TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
MioaraMargareta
în 4 August 2019 | MioaraMargareta întreabă:

Am auzit melodie si as vrea daca o stiti sa imi spuneti cum se numeste! Are versurile cam asa refren ( No te va, no te va toma) si canta o femeie si un barbat sau mai multi. E in spaniola. ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
AlinCosty
în 3 August 2019 | AlinCosty întreabă:

Puteti sa-mi recomandati melodii pentru un drum lung cu masina va rog, unele pot avea si bass! As dori sa-mi recomandati peste 20-25 melodii daca se poate chiar si mai multe!:))))

5
Răspunde Raportează
SkullKiller13
în 3 August 2019 | SkullKiller13 întreabă:

Stiti de unde pot sa iau niste beat-uri de trap gratuite? Vreau sa descarc Multumesc TPU!

4
Răspunde Raportează
Catalin_Marian_1994
în 3 August 2019 | Catalin_Marian_1994 întreabă:

As vrea sa stiu si eu ce aplicatie sa folosesc sa ascult muzica direct dupa internet dar cu el sting, gen