TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
raluRaluca55
în 6 Martie 2016 | raluRaluca55 întreabă:

Pe cate planete merge micul print?

1
Răspunde Raportează
Saveta_Tanti_1948
în 6 Martie 2016 | Saveta_Tanti_1948 întreabă:

Ce inseamna "au uitat sa scoata pestele la vreme"? ( Din Canuta om sucit de I.L. Caragiale)

1
Răspunde Raportează
NaatyBalcu
în 6 Martie 2016 | NaatyBalcu întreabă:

Seminificatia nuvelei "catastrofa " de Liviu rebreanu

4
Răspunde Raportează
tlaura
în 6 Martie 2016 | tlaura întreabă:

Ce credeti ca se va da maine la simularea de la clasa a11a la subiectul 3?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Martie 2016 |

Bună, vreau să- mi spuneți niște cărți (numele + autorul) scrise de români, nu traduse, care să conțină genurile: fantasy, fiction. Știți voi, cu chestii supranaturale, abilități, ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andreiblue123
în 6 Martie 2016 | andreiblue123 întreabă:

Harap Alb este basm popular sau este basm cult? Maine am simulare si nu stiu ce este, va rog ajutati- ma (pe net scrie ba ca e popular ba ca e cult... ati putea sa imi si explicati ce este si de ce e ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Extraterestru2
în 6 Martie 2016 | Extraterestru2 întreabă:

As vrea sa ma ajutati, deoarece vreau sa aflu ce forme de proprietate se foloseau in epoca antica..NU gasesc nimic pe net... Va rog ajutor.

0
Răspunde primul Raportează
RayonexNY14
în 6 Martie 2016 | RayonexNY14 întreabă:

Cititi dezvoltare personala/lectura motivationala? Dar carti de autovindecare?

8
Răspunde Raportează
RayonexNY14

Cum vi se pare ca autoare Rhonda Byrne?(a scris Secretul, Puterea, Magia si Eroul).Ati citit ceva de ea? In general despre The Secret.

1
Răspunde Raportează
RayonexNY14

Ce alte carti gen "Secretul" de Rhonda Byrne, mai sunt?

3
Răspunde Raportează
Ionutza2012
în 6 Martie 2016 | Ionutza2012 întreabă:

Http://waspsthoughts.blogspot.ro/? m=1 cum vi se pare? Vreau o părere sinceră, ca să mă pot orienta cum să scriu în continuare.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Martie 2016 |

Am varsat din greseala apa pe o carte. Foile s au uscat, dar se vede ca nu mai sunt ca inainte. Oare daca ma duc la o tipografie poate sa imi inlocuiasca paginile respective? Si aveti ideea cam...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Teodora_Andreea_1997
în 6 Martie 2016 | Teodora_Andreea_1997 întreabă:

O compunere cu pronume şi adjective pronominale. P. S: am învățat : - pronumele personal - pronumele reflexiv - pronume şi adjectivul pronominal posesiv - pronumele şi adjectivul pronominal...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
lindalinda
în 6 Martie 2016 | lindalinda întreabă:

"Timpurile primitive sunt lirice, timpurile din antichitate sunt epice, timpurile dramatice sunt dramatice,, stiti cine a spus aceste cuvinte?

5
Răspunde Raportează
Eremin
în 6 Martie 2016 | Eremin întreabă:

Vreau sa stiu rolurile cratimei sa adaugati si exemple. Habar n-am ce sa scriu si cum s-o fac.

2
Răspunde Raportează
David_Marcela_1999
în 6 Martie 2016 | David_Marcela_1999 întreabă:

Cand eram mai mica aveam o carte cu poezii despre insecte. Acea carte avea coperta albastra si cu multe insecte pe ea. Stiu ca prima poezie era despre albina, apoi fluturele de matase, buburuza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Rockstyle
în 6 Martie 2016 | Rockstyle întreabă:

M- ar interesa si pe mine daca exista o schema pentru eseurile de la romana de la subiectul 3... ceva sa le invat mai logic...un model de eseu si sa il modific un functie de opera? Multumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stiolica_Ana_1990
în 5 Martie 2016 | Stiolica_Ana_1990 întreabă:

De curând m-am apucat sa citesc cartea changi scrisa de James clavell, însă as vrea sa stiu daca changi este una si aceeași cu cartea king rat. Si de asemenea ce carte mai urmează dupa changi?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2016 |

Salut, o sa fiu scurt.Idea e ca am creat un blog si am pus un articol pe el scris de mine.As avea nevoie de o parere.Ar trebui sa mai scriu sau nu? O sa va las link- ul pentru a- l citi daca doriti si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Costin_Mihai_1964
în 5 Martie 2016 | Costin_Mihai_1964 întreabă:

Imagineaza-ti ca unul dintre colegii tai nu respecta niciodata drepturile altora.Precizeaza cum ar putea colegii sa-l determine sa-si schimbe atitudinea.

