anonim_4396
| Anonim întreabă:

CE părere aveţi despre noii parlamentari care vor bilete de avion doar la VIP.Ori deplasari cu Chartere~? Eu ma bucur ca avem niste parlamentari stilaţi si nu accepta sa zboare si sa stea langa orice persoana obisnuitalaughing)

14 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ce parere poti sa ai? Este aceeasi ca fata de anteriorii, adica una foarte proasta. Se cearta cand este vorba sa faca ceva pentru tara si cetatenii ei si se impaca atunci cand este vorba sa-si voteze drepturi pentru ei.

regis
| regis a răspuns:

Daca asta ar fi cea mai mare paguba pe care ne-o aduc, nici nu mi-ar pasa foarte tare.

| VadTot a răspuns (pentru regis):

NU ăsta i doar asa de începutlaughingai sa vezi ce o să ne facă aştia de nu l vom regreta pe boc ascluta la mine!laughing

| regis a răspuns (pentru VadTot):

Orice ar face, dar absolut orice ar face, eu unul nu am de ce sa il regret pe Boc. Cu atat mai mult cu cat Boc nici macar nu a fost premier pe bune, ci doar un fel de trompeta.

| VadTot a răspuns (pentru regis):

Dar ai putea sa mi numesti macar un premier din 90 pana n prezent de care ai putut fi mândru de el?laughingProbabil esti mândru de actualul mai ales dupa ce ai auzit de deciziile care le va lua din 2013 de la taxa auto si pana la... uite na ca am un lapsus.,, Dar De Accordul care l au facut ponta cu băsescu? Ca intre doua găsti de cartier.care vor pace.laughing hai pe bune unde in Europa ai mai auzit asa ceva... Poate prin tările alea băştinaşe Tribale se mai întămpla asa ceva!

| regis a răspuns (pentru VadTot):

Mandru e cam mult spus, nu pot fi mandru de un politician, indiferent de culoarea lui politica, pentru ca nu ma caracterizeaza o astfel de mandrie.
Dar cred ca unele merite are guvernul Tariceanu, care ne-a readus pe crestere, fara a subestima insa bazele puse in timpul guvernarii Nastase si a scurtei perioade de interimat a lui Mugur Isarescu. Bineinteles ca unii critica aceasta crestere ca fiind una nesanatoasa, eu sunt de parere insa ca o crestere nesanatoasa este de preferat unui dezastru economic sanatos. Iar guvernarile Boc si Ciorbea au fost dupa mine dezastruoase. PRobabil tot asa au fost si cele de la inceputul anilor '90 (Roman si Stolojan), insa acestea au scuza contextului, fiind greu sa stabilesti o directie occidentala dupa 45 de ani de comunism.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce părere să am atâta timp cât sunt toți niște mincinoși?
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| SaveTheNature a răspuns:

Asta e oriunde in lume wake up!
De ce s-ar mai face parlamentari? sa manance ceapa cu mamaliga?
Important e ce fac ei pentru mine, ca pentru ei stiu deja.

| onasis1961 a răspuns:

După ce sunt aleşi de cetăţeni săraci, uită ce au promis în campanie electorală.Cum trec pragul parlamentului, devin cei mai deştepţi, cei mai frumoşi, cei mai inteligenţi dintre români şi cu cele mai multe drepturi şi obligaţii zero.

| VadTot a răspuns (pentru onasis1961):

EEE Saracii de ei au totusi o obligatielaughing)Sa cheltuiasca câţi mai mulţi mai bani pe tot felul de prostiilaughing

anonim_4396
| Anonim explică:

Noii? Vrei să spui că " ăia vechi " îşi luau bilete de clasa a 3-a, sau stăteau cu bagajele?

anonim_4396
| Anonim explică:

Nu trebuie sa te miri, nu-i nimic nou. De peste doua decenii, pentru asta se zbat toti sa devina demnitari, capata imunitate in fata legii si nenumarate privilegii. Noi sintem aici sa le platim facturile.

| Flaviia16 a răspuns:

Se respecta oamenii laughing doar o fac pe banii oamenilor obisnuiti, umili, muritori de foame cu care nu vor sa intre in contact nici cand zboara cu avionul nu pe ai lor happy

| Crystycoolboy20 a răspuns:

Dupa parerea mea acum ca sun parlamentari li s-a urcat puterea la cap...