Programe pentru înregistrarea cărților în bibliotecă pentru Windows PC?
La un rezumat al unui volum de 500 pagini al unui roman; de cate pagini de caiet mare pot sa fac rezumatul?
Am nevoie urgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeent de romanul "baltagul" de Mihail Sadoveanu, nu mai am timp sa ma mai duc in oras sa mi- l cumpar de la o librarie sau sa l iau de la o bliblioteca caci stau destul...? (mai mult)
Helău TPU! :> Stiu ca n- am ales categoria potrivita, dar meh... Am cartea Percy Jackson in engleza unde la un moment dat scrie:, , Mr. Nicoll asked me for the milionth time why I was too lazy to study...? (mai mult)
Buna! Pentru clasa a X- a tebuie sa citim editia integrala a romanului Ion sau doar primul volum Glasul Pamantului? Eu am inceput sa citesc dar le am pe amandoua si nu stiu daca sa il citesc si pe al ...? (mai mult)
Cate caiete imi trebuie pentru clasa 9?
Imi ziceţi şi mie rime cu Iuliana, va rog?
Am vazut mai demult un film de dragoste si as vrea sa il revad dar nu imi mai amintesc cum se numeste. Ce imi amintesc este o tipa care trebuie sa calatoreasca undeva, dar ajunge din greseala intr-...? (mai mult)
Maitreyi de M. Eliade, Moara cu noroc de I. Slavici sau Tiganiada de I.B. Duleanu? Vreau sa citesc una dintre ele, ce-mi sugerati si de ce?
Bună TPU, as vrea sa scriu o poveste romantică, si as avea nevoie de idei ce s- ar intampla între băiat si fata, ceva foarte romantic ce v- ar placea voua sa vi se intample. Orice doar sa fie romantic. ...? (mai mult)
TPU! Vrea cineva sa imi citeasca cartea de pe wattpad, nu vreau sa fac reclama, daca e cineva interesant sa spuna in comentarii, multumesc!;)
am o mare problema am un jurnal de vacanta destul de consistent intitulat, , Jurnal de vacanță - Limba și literatura română - Clasa a VI- a, Editura Delfin ".As vrea, daca se poate,...? (mai mult)
Ce culoare au ochii lui George din Harry Potter?
Care e forma corecta: "fa!" sau "fai!"?
Care sunt cartile citite care v-au marcat?
Helău TPU :)! Ştie cineva dacă s- a tradus in română Survival Guide pentru, , Cronicile Familiei Kane"? Dacă da, de unde aş putea sa- l cumpar? Şi puteti totusi sa- mi dati detalii despre el? Ma...? (mai mult)
Are cineva volumul 3 din Fluturi de Irina Binder pdf?
In ce an a avut loc aparitia volumului "Pateluri" de Vasile Alecsandri?
Anul trecut o profesoara de a mea citea o carte, insa in acel moment nu am fost atenta la cum a spus ca se numeste. Poate o stie cineva.Stiu ca era vorba despre un tip care a ajuns sa fie obsedat...? (mai mult)
Am citit o carte care se numeste " Cartea Sortii" de Brad Meltezer, unde mare parte din actiune se povesteste la persoana intai. Vreau sa stiu daca personajul principal ( Wes Holloway) este real....? (mai mult)
Chiar imi doresc foarte mult sa citesc Intoarcerea in Eclipse Bay, a Amandei Quick, dar de cumparat nu. Stiti cumva unde o pot citii? Sau downloada in format PDF?
Ce credeti ca pica Basm, Nuvela sau Roman?
TPU! Acum ceva timp am avut un cont pe Wattpad insa comunitatea de fetite in calduri de 14 ani si politica site- ului m- au facut sa parasesc site- ul si sa sterg contul. As vrea totusi sa gasesc...? (mai mult)
Hei TPU, au apărut şi la noi cărți manga în limba română?
Stiti carti care se aseamana cu Alchimistul de P.Coelho? Am citit cartea si mi-a placut foarte mult totul si sunt deschis sa mai citesc alte asemenea.
