| Marycel a întrebat:

Bună ziua TPU.

-Caut un joc foarte vechi de 16+ sau 18+, eram la școală cu ani în urmă și prin clasa a 8-a ne dădea reviste dinalea cu CD cu jocuri, Cutezători și încă o Firmă, jocurile erau demo pe atunci și era un joc de 16+ care am jucat și aș dori să îl găsesc.

Detalii: Erau 3 persoanje și puteai să fi oricare dintre ele, te dădea întro peșteră cu echipa ta, jocul era shooting și first person și 3d camera și trebuia să scăpați din acea peșteră, fiecare dintre personal avea o putere specială anume, erau 2 băieți și o fată, unu era mare ca mărime, altul mai slăbuț și fata, la un moment dat se blocase peștera și trebuia să deschidă o ușă secretă, fata a intrat întrun tunel și se bătea cu monștri să deschidă acea poartă, o lua printrun pasaj secret. Am cautat peste tot și nu dau de el, nu-mi aduc aminte dar știu că pe acel CD era și jocul Knight of The Temple și acest joc de care vorbesc, mă poate ajuta cineva vă rog cum îl pot găsi?

6 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Salut, iti aduci aminte macar numele revistei?

| Marycel explică (pentru dinaprilie):

Noroc, Cutezători era numele revistei din câte țin minte, ni le dădea prin clasele 7-8 nu stiu dacă se dă și acum

| dinaprilie a răspuns (pentru Marycel):

Hmm, am cam prins tot ce era de info/jocuri/pc ca si revista. Nu imi aduc aminte de numele acestei reviste ( decat cea din era comunista ). Cam in ce an se intampla asta ( te intreb ca m-ai facut curios si vreau sa "sap" si eu dupa aceasta revista ).

| Marycel explică (pentru dinaprilie):

Cred că undeva la 8 ani eram în clasa a 8-a, e ceva asemănător ca L4d tot cu 3 personaje, doar că jocu ăsta e mult mai real, 3d camera first person magii la personaje și adventură ceva de 18+ cred că scria, 2010- 2012 undeva pe aici cred, am deja imaginea jocului cap coadă să o povestesc dacă e, mi-am amintit recent de el și e frumos

| dinaprilie a răspuns (pentru Marycel):

O sa incerc sa caut si dau de veste!

| Marycel explică (pentru dinaprilie):

Încă caut și eu, mersi frumos, aștept vești