| raffl3boi a întrebat:

Salut TPU! Am auzit anumite lucruri dar nu sunt sigur si sper sa nu se intample asta... dar vom reintra in carantina pe data de 15 iulie?

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Ciudat, e plin internetul de stirea aia cum Orban refuza sa mai dea stare de urgenta. Deci nu, 99% nu vom avea alta stare de urgenta, va fi alta stare de urgenta doar daca numar cazurilor va creste imprevizibil si impredictibil, sanse exista dar mici.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Unde le ai auzit?

| raffl3boi explică (pentru suntserios):

De la prietenii mei

| suntserios a răspuns (pentru raffl3boi):

Prietenii tai sunt instituții ale statului? Nu a făcut niciun oficial o asemenea declaratie

| asmanKrar a răspuns:

E amuzant ca astia se cearta foarte mult intre ei la fiecare idee, si omit sa spuna publicului deciziile finale importante. Eu sincer nu inteleg ce tot scrie pe la stiri, ce tot se spune, vad ca se cearta comenteaza mult, dar nu zice ce este important de stiut, si nu inteleg ce face de fapt.
Nu rezolva nimic asa, ar trebui sa stea oamenii organizati sa isi faca controlu, nu sa se duca sa ii imbolnaveasca pe altii. Eu nu inteleg cum s-a raspandit in asemenea hal pe toata planeta, nu trebuia sa-i lase sa se plimbe pe cei care eu plecat din locul unde s-a intamplat, pe ei trebuia sa ii bage in spitale, sa-si faca controlu, nu sa se agite toata planeta cu asta, unora li se pare ca este o gluma, nu le vine sa creada cat de ameita este lumea, iar unii mai fac si intentionat. Era foarte usor si organizat daca fiecare persoana bolnava spunea unde a fost si cei care au interactionat cu acel bolnav si-ar fi facut si ei controlul, dar lumea se joaca de a demonii, li se pare amuzant unora sa faca rau altora.
Am vazut stiri in strainatate, in america le zice frumos despre ce este vorba ce sa faca, in india o persoana faimaosa a zis "cine a interactionat cu mine sa isi faca controlu". Aici nu inteleg nimic, se cearta lumea fara incetare.