Nu cred ca-i mai primesti, asta o sa fie plata pentru invatatura.
Banca nu este vinovata, tu singur ai facut plata.
Chiar nu te-ai gandit ca fiind vanzator trebuie sa primesti bani, nu sa platesti.
Am crezut ca trebuie sa am banii aia pe cont ca asa o fi politica olx-ului. Oricum le am trimis bancii mesaj ca sa mi trimita solicitarea si notele lor interne ca cred ca am dreptul la ele conform gdpr din ce stiu…
Tot m au luat ca nu e perceputa suma ca nu stiu ce, doar sa dovedesc, si dupa aia mi-au zis ca ma suna nu stiu cine la telefon sa urmez indicatiile lui. Si asa in agitatie am urmat indicatiile lui. Nu am mai gandit la nimic… am fost indus in eroare efectiv. Dupa aia ca cica e o eroare si mai trebuie sa depun si ii voi primi pe toti inapoi ( aici m-am prins si n am mai facut asta). Nu e de asta dar asa practic incurajam teapa si tot victima e vinovata si nu mi se pare normal… cineva trebuie sa si asume pierderea. Banca e vinovata ca nu si protejeaza clientul. Am raportat la 10 minute distanta incidentul nu la 1 luna. Plata era tot in asteptare, puteau sa o blocheze complet…
Mi am dat banii crezand ca e altceva, am fost indus in eroare, nu e liber consimtit… si cineva daca iti cere bani ca sora/fratele/mama/tata samd e implicat intr-un accident si are nevoie urgenta, nu ii dai? Probabil ca nu ca ai auzit de țepe. Dar si daca i-ai da, tot victima ai fi si ai merita banii inapoi pentru ca ai fost inselat. Asa oricine poate profita de oricine si tepui pe oricine… si totul e normal, teparii se imbogatesc… nimeni nu le face nimic, victimele nu si mai iau banii inapoi.
Eu inteleg ce zici... doar ca banca de aia are atatea proceduri cand faci o plata tocmai ca sa iti dai accordul pentru plati.