Ce credeti ca pica maine la Romana, Subiectul al 3-lea?
Salut/Buna, am 14 ani, si vreau sa citesc niste carti, vreau ceva horror, sau altceva sa ma captiveze (Nu am luati cu Liviu Rebreanu sau ceva de genu' )
Buna ziua ce credeti ca pica maine la Subiectul III, II si I asa in mare, multumesc dau FUNDA!
As avea nevoie de o compunere depre vara cu intamplari haioase...cea mai tare compunere primeste funda! Sunt clasa a 6 a si vreau sa scriu o carte. Primiti drepturi de autor!
Buna ziua imi puteti si mie cum pot realiza un eseu cu introducere cuprins si incheiere...MS Dau Funda...
Hey, TPU! Aceasta intrebare este adresata celor care au citit, , Cronicile Familiei Kane". Am citit toate volumele si mi- a placut mega- ultra- extra mult XD. Dar...chiar nu exista o...continuare? Inca...? (mai mult)
Deci am o restanță în toamnă, sunt student la facultatea de comunicare, trebuie să pregătesc un proiect sau o campanie de relatii publice, să inventez singur tema, etc...să fiu gen...? (mai mult)
Cine este Anna, din "Tratament Special„ de Lexi B. Newman și Davine M. Vesco?
Hei buna, imi poate face cineva o lista cu toate personajele aparute in seriile de carti " Instrumente Mortale" si "Dispozitive Infernale"? Mi- au placut foarte mult, dar nu am notat toate personajele....? (mai mult)
Salut, imi poate da cineva un link de download a cartii hot sex by tracey cox in fornat electronic( in limba engleza romana sau rusa). Multumesc anticipat :-)
Stiti cumva niste scriitori care se aseamana cu Isaac Asimov?
Despre ce este vorba in cartea "Alice in zombieland"?
Imi recomandati si mie niste carti sau serii foarte tari pentru copii de 12 ani? Dau funda la cine scrie cele mai multe recomandari.
Hei, TPU! Am si eu o intrebare: cam la ce varsta se citesc urmatoarele carti: Alegerea, Jocurile foamei, Divergent, Jocul coroanei, Anna si sarutul frantuzesc, Instrumente mortale, Fan Girl si Cercul...? (mai mult)
As dori traducerea acestui text de catre un cunoscător de limba spaniola deoarece cu Google Translate este inutil. Dau fund primului răspuns care ma ajuta Multuesc. - Tu juro amor. ...? (mai mult)
Am un text in spaniola si nu merge cu google translate. Este o conversație si as vrea ca cineva sa mi- o traducă, cunoscător de limba spaniola. Lasti un mesaj cu email sa va pot trimite poza. Dau funda...? (mai mult)
Care este cartea voastra preferata? Si de ce considerati a fi preferata voastra? Ce carte ati terminat de citit si ce urmeaza sa cititi? Ce gen de carti va plac cel mai mult? Recomandati- mi niste...? (mai mult)
Ce cărți ( gen dramă ) îmi recomandați?
Cine imi poate spune niste carti intersante pentru o fata de 13 ani?
Care e cartea voastra preferata, scrisa de John Green? (in afara de "Sub aceeasi stea" sau "Cautand-o pe Alaska").
Îmi poate povesti cineva romanul" Enigma Otiliei"? Dau funda.Mulțumesc!
Imi spune si mie cineva ce se intampla in cartea Irinei Binder, Fluturi vol 3? Ce se mai intampla cu relatiile Irinei, ce mai face Matei si cum se termina cartea? Multumesc Fundita la cel mai detaliat...? (mai mult)
Aloha guys, sunt pe a-XII-a și ași vrea să știu ce cărți am de citit? Pe edu.ro am găsit aproape în orice limbă without romana.
Știe cineva de unde pot cumpăra online, Mein Kampf (ambele volume)? De preferat în limba română.
Pot da laba in timp ce citesc o carte? Ma ajuta sa ma concentrez asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sawarekh întreabă:
9PM întreabă:
1onurReal1 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!