| Rama89 a întrebat:

Buna ziua! In ce domeniu as putea sa ma angajez daca sufar de anxietate, atacuri de panica si depresie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sincer, cam complicat.

Dar clar dacă ai anxietate, mai ales socială, indicat ar fi să cauți joburi solitare. sad
Și eu am această problemă, dar din păcate eu lucru în învățământ. :') Deci poate fi și mai rău. happy Eu una nu știu cum am reușit să scap, așa ușor de ea.

Eu îți mai vând un pont, deoarece cam pe direcția asta mă gândeam și eu, înainte să nu găsesc nimic la privat, iar la stat nu voiam din cauză că trebuia să vorbesc. Eu voiam la un moment dat să iau copii în plasament, doar că nu a acceptat mama și am renunțat. Acum nu știu dacă tu ești bărbat sau femeie. Probabil se pretează meseria de asistent social mai ok, pentru o femeie decât pentru un bărbat, dar nu e nimic rău, dacă ai reuși să faci asta. Adică ai și un salariu, stai numai în casă și te ocupi de tot ce înseamnă acel copil, în rest, îți faci programul cum dorești tu și vorbești doar cu cine vrei tu. O să ai la anumite perioade ceva inspecții de la cei de la DGASP, dar vor fi doar așa de rutină și nu o să pățești nimic. Plus că vei face și bine unui copil care trece prin lucruri rele.
Eu îți las doar așa, ca idee, acest sfat, tu vei ști ce alegi și ce vrei.

Succes în găsirea unui job cât mai ok pentru tine.

8 răspunsuri:
| slayer09 a răspuns:

Eu cred ca ti-ar trebui un domeniu in care faci miscare, sa nu fie stresant si sa nu stai in fata pc-ului, gen femeie de serviciu, daca ai avea contact si cu natura ar fi si mai bine pentru tine, gen la salubritate, sau sa ingrijesti o gradina. Tie ti-ar trebui multa dragoste, si ma gandesc sa faci voluntariat, sau sa lucrezi intr-o clinica cu batranei, copii sa ii ingrijesti.

| Frank51 a răspuns:

În orice domeniu care n-are legătura cu oamenii.

| anonim3215 a răspuns:

Poate într-un birou minim secretară și să stai în birou cu 2 - 3 femei.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Oamenii detesta astfel de probleme psihice. Nimeni nu te va vrea sa i speli nici wc ul. Este o realitate. Ceea ce poti tu sa faci este sa ascunzi aceste probleme si sa cauti job uri cat mai putin stresante.

| imiCariCoxu a răspuns:

Tehnoredactare

| Samson2023 a răspuns:

Auzi, fa rost de niște bani și schimba tara, într-o societate ca cea românească (țigăneala, cocalarism, prostie, depravare) nu e loc pentru tine decat in teorie, practic doar o sa te chinui. Schimba mediul dacă vrei sa ieși din starea aceea și preferabil o tara cu soare cum este Spania. Asta doar daca te pricepi bine la engleza sau crezi ca poti prinde repede limba tarii, pentru ca altfel o sa dai de joburi cu cocalari romani si o sa fie mai nasol decat in tara. Dacă totuși vrei sa ramai în depresie poți cauta joburi în RO unde probabil o sa iei minim: Merchandising / Paza (parc spre exemplu) / Plimbare caini. trebuie ceva unde poți lucra individual și nu foarte stresant, poate chiar într-o biblioteca. Sa nu fie mulți prosti în jur, asta e ideea. Dacă ai putea interactiuna și cu 1, 2 persoane de sex opus ar fi mai bine. Oricum, este bine ca simți ca trebuie sa lucrezi, înseamnă că nu te afli intr-o situație extrema cu depresia.

| KronstadtRevival a răspuns (pentru Samson2023):

Operator la un call center. Poți lucra și de acasă.

| Samson2023 a răspuns (pentru KronstadtRevival):

Te cred, m-am gândit și eu dar preferabil este sa iasa din casa, între pereți parca mai rău te prinde depresia, dar e o varianta.