iteme pe metin2 ro saggita plz dau funda! level macar 30plz!
Nici de o saptamana nu mi-am instalat win 7 si face figuri la toate jocurile MMORPG :Prima data la Perfect World dupa ce il instalam se incarca patchu si restul imi dadea o eroare foarte ciudata care...? (mai mult)
Eu mi-am facut un server de metin2 pe hamachi. Eu pot intra pe server. Imi merge foarte bine. Dar jucatorilor le da eroare la conectarea la server. Cum fac sa intra jucatori. Eu sunt pe romtelecom...? (mai mult)
As vrea sa cumpar o camera Eye Toy pentru Play Station 2 in Constanta.Cine are si o vinde sa ma adauge pe mess: W.Cool13@yahoo.com
Cine are un cont lady popular va rog dati-mi si mie dar cu lv cel putin 10! va rog va dau un webkinz
Ce laptopuri sunt bune pentru a te putea juca pe ele
Hei! Cine a jucat mu online sa ma ajute cu ceva urgent. Unde este boss-ul in kalima7, ca nu il gasesc.Mai exact spuneti-mi coordonate sau asa ceva.Indrumatima putin:).
Dati-mi si mie un link de descarcat jocuri tari. [jocu care imi place mai mult funda]
Pentru cei care joaca Imvu! Imi putatei spune cum se numeste caracterul vostru in joc? Joc doar de ieri :)si as vrea sa cunosc pe cineva din Romania:0care sa ma ajute cu jocul:)
De unde pot downloada jocul barbie secret agent? Funda!; x
Intrebare despre BF2.Citez: "dc cand ma joc bf2, dupa 10-15 min imi iese din joc? poate vi sa mai intamplat la alt joc." Ce poate sa faca sa nu ii mai iasa din joc?
Cei care vreti sa-mi dati si mie cod pentru webkinz va dau funda. nu ma supar daca nu vreti
am o curiozitate in legatura cu jocul silkroad, are cineva un cont pe care nu mai joaca sa mi-l dea mie deoarece nu prefer sa incep de la lvl 1, serverul nu conteaza, dau funda, mersi.
Buna TPU as dori sa va intreb ceva de ce nu mai merge Metin2Mondial servarul francez nu englez
Care ma poate ajuta cu un fish bot bun? La ultima mentenanta mie nu imi mai mere fishu acu is sarac:))
Cand instalez Counter-Strike1.6 se instaleaza si half life dar cand intru in el nu merge.Intru in el dau acolo sa incpem dar nu merge cand dau acolo new game trebuie un program ceva ca sa mearga half life?...? (mai mult)
Ajutati-ma sa instalez fish bot 4.0 ca nu mere dau funda si vot plz!
Am inceput sa joc The Sims Social, pe facebook. Cine stie daca iti poti schimba sexul?
Ba care stie ce are forumul de la metin2.ro ca nu pot sa fac cont, imi zice cuvant de securitate a fost introdus incorect DAU FUNDA! celui care stie sa raspunda bine si rapid P. S. >>> ID: bogdan_iulian99...? (mai mult)
Sall ziceti-mi sv de gta san andreas multyplayer plss Funda
Am si eu o nelamurire, cum trec de nivelul 19 de la "jocul fara sfarsit"?
Sall, stiti vreun multihack la metin2 care sa mearga pe privaturi? Dau funda :D:D +2voturi!
Cum intri in masina la Arma 2?
Am o problema la jocul gta 4, nu merge sa modific nimic la grafica stiti de la ce este? dau fundita PS:Am laptop...
Sall, dau funda la care imi zice si mie un server de metin2 pvp cu bonusuri FOARTE MARI :D si sa fie pe IP
Va rog sa ma ajutati urgent! Am facut o prostie foarte mare! Am vrut sa copiez un videoclip dintr-un folder in altul si nu stiu cum am reusit si am sters continutul unui folder(toate pozele, muzica,...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu imi apar imaginile in start? si cum as putea repara asta? uitati cum se vede: http://img846.imageshack.us/img846/9405/nuapare.jpg
Cine are sa-mi dea toate melodiile din fifa 2011 funda! pls
Va rog spuneti-mi si mie cum fac sa mearga jocul Farming simulator mai bine ca merge extrem de greu si se blocheaza mai mereu ce at trebui sa fac sa mearga mai bine. dau funda;)
Dati-mi niste servere private de metin2 pvm non-hamachi pls. funda la cel mai bun
As vrea si eu un flood pentru messenger va rog:). Unul bun. Ms fundoi!
Daca am 512 mb ram si imi fac un server de metin privat. ce are... merge greu metinu sau ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
mateia821 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?