|

Salut TPU.

Am intampinat recent o problema cu ambele conturi de pe yahoo.Cand incerc sa ma loghez imi spune ca nu recunoaste adresa de mail. Apoi ca sa recuperez, incerc faza cu numarul de telefon si cu adresa de mail alternativa.Nici pe acestea nu le recunoaste.Am incercat logarea de pe mai multe terminale, dar si de pe mai multe browsere.Nimic.

Am incercat inclusiv sa fac din nou un cont pe yahoo cu aceste doua adrese disparute si imi spun ca deja sunt conturi asociate cu acestea.Foarte ciudat.Banuiesc ca cineva a hack-uit adresele si a modificat ceva.Pe site-ul lor nu primesc nici o indicație care sa ma scoata din impas.Si cum nu ii putem nici contacta pe cei de la yahoo foarte usor si pe gratis, apelez la voi.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Iti zic eu: prima daca ai dat adresa de email la cineva ia-ti adio a doua daca nu mai ai numarul de telefon ia-ti adio
si a treia iti arata mai jos alte modalitati de a intra.
la prima daca tea mancat in dos sa dai emailul bravo, eu la ai mei le zic intotdeauna fara email fara parola sa nu dea la nimeni niciodata PUNCT.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AlexSicilianul):

Ms de raspuns, dar nu iti imagina ca am de ieri de azi yahoo.am de la inceputuri si desi au mai fost atacuri pe care le-am sesizat si le-am si evitat, totusi se pare ca s-a intamplat ceva.Antivirusul blocheaza si el ce poate.Ideea e ca pentru mine e important sa recuperez mailurile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează