anonim_4396
| Anonim întreabă:


Am o problema cu adresele de mail. Acum 2 saptamani am primit un mail pe una din adrese cum ca cineva mi-a folosit-o pentru un cont pe Instagram. Si apoi am mai primit de la insta niste mesaje in greaca...am apasat eu pe ceva pe acolo sa elimin mail-ul din cont dar nu a mers.
Acum cateva ore am intrat pe celalalt mail si am vazut ca am primit mail-uri de la costco.com cum ca am folosit adresa pentru a creea un cont de membru si asa mai departe. Am mai apasat eu pe niste chestii pe acolo dar nu reusesc deloc sa elimin adresele mele de mail din aceste conturi. Credeti ca este vreun virus ceva...(pentru ca am auzit de multe ori de asa mail-uri)? Poate oricine sa trimita astfel de mail-uri "virusate"?

1 răspuns:
| Amarnix a răspuns:

Poate fi un mail worm in orice caz cu siguranta cineva a intrat in cont pentru ca limba nu se schimba singură și presupun ca știi ca posibil și un grec să fii făcut asta dar eu zic sa faci o scanare anti virus și există opțiunea să pui acele email - uri în folderul spam La aia cu instagramul e nașpa dacă ții la cont schimba parola de la e-mail si de la Instagram ca nu vrei ca ala să îți acceseze contul și să posteze poze că și mie mi s-a întâmplat un cont de al meu a fost hack - uit aveam Facebook - ul și Instagram - ul deci fă ce ți - am zis