1
Răspunde Raportează
Simona_Nicoleta_1978
în 5 Martie 2016 | Simona_Nicoleta_1978 întreabă:

Va rog frumos am nevoie de rezumatul "fata de demult" de T. Arghezi va rog frumoss sau orice referat de T. Arghezi va rog frumos

1
Răspunde Raportează
Kittylover2011
în 5 Martie 2016 | Kittylover2011 întreabă:

Am nevoie de sonetul 109 de William Shakespere tradus in romana.

2
Răspunde Raportează
AndreeaVioleta
în 5 Martie 2016 | AndreeaVioleta întreabă:

Comentati semnificatia versurilor urmatoare: ,, Romeo: Fac precum doresti Si ma botez din nou de-mi spui iubire De azi incolo nu mai sunt Romeo."

4
Răspunde Raportează
Eremin
în 5 Martie 2016 | Eremin întreabă:

Am urmatorul exercitiu la romana:prezinta valoarea expresiva a verbelor la prezent..si iti da sa prezinti din text, din primul paragram, al doilea, care ti- l propune mai exact... verbul la prezent indica...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MJo
în 5 Martie 2016 | MJo întreabă:

E corect gramatical sa raspund: "Anyone can be with a sister like you". Ca raspuns la: "best brother"?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2016 |

A citit cineva cartea Istoria lui Gill Blas de Santillana? E interesantă? Câte pagini are?

1
Răspunde Raportează
dendendenis
în 5 Martie 2016 | dendendenis întreabă:

Ce esee intră anul acesta la simularea de BAC de la romană, profil real? Dau funda. Mersi.

3
Răspunde Raportează
evi1985
în 5 Martie 2016 | evi1985 întreabă:

Am nevoie de un text (o urare) pentru mama de 8 martie. Dar ea este născută chiar pe 8 martie și vreau ceva mai special.

2
Răspunde Raportează
Printesa14520
în 5 Martie 2016 | Printesa14520 întreabă:

Care este planul compuneri pentru ca arata ca un basm este un basm?

1
Răspunde Raportează
Katty29
în 4 Martie 2016 | Katty29 întreabă:

Salut, unde pot găsi versurile de la poezia Arbori pentru veșnicii de Ion Dodu. Dacă cineva le cunoaște scriețimi-le vă rog mult! DAU FUNDA!

0
YO15narcis
în 4 Martie 2016 | YO15narcis întreabă:

Bună, Care este ordinea în care trebuie citită colecția Alexandre Dumas. Stiu ca fiecare carte corespunde de cealaltă. Fundă pentru răspunsul cel mai concret. Multumesc anticipat. :)

1
Răspunde Raportează
daniel176
în 4 Martie 2016 | daniel176 întreabă:

Care sunt trasaturile personajelor fantastice?

1
Răspunde Raportează
georgiigeo15
în 4 Martie 2016 | georgiigeo15 întreabă:

Am nevoie de ultimele doua versuri UEGENT. Poezia suna cam asa: Rasare luna- ncetisor Lumina stinsului amor, Norocul cerului e luna Norocul meu esti tu. Cand lebada noptii apare pe cer, In ochii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ni?oiu_Mihai_1996
în 4 Martie 2016 | Ni?oiu_Mihai_1996 întreabă:

Caut de foarte mult timp o carte al carei titlu nu mi- l amintesc. Cand eram mic am citit o carte care incepea cu o tipa care era chelnerita. Iubitul ei vine si o ia de unde lucra, fac accident cu un ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
An0nnimul
în 3 Martie 2016 | An0nnimul întreabă:

As vrea sa ma apuc sa citesc cartile Stapanul Inelelor, dar am inteles ca mai sunt si alte carti inaintea lor, care toate au legatura intre. Va rog, daca se poate, sa mi le enumerati in ordine...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
demogorea23
în 3 Martie 2016 | demogorea23 întreabă:

Ce credeti ca o sa cada anul acesta la simulare la romana la partea a3a?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Martie 2016 |

Imi puteti spune niste titluri pentru o poveste pe Wattpad? (fara sa furati ideea) Detalii: Categorie: Fictiune Adolescenti|Actiune Descriere: Ea. O fata care reuseste sa isi pastreze...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iancu_Bianca_1976
în 3 Martie 2016 | Iancu_Bianca_1976 întreabă:

Lucruri create de om și foloase?

3
Răspunde Raportează
RayonexNY14
în 3 Martie 2016 | RayonexNY14 întreabă:

Ce carti gen"Secretul" de Rhonda Byrne, mai stiti?(motivationale sau de dezvoltare personala)

1
Răspunde Raportează
Rosenweiss
în 3 Martie 2016 | Rosenweiss întreabă:

Stiti ceva carti despre al doilea Razboi Mondial? De preferat beletristica, dar mai de calitate.

5
Răspunde Raportează
RayonexNY14
în 3 Martie 2016 | RayonexNY14 întreabă:

Ati citit cartea "Secretul" de Rhonda Byrne? V-a ajutat aceasta carte?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Martie 2016 |

Imi puteti spune niste titluri pentru o poveste pe Wattpad? (fara sa furati ideea) Detalii: Categorie: Fictiune Adolescenti|Actiune Descriere: Ea. O fata care reuseste sa isi pastreze zambetulpe...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
miraculos112
în 3 Martie 2016 | miraculos112 întreabă:

Buna:) Era acum 1- 2 ani pe wattpad o poveste despre o fata si un tata care vanau monstrii. Tatal ei a invatat- o cum sa se descurce cu armele si cum sa lupte. Intr- o zi, el s- a dus la vanatoare si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Martie 2016 |

Hey TPU! Aveți carti pe wattpad? Daca da, lăsați link sa le citesc. Numele meu pe wattpad este: stefany1497! Poate aruncați o privire si pe la ale mele si imi lăsați niște păreri!

4
Răspunde Raportează
ionela2245
în 3 Martie 2016 | ionela2245 întreabă:

Ma puteti ajuta cu cateva poezii de-ale lui Emil Loteanu, adica cele mai frumoase, vreau sa-mi aleg una din ele. Va rog, dau coroana.

1
Răspunde Raportează
ionut1155
în 2 Martie 2016 | ionut1155 întreabă:

Credeti ca o sa pice poezie la uman poezie?(la simulare)

4
Răspunde Raportează
Aberdeen
în 2 Martie 2016 | Aberdeen întreabă:

Recenzii pentru „Litera stacojie" de Nathaniel Hawthorne? În curând voi face rost de această carte, n-aș vrea spoilere, ci doar câteva păreri sincere. Mulțumesc!

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Martie 2016 |

Hey TPU... Vreau sa ma apuc de citit o carte. Ce imi recomandati? Imi plac genurile SF si fantezie dar iubesc si aventura si misterul. Nu conteaza daca cartea e in format PDF sau normal.

3
Răspunde Raportează
Mafiotu007
în 1 Martie 2016 | Mafiotu007 întreabă:

as vrea sa imi recomandati o carte citita de voi care vi se pare interesanta.As vrea sa incep sa citesc, sa am o memorie mai dezvoltata si sa vorbesc mai corect. Daca imi puteti sa imi recomandati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gabby2066
în 1 Martie 2016 | Gabby2066 întreabă:

Ajutați- mă vă rog căci am citit anul trecut un roman și am uitat denumirea și numele autorului și nu mi le pot aduce aminte. Deci, eu țin minte că era vorba despre un băiat care...? (mai mult)

0
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • anonim_4396
    trimisă acum 7 ore

anonim_4396 întreabă:

Bună...sunt îndrăgostită de un politist ce lucrează la post la mine în sat. Și el ma urmărește mereu de la geam când trec prin fata. Când ma vede se uita la mine fix după își întoarce repede...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă acum 17 ore

farcry444 întreabă:

În ziua de azi toți aleargă după bani, după mașini, vacante, statut social Eu sincer nu vreau asta. Prefer să am timp pentru mine, liniște sufletească și un minim de bani cat sa traiesc,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • m7PGmirelapopescu
    trimisă acum 20 ore

m7PGmirelapopescu întreabă:

Seful armatei a declarat ieri ca femeile vor trebui sa învețe si ele sa tragă cu arma. Asta cumva suna a armata obligatorie pentru femei nu?!
    15 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 12 Octombrie

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.878
  • Întrebări: 3.951.925
  • Răspunsuri: 17.646.164
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Rozatoare

Rozatoare

Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!

Start quiz
Categorii
  • 651.931 Adolescenţi
  • 55.539 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.732 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.003 Carieră
  • 20.326 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.935 Conversaţii