Vreau parerea voastra despre acest poem. Cum vi se pare si daca ar trebui sa ma gandesc la alte idei, daca asta nu e buna, fiindca am mai facut cateva tot de acest fel, sau daca ar fi cateva chestiuni ...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea sa descarc/unde as putea citi online cartea "Barbatii sunt niste porci" de Rodica Ojog Brasoveanu?
Are cineva cartea "cele o mie de nume ale bucuriei" de byron katie? Am si eu nevoie de capitolul 52.
Bună seara! :) Cine îmi poate oferi o critică constructivă la cartea: https://www.wattpad.com/story/112980351-arhiv%C4%83? Mulțumesc anticipat!
Cate capitole are cartea Cismigiu & Compani? Si cate pagini?
Cum trebuie să formatez un manuscris în Word pentru a-l putea trimite la o editură (fontul, mărimea etc)
Cum pot lua legătura cu Alexandru Botu sau cu Alexandru Caterin Botu?
Îmi puteți enumera câteva edituri serioase la care aș putea publica o carte?
Hei, a citit cineva Cartea egipteana a mortilor(papirusul ani)? Ce părere aveți de ea?
Am început să scriu la o carte pe Wattpad și aș vrea să știu părerea voastră de pe ea. Nu o fac pentru vizualizări! Asta nu mă ajută la nimic. Vreau doar să știu dacă e bună sau nu sau dacă...? (mai mult)
Ai citit vreodata o carte de dezvoltare personala/motivationala? Te-a ajutat?
Care este minimul de pagini pe care trebuie să-l aibă un roman?
Imi spuneti si mie niste nuvele scrise de fanus neagu?
Cărțile Triplu h 1si2 PDF le are careva.Trimiteți văa rog pe adresa moni76m@yahoo.com. Mulțumesc.
Daca are cineva cont pe site-ul liceu.net l-as ruga sa imi dea continutul complet la https://liceunet.ro/panait-istrati/chira-chiralina/comentariu-literar. Va multumesc!
Cateva intrebari pentru cei care îndrăgesc seria Pisicile Războinice.Am citit prima carte si mi- a plăcut foarte mult. Se merita sa îmi iau și celelalte cărți? Cate cărți sunt in...? (mai mult)
De ce va place sa cititi carti?
Ce simtiti cand cititi o carte buna care va place?
Unde pot citi ultimul volum Casa noptii daca nu pot face rost de carte. Sau va rog extrem de mult sa imi ziceti cum se termina ultimul vol adica ce se intampla cu Zoey eu nu pot face rost de carte.
de unde pot lua si eu cartea "jurnalul unui adam" in varianta pdf
Seara buna, doresc sa-mi cumpar o carte, (sau mai multe) poate are cineva o recomandare.
Salut,TPU vreau si eu un site după care pot descărca carti pdf, mai exact cartea Mai Presus de El
Cum descarc cartea mai presus de el?
Este vreo carte cu sau despre Pablo Emilio Escobar Gaviria in Romania, adica in romana?
Buna As vrea sa citesc cartea O ZI GREA. MEMORIILE UNUI MARTOR LA MISIUNEA DE ELIMINARE A LUI OSAMA BIN LADEN, in format electronic, de preferința gratis, ma puteți ajuta sa găsesc cartea in forormat...? (mai mult)
Credeti ca o carte motivationala sau de dezvoltare pers.sau un audiobook motivational va poate schimba sau mai bine zis influenta viata intr- un mod pozitiv? Ati testat/incercat acest lucru pe pielea...? (mai mult)
Carti de genul triologiei "Penryn si sfarsitul lumii" de Susan Ee?
Salut Sper ca si voi aveti o persoana la care tineti si e la distanta. gen BFF Vreau sa- i fac o felicitare/scrisoare in care sa- i spun: ca nu vreau sa pierd legatura cu ea, tin enorm de mult la ea...? (mai mult)
Hei! Pentru cei care citesc fanficuri pe Asian Fanfics Ma poate ajuta cineva,am incercat sa imi fac un cont pe Asian Fanfics dar nu merge Imi poate face si mie cineva unul, please?;;;
De unde pot cumpara moarte de cerneala?
Cand ai citit ultima data o carte "care te-a dat pe spate"?(te-a impresionat mult)Cum se numeste si de ce"te-a dat pe spate"?(te-a impresionat)?
BUNA TPUU :> Am cautat pe Google "... examen" am gasit tot felul de intrebari. Vã intreb :> Deci (fara deci) Cat trebuie sa iau la romana si mate pentru a lua examenul? Nu stiu daca conteaza dar vreau...? (mai mult)
Imi dati si mie versurile repede plz: https://www.youtube.com/watch?v=vJRX3BDO__s Dau funda :) Scuzati offtopic
Cum se numeste al 3 lea volum din seria,, lumea de cerneala" de cornelia funke?
Ce înseamnă să iei referinte despre cineva?
Aveti un scriitor preferat? Pe cine?
As vrea sa vorbim despre de ceva mai diferit.V- ati gandit vreodata ca, poate oamenii, planeta tot UNIVERSUL, ar putea fi doar un fir de praf.Am mai putea fi niste holograme sau chiar viata...? (mai mult)
Salut Tocmai am văzut un film tomorrowland și la începutul filmului cineva sau mai mulți îl filma pe George Clooney vorbind la care el spune Are They on? iar traducere este filmezi? Eu cred că...? (mai mult)
A citit cineva "Putere nemarginita" de Anthony Robbins? V-a placut? V-a ajutat? Ce impresie v-a lasat cartea sau audiobookul?
A citit cineva cartea "Am murit si m-am descoperit pe mine insami" de Anita Moorjani.V-a placut? Ce parere v-a lasat?
Cum alegeti o carte sa o cititi?
V-a ajutat vreodata vreo carte motivationala /de dezvoltare personala? Care?
Cartile Pollyanna si Secretul multumirii sunt una si aceeasi carte sau sunt carti diferite cu subiecte diferite?
O carte schimbatoare de vieti in bine? O carte care sa iti schimbe putin viata pozitiv?
Cum sa imi gasesc motivatia sa citesc carti si sa am rabdare sa le citesc si sa le termin? Am carti multe cumparate de mine si necitite.Cum sa imi vina placerea de a citi?
Am cumparat foarte multe carti fiind entuziasmat la inceput si crezand ca le vou citi si practic citeam doar cateva capitole din fiecare si renuntam dupa, nu mai aveam rabdare sa le termin.Cum as putea...? (mai mult)
Cu ce se merge în seara asta?
Salut Care știți ăștia care ați mai fost prin UK dacă jack în engleză este și slang tradus mișto, tare, cool, marfă?
Un server de mc sa aiba minigameul Christmas Chaos(non premium!) Dau funda
Continuati colindul: Am venit sa te colind Domn,Domn sa-naltam Buzunarele golind Domn, Domn sa-naltam
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RobocopBuisness întreabă:
samcost întreabă:
Ondu_Iulian_ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!