Buna dimineata am si eu nevoie de cineva care sa imi povesteasca corect tot ce stie despre ion si morometii am nevoie urgent de raspuns va rog mult dau funda imi trebuie pentru maine
Hei TPU cine ma ajuta si pe mine cu niste rezumate la Ion Si Moară cu noroc!? Va rog!
Buna,m-am inscris la facultate la Iasi iar luni am proba la muzica si dictie, stie cineva daca s-a picat la proba asta?
Salutare am si eu o intrebare, la if clauses cea de tipul 1, deci : cand verbul introductiv e la viitor, present simplu si imperativ, verbul subordonarei este la prezent sau perfect simplu?
Buna, de unde pot cumpara Harry Potter 5?
Am o mică dilemă: Egoism sau egotism?
Preferati sa cititi cartile in mod tiparit sau in format electronic?
A citit cineva cartile Vorbind cu Dumnezeu de Alberto Bacoi? V-au placut? Ce impresie v-au lasat?
Știe cineva dacă cartea intreab-o pe Alice este pentru copii de 12 ani?
Stiti vreun site de pe care se poate descarca in PDF o carte? Dar sa fie toata cartea, nu numai primele pagini, asa cum am gasit eu...
Ati citit cele 3 carti Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch? Ce impresie v-a facut aceasta trilogie? V-au placut? Credeti ca este adevarat ceea ce scrie in ele?
Unde pot citi online cartea "life and death twilight reimagined" (in limba engleza)?
Care e diferenta dintre eseu, referat si rezumat?
A citit cineva cartea Carnetelul motivational.de Alex Ureche de la Mmotivation? Cum este? Merita sa-l cumperi? V-au ajutat pruncipiile?
Pareri despre seria de carti Conversatii cu Dumnezeu de N.D. Walsch? Le-ati citit? V-au placut?
Ce inseamna a fi bun de pus in Ramă?
A citit cineva Carnetelul motivational de Alex Ureche de la Mmotivation? Cum este? Merita sa-l cumperi? V-au ajutat principiile?
Am nevoie de un text in care sa specific ca nu lucrăm din cauza sarbatorii religioase gen " Când e sarbatoare nici cainele nu latră, Asa ca si noi ne vol relua activitatea de maine. Astept...? (mai mult)
IMi puteti da exemple de carti RASTA, modul lor de viata, cum sa devii unul, etc pot fi si in engleza, dar vreau si siteul ca sa le pot comanda
Buna, TPU! am o problema. Am o prietena care mi- a povestit despre o carte, dar nu si mai aminteste numele cartii. chiar mi- a starnit curiozitatea, va roooog mult, ajutati maaaa Cartea era despre...? (mai mult)
Cine a citit cartea Momentul nostru infinit de Lauren Myracle? Vreau și eu o părere despre carte. ❤
Poate cineva sa imi trimita paginile 129 si 130 din cartea "Raul sub soare" de Agatha Christie ca mie imi lipsesc. Va rog!!
A citit cineva Carnetelul motivational(scapa de frica si depresie)de Alex Ureche de la Mmotivation? Cum este? Merita sa-l cumperi? V-au ajutat principiile si continutul?
Stie cineva, va rog mult. Ma adresez fanilor sau cititorilor seriei Pearcy Jackson si Olimpienii! Stiti cumva de unde pot cumpara cartea Heroes of Olympus in romana, tradusa? Dau funda! Daca...? (mai mult)
A citit cineva Carnetelul motivational(scapa de frica si depresie)de Alex Ureche de la Mmotivation? Cum este? Merita sa-l cumperi? V-au ajutat pruncipiile si continutul?
Cum recunosc un atribut apozitional? Mulțumesc.
Heyy Stie cineva daca exista manga Tokyo Ghoul in română si daca da, unde gasesc? Dau funda
Unde aș putea găsi și eu carte "După ce ne-am îndrăgostit" în format pdf?
Poate cineva să- mi spună sensurile la argoul boat? Pentru că am vazut într- un film și nu prea se potrivește cu sensul de barcă, si cred că cuvântul este slang avânt altă conotații. Ex...? (mai mult)
Hey! Stiti de unde pot sa cumpar online cartea "No longer human" de Osamu Dazai?
A citit cineva Carnetelul motivational.de Alex Ureche de la Mmotivation? Cum este? Merita sa-l cumperi? V-au ajutat pruncipiile?
Ok cunosc pe cineva care a ramas corigent pe sem 2 gen: Sem 1 - media 5 Sem 2 - media 4 Ma tot sacaie la cap ca nu stie ce nota trebuie sa ia sa treaca corigenta. Il puteti ajuta?
As vrea sa fac un mesaj de dragoste prietene i mele dar nu sunt sigur daca este bun de ceva : sa stii ca te iubesc si o sa te pazesc de tot ce e rau nu ma simt in largul meu de aia vreau in ...? (mai mult)
Slutare, TPU! Am nevoie de cititorii inraiti de pe aici ca sa gasesc o carte mai veche putin. Este vorba despre doi tineri care fug de acasa si ajung sa locuiasca impreuna, dormind chiar in acelasi ...? (mai mult)
As vrea sa-mi spuneti niste carti bune, gen mister si intriga
A citit cineva Carnetelul Motivational de la MMotivation?(autor Alex Ureche)? V-a ajutat? Cum este? Merita luat?
La biblioteca as putea dona cărți? Am câteva cărți vechi pe care fie le.am primit într.o ediție mai noua, fie le am de doua ori și nu am ce face cu ele. Sunt în stare bunicica, au urme...? (mai mult)
Care este figura de stil identifica in pasajul urmator: Dar povestea s-a încăpătânat sâ nu vinâ şi începuse să mi se facă drug
Imi puteti spune ce carti pot citi in vacanta? Merg pe clasa a VII-a
nu știți unde as putea citi gratuit cartea Amintiri din viitor, volumul 3?... Va rog mult, de mult o caut... Mulțumesc anticipat :)
Ordinea cartilor world of warcraft si un site de unde sa le citesc in romana, nu vreau sa citesc in engleza
Hei, TPU! Vazusem undeva o carte din seria Divergent (nu stiu daca este primul sau al doilea volum) care avea coperta neagra, pe ea afisandu- se doar simbolul, fara text sau alte lucruri din astea ...? (mai mult)
A citit cineva Carnetelul Motivational de la MMotivation(autor Alex Ureche)? Cum e? V-a ajutat?
Stie cineva de unde imi pot cumpara toate volumele din seria Forsyte Saga, in limba romana?
Stie cineva carti care au povestea ceva de genu': O persoana (host- ul) invita un grup de oameni intr- un conac la o petrecere. Acesta vrea sa ii omoare pe invitati unul cate unul. Host- ul le spune...? (mai mult)
Buna, am 12 ani si as vrea sa citesc o carte care nu se afla in lectura obligatorie pentru scoala. Imi place genul Fantasy. Ce mi-ati recomanda?
Salutare! Celuia/celeia care m- ar putea ajuta cu urmatoarele exercitii, i- as fi recunoscator. Le- as numi exercitii- dilema, caci eu nu le- am dat intru- totul de cap. 1. "Ea / de la geam / nu...? (mai mult)
Hei, cei de pe Wattpad, imi recomandati si mie cateva carti?
Heei... Am intrat la mate- info cu bilingv engleza si imi e tare frica ca nu o sa fac fata la orele de eng. Puteti sa mi spuneti cum e? Cand o sa se face geografia/istoria Marii Britanii, profesorul...? (mai mult)
Unde as putea gasi cartea,, Dupa ce ne-am indragostit" in format pdf?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Hopoblade întreabă:
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!