|

Salut!

Voiam sa stiu daca are cineva idee ce joc are sms 7575 sau 7472. Acum ceva timp mi-a luat cineva telefonul cand eram la o petrecere si mi-a facut o suprataxa de 60 de euro.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Rau ai facut ca nu ai avut grija de propriul telefon.

sms 7575
http://pemeserie.ro/promotie/
Flyerul PeMeserie conține un cod promoțional care îți oferă acces gratuit la unul din teste, cu condiția ca tu să le achiziționezi pe celalalte 2. Achiziția celor două teste se face prin SMS, la tariful standard de 10 euro + TVA per test. Astfel, tu achiziționezi prin SMS Testul de personalitate (BFQ) și Testul de interese (SDS) iar noi îți oferim gratuit Testul de inteligență (IST)!

sms 7472
https://www.edu10.ro/termeni.html
Aplicațiile edu10.ro: Mate10 Liceu, Mate10 Gimnaziu, Română10 Gramatică, Istorie10, QuickMath Advanced sunt destinate elevilor și profesorilor oferindu-le posibilitatea parcurgerii și memorării lecțiilor specifice disciplinelor în cauză. Se pot descărca și instala pe orice platformă mobilă iOS sau Android fiind disponibile pe App Store, Google Play și Samsung Store. După descărcare și instalare, este nevoie de o conexiune la internet pentru a actualiza ultima versiune a conținutului.

sau

"Un sms la 7472 cu textul UNIRE ne ajută să fim parte a activităților Platformei Unioniste Acțiunea 2012. "

Indiferent ce servicii s-au accesat, acestea au fost consumatoare de credit masiv.
Numerele scurte au tarife cu suprataxa, de aici si factura incarcata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează