La ce ajuta si ce sunt cartile de dezvoltare personala?
Care este alintul cuvântului,, concurs"?
Voi va propuneti sa cititi carti, mai mult? Cate carti ati citit pana acum? Si cate carti aveti in biblioteca personala?(curiosity)
Imi poti da modul principal de expunere al poeziei Azi e zi intai de mai De Mihai Eminescu. Primul corect castica FUNDA. Spor.
Yee(Salut)! Cam cat ii lua in medie lui Jules Verne sa scrie o carte de a sa?
Cum ați reacționa dacă ați călători într-o altă lume, unde singurul lucru diferit este înlocuirea voastră cu privire altă persoană se gen opus
Anul acesta m- am hotarat sa colectionez toate cartile autoarei Sandra Brown. Imi lipsesc doar doua carti pe care le caut de doua luni si nu le gasesc: "Ricoseu" si "Juramantul uitat". Stie cineva...? (mai mult)
Este vreo asemanare intre Blaga si Nichita Stanescu? https://www.youtube.com/watch?v=zhM09loP2sI
BUNA ☺ stie cineva unde pot gasi si eu rezumat la Minunea de R.J Palacio pr parti?
In anul 2015 Craiova cati ani aniversa?
Buna, caut si eu cartea Dune si cartea Copiii Dunei varianta mai recenta-2013 cred. Spuneti-mi si mie daca stiti de unde pot s-o fac rost
"Auzi pașii marelui prădător care vine spre tine? Tremuri în fața colților haini ai acestuia? Sau ești pregătit să te lupți pentru viața ta?" Cât de corectă este această expresie? Dacă...? (mai mult)
Modurile nepersonale au timp? Modul conditional si modul imperativ au timp? Va rog repede
Cum se pronunta in franceza Sylvian Cassel? Ati citit Night School?
Daca detine cineva volumul "O viziune a sentimentelor" de Nichita Stanescu, imi puteti spune va rog pagina la care se afla poezia "Leoaica tanara, iubirea" si Editura cartii?
Îmi spune și mie cineva cum se scrie in engleză "unul întunecat"?
Cum poți distruge spiritul
Voi va propuneti sa incepeti sa cititi carti?(mai mult)?
Niște cărti bune de dragoste pe whattpad, finalizate?
Stie cineva de unde pot cumpara Vâj-hațul de-a lungul timpului, Povestile Bardului Beedle de J.K. Rowling?
cine ma poate ajuta cu un raspuns cu pronumele din a VI pana in a VII?
Cât de bine sună expresia "deveni un vânător excelent, practicând mișcări în zig-zag si toate trucurile posibile pentru a prinde iepurii"? dacă nu, cu ce aș putea-o înlocui?
Ce carti de la Arthur de 10-12 ani îmi recomandați?
Cate pagini are "Balta Alba" de Vasile Alecsandri?
Vreau si eu audiobook.ul de la cartea Frati Jderi primul volum
Cand eram copil am descoperit o bucată dintr- o carte. Un roman după toate aparentele, despre daci, după cucerirea romana, stiu ce se vorbea de o rascoala, dar nu stiu daca cea de la moartea lui...? (mai mult)
Va rog frumos, imi puteti creea o poezie scurta de 2-3 versuri dr dragoste pentru o fata pe nume Miruna?
Carti care te mangaie pe suflet?
Am nevoie si eu de o descriere subiectivă a palatului culturii. Vă rog.
Buna Am nevoie de o poezie despre bunici cu rima Urgent! Vă rog cine mă poate ajuta
Am nevoie de ajutorul vostru! Caut cartea lui Dan Brown Origin in pdf, sau daca este in audio, atunci va fi super tare! In română :) Mersi mult anticipat!
Poeziile mele sunt bune? https://www.wattpad.com/story/142393946-univers
Cine iubeste literatura, va invit sa va inscrieti pe grupul de pe Facebook, , Carti fara pereche" si impreuna sa marim acel grup. Este vorba de grupul care in prezent are mai putin de 500 de membri,...? (mai mult)
URGENT: care sunt anii perioadei postbelice? și primul volul din Moromeții (1955) este interbelic sau postbelic, la fel ca cel de-al doilea? Am mare nevoie de răspunsuri azi
Povestea lui Harap Alb este nuvela? Funda!
Îmi puteți recomanda niște romane bune de dragoste, de genul "Mândrie și prejudecată"? :)
Hei Stie cineva un magazin de benzi desenate care sa livreze prin posta/curier?
Am scris din greseala la simulare autor in loc de narator este f grav? Cat ar putea sa scadă?
Spuneti-mi si mie care considerati ca este cea mai frumoasa si romantica carte a autoarei Sandra Brown. FUNDA
La o olimpiadă de română cu tema: Lectura ca abilitate de viata ce ați putea scrie?(dacă se poate să dați câteva exemple, să formulați câteva idei așa mai originale)
Vreau si eu un link de unde pot lua rezultatele la olimpiada de limba si literatura romana 2018 (O.L.L.R) faza judeteana Buzau as vrea. Repede va rog!
Care e definitia definitiei?
Imi poate spune cineva care sunt curentele literare care au fost studiate pana in clasa a 11-a? Dau funda
Ce credeti ca se va da maine la simulare la romana?
Cum se scrie corect s - au, sau?
Buna seara TPU! Aceasta intrebare este adresata doar celor care au BAC anul acesta(2018) si simulare la Limba si Literatura Romana maine(19/03/2018). Ce credeti ca o sa pice maine la avand in vedere...? (mai mult)
Pentru simularea de luni la Romana de clasa a 11-a este posibil sa vina Alexandru Lapusneanu la subiectul III? As vrea sa stiu caci diriginta mea spune ca nu dar alti profesori spun ca da.
Cum e cartea "Putere nemarginita"de Anthony Robbons sau audiobookul cu acelasi nume? Merita cumparat? Le-a incercat cineva?
Imi poate da cineva un link de la carte Jocurile Foamei 1 pdf (gratis)?
Ce inseamna: Cuvinte care trimit la spatiu si la timp? Am tema sa le iau din DL Goe si nu inteleg ce inseamna.Ma puteti ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
LisaJulie întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
DrMihailovici întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Piratii din Caraibe
Ai spirit de aventura si adori toate filmele seriei Piratii din Caraibe? Fii curajos si testeaza-ti chiar acum cunostintele!