Recoamndati-mi va rog cineva o carte, interesanta, ce sa citesc ca la inceput? Multumesc anticipat!
Am sete de poezie. Puteţi să-mi lăsaţi nişte versuri, care vă plac?
Ce carti cu animale sau cu aventura îmi recomandati? Am 11 ani. Ofer funda răspunsului cu cele mai multe carti. :)
Ce carte ai citit-o de mai multe ori?
Vreau si eu niste ghicitori grele si usoare cu raspuns! Cine imi zice cele mai amuzante ghicitori primeste FUNDA!
Imi poate da cineva monologuri in engleza, pentru o auditie de actorie?
Ce reprezintă limba romana?
Cine a scris "La Belle et la Bête"("Frumoasa si Bestia")? Madame Villeneuve sau Madame Leprince de Beaumont? Am vazut pe internet tot felul de discutii in contradictoriu dar am nevoie de varianta corecta...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog care este urmatoarea carte dupa A 16-a Luna de Kami Garcia si Margaret Stohl si care este toata seria de carti, adica toate volumele. Mersi.
Citate misto? Sa nu vad citate amuzante, vreau ceva deosebit
Cititi carti de dezvoltare personala? De ce?
:D Stie cineva un site cu sinonime? Eu nu am gasit... Dau funda :>
Vreau sa- mi comand o carte de pe libris.ro! Dar nu stiu ce carte....Precizez ca- mi plac urmatoarele carti:Harry Potter, Insemnarile unei pustoaice, Septimus Heap, Winnetou etc.Le- am scris ca sa va ...? (mai mult)
Voi cititi carti de dezvoltare personala? Ce carti ati citit? Ce recomandati? Care e cea mai buna carte de dezvoltare personala pe care ati citit-o?
Https://www.facebook.com/101541949963269/photos/a.121627741288023.21749.101541949963269/874232402694216/?type=3&theater ce carte e asta? sau film?
Care vi se pare cea mai buna carte a lui Dickens si Dostoievski? Argumentati
Ce carti imi recomandati pentru varsta de 10-13 ani.As dori sa fie cu animale. Ofer funda! Cine imi ofera cele mai multe povesti cu animale si sa fie frumoase ii ofer funda!
Ce carti citeati sau cititi la varsta de 10-13 ani? Ofer funda!
Salut imi poate spune cineva cate librarii sunt in gaesti si daca se organizeaza vreun targ de carte de antichitati sau daca vin caravane de carti ocazional.
Va place teatrul? Mergeti la teatru? Piese preferate? De ce este atat de... putin promovata aceasta arta?
Ce carti stiti in care îmi arata cum sa fac diferite lucruri din materiale reciclabile?
Ce carti stiti in care iti arata cum sa faci diverse lucruri? Ofer funda!
asvrea sa imi cumpar un dictionar german- roman, roman - german dar as vrea sa fie doar cuvinte fara expresii doar cuvant tradus.Imi puteti recomanda vreun site de unde pot lua un asemenea dictionar.DAU...? (mai mult)
Vreau sa citesc online/pdf sau in orice alt format (GRATIS!) "istoria culturii si civilizatiei vol 3" de Ovidiu Drimba. Ştie cineva unde pot sa gasesc ce caut?
Estr permis sa traduci o carte din limba engleza in romana si dupa aceea sa o publici in romana? As vrea sa traduc o carte care nu este tradusa in romana si dupa aceea sa o public la vanzare in format ...? (mai mult)
Ce au in comun literatura si stiintele?
Ce carti ati recomanda unui tanar de 15 ani?
Vreau sa- mi fac o lista cu carti pe care as vrea sa le citesc si am nevoie de idei. As prefera sa imi sugerati carti legate de filozofie, spiritualitate, lecturi motivationale, cu concepte si...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea gasi carte instrumente mortale City of Heavenly Fire (vol 6) sub forma pdf? Va rog daca stiti imi pudeti da un link?
Care este ordinea cartilor Harry Potter de J.K.Rowling? Nu am citit-o pana acum( da, stiu. Greu de crezut). Am tot văzut ca toti au citit-o măcar odata si ca toata lumea o apreciaza
Buna nu stiti unde as putea sa citesc onlain seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris'toate volumele?
Care sunt avantajele cartilor? Dau Faunda!
Imi puteti da si mie toate numele cartilor din seriile urmatoare in ordinea cartilor? Atingerea lui Juliette - prima carte e Spulbera-ma Lux - prima carte e Obsidian
Care sunt dezavantajele cartilor tiparite? Dau funda
Recomandati-mi niste carti pentru varsta 12-13 ani.
Care sunt avantajele si dezavantajele cartilor necitite?
Care sunt avantajele cartilor normale dar dezavantaje?
Pentru ce varsta este cartea SuperColtunas? Îmi recomandati cartea? Am 11 ani.
Voi de ce cititi carti? Vreau argumente Pro si Contra cartilor
As vrea o parere despre poezia asta: Ganduri crude Stau si ma gandesc Ca viata nu e roz Si pe zi ce trece, Imi dau seama, Ca si cele mai bune prieteni, Sunt de fapt niste ...? (mai mult)
Pentru cei care au cont pe Wattpad, ati putea arunca o privire la noua mea carte? Se numeste,, The Forest". http://w.tt/1KTTZIL
Ce fel de literatura cititi si recomandati?
Ce parere aveti despre cartile de dezvoltare personala(sau motivationale)Cititi asa ceva? V-a ajutat? Ce carti de acest gen recomandati?
Cate volume are cartea Marele Nate?
Ce cărți super, fantastice, etc știți? Funda☺☺☺☺
Salut, îmi puteți spune și mie dacă exista cărți despre Pacific Coast Trail pe limba romana. Mulțumesc anticipat!
Aș vrea să știu și eu unde pot găsi subiecte de olimpiadă la limba și literatura română. Specific că sunt în clasa a V-a și vreau pentru faza județeană (prima).
Buna! As vrea sa citesc toate volumele a cartii Însemnările unei puștoaice. Cate volume sunt?
Imi puteti recomanda cateva carti despre gandire si depresie? Incep sa imi pun tot felul de intrebari si nu stiu cum pot afla raspunsurile.
Salutare, care este mai frumos nume pentru un forum dintre astea? Adica ca utilizator am nevoie de un nume dar nu stiu care sa pun dintre astea: Hermes, CorTes/CorteS`/Cortes./ sau ceva de aici, dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Johny12498 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Șachi întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)