| LarisaChe07 a întrebat:

Acum 2 ore, dupa ce a nins in Bucuresti, am facut cu mai multi prieteni ditamai bulgarele de zapada, l-am pus pe sina de tramvai si l am rostogolit pana s-a facut de un metru diametru si l-am lasat acolo. A venit un tramvai si a stat aproape 10 minute sa treaca de el. Un trecator a sunat la politie, mi-am dat seama pentru ca dupa ce a trecut tramvaiul, a venit un echipaj si s-a oprit pe marginea drumului, s-au dat jos si s-au uitat pe sina de tramvai dupa bulgarele nostru probabil. Imi pot face ceva?

17 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Și vi s-a părut amuzant că un tramvai plin de oameni care încercau să ajungă acasă obosiți de la muncă au trebuit să stea după gluma voastră de cacao? Ca să nu mai vorbesc de cei care așteptau în frig în stațiile următoare?

| carevaescu a răspuns:

Sunt sanse sa va gaseasca. Probabil nu vor avea ambitia. Dar na, ar destul de simplu, pentru ca toti ati avut telefoanele mobile la voi.

| vlllaaddd a răspuns:

Atat va duce capu si pe tine si pe prietenii tai.

| Parakeets a răspuns:

Nu știu legislație, deși aspir laughing) însă mă gândesc că dacă ar fi să privim strict legislativ, răspundere se poate cere pentru orice bul**** happy însă acum să te și tragă la răspundere pentru un bulgăr nevinovat (inocent) în speranța că fapta ta, a fost inocentă, făcând-o, hai că deja e nebunie curată.

Adică lasă fete precum cele de la Caracal să moară, să fie răpite că respectă întocmai legea și nu intră fără un mandat, însă când e vorba de o plângere pe bune, sesizată și viața unui om poate fi în pericol, nu se acționează, dar pentru că un bulgăre nevinovat a ajuns într-un loc greșit și da, hai să zicem că poate a întrerupt buna circulație a tramvaiului x, însă de aici până la a fi trasă la răspundere, mai ales dacă ai fi și minor/ă, deja e exagerat.
Cel mult să-ți dea poate un avertisment.

Hai să-ți povestesc eu ceva ce am făcut anul ăsta în vară. happy Am ieșit cu mama la o plimbare pe noapte și la întoarcere, în apropiere de casă, fix la trecerea de pietoni, erau doi dulăi mari happy Cum eu am fobie de câini, văzând că nu am pe unde să trec, și că-mi era frică, am decis să sar pe zona aia verde fix dintre sensurile de mers. Nu știu cum i se spune, dar cred că și prin București sunt zone din astea verzi printre sensurile de mers, și știi că pe acolo nu ai voie să treci, de multe ori e chiar plină cu flori sau cu gazon și chiar cu aspersoare și nu ai voie să treci pe acolo, mai ales dacă sunt flori, doar prin zonele cu zebre, marcate.

Însă eu văzând câinii chiar pe trecerea de pietoni și știind că pe acolo nu am cum să trec neam, iar singurul mod de a trece pe partea opusă ar fi fost doar să mă întorc un colț la o altă trecere de pietoni, dar am gândit-o gen "dacă mă întorc pierd și mult timp și nici nu știu sigur că atunci când ajung la trecerea de pietoni pe sensul opus de mers al trotuarului, cine îmi garantează că acei câini nu trec șoseaua și deci și trecerea de pietoni și ajung pe celălalt sens de mers?!" Îmi ziceam laughing) și mi-a rămas doar să trec prin zona verde, nepermisă și așa să pot urmări și câinii, să văd dacă stau cuminți pe acel sens sau traversează și ei șoseaua o dată cu mine. Dar când dau să sar din zona verde în șosea, o patrulă de poliție tocmai ce m-a reperat și o trecut pe lângă mine laughing) m-a oprit, m-a legitimat și m-a luat la rost, că ce-i cu mine pe acolo, că aveam naibi trecerea la un pas distanță. Mna, la prima vedere și lor li se părea cam dubios că totuși, trecerea era foarte aproape, de ce să încalc legea așa? Însă de frică și de anxietate m-am speriat și am cam și țipat la ei și le-am spus că acolo sunt câini și eu am fobie de câini, și doar pe acolo puteam trece. Au fost iar sceptici o secundă, s-au uitat și răsuitat la trecere să-i vadă pe dulăi, noroc că unul dormea frumușel pe trecere și văzându-l s-a mai înmuiat polițistul și m-a lăsat să plec, fără amendă, fără nimic. Dar cred că legislativ, ar fi putut să-mi dea o amendă. Dar mna, nu mi-a dat.
Deci dacă mie pentru ceva ce părea chiar un pic descreierat nu mi-a dat, nici ție nu o să-ți dea pentru un bulgăre inocent. happy Încearcă însă să ai o atitudine ok cu ei, când le explici de ce ai vrut să te joci astfel. happy

Dar YEY, deci în București ninge. big grin Sper să ningă bine, să aibă și Târgurile alt farmec. happy

| StefanChriss a răspuns:

Depinde ce varsta aveti, in principiu un avertisment verbal, cel mult o amenda, desi ma indoiesc.

| LarisaChe07 explică (pentru StefanChriss):

Eu 16, ei 17 si 18. Dar nu cred ca se va ajunge la ceva, nu ne-au prins. Si in caz ca sunt camere acolo nu o sa ne gaseasca, aveam toti gluga in cap si ne uitam in jos.

| Simpatic a răspuns (pentru LarisaChe07):

Sunt unii care au spart banci cu cagule, manusi si erau profesinisti, supriza au fost prinsi.
Softurile de azi identifica persoane si mascate te anunt!
Nu va vor prinde pentru ca nu exista interes in acest sens atat tot!
Pe viitor sa numai faceti asa ceva, puneti in primul rand in pericul transportul public, eu daca vin la tine pe scara si iti pun o ata subtire aproape invizibila care sa te taie la gat cand treci, cum o fi? frumos?

| LarisaChe07 explică (pentru Simpatic):

Da, ma cauta cu soft-uri ca am pun un bulgare acolo laughing
Pun transportul in pericol? Poate o zbura tramvaiul cand da in bulagare... =)
Nu prea ai cum sa intrii la mine in bloc daca nu locuiesti acolo, ai 3 puncte de securitate.

| GinaBlackMira a răspuns:

S-ar putea sa luați amenda dar poate scăpați cu un avertisment!

| SydneyFunnelWeb a răspuns:

Nu o să aveți problyme. Așa e la voi la țară. Mai aveți până vă cizelați. Voi, părinții voștri, bunicii și toate neamurile voastre din satul Bucur.

| manuelboy a răspuns:

Ce sa faca in Romania e mare caterinca si asa merge tot felul de ghidusii.Noroc frate.

| Ionut632 a răspuns:

Cel mai probabil o amenda.

| hotdog444 a răspuns:

E posibil sa primiți o amenda, dar poate aveți noroc și scăpați cu un avertisment.

| LarisaChe07 explică (pentru hotdog444):

Asta doar daca ne gasesc.

| andreipro54 a răspuns:

Da.Din pacate va vor lua amprentele si se vor uita pe camerele de luat vederi si va va ajunge un dosar penal la usa cu amenda in jurul a 2000 ron..imi pare rau

| LarisaChe07 explică (pentru andreipro54):

Pai nu ne-au prins. Ce amprente? E greu sa ne gaseasca.

| suntserios a răspuns (pentru andreipro54):

Momentul ăla când nu știi ce să răspunzi da scrii și tu ceva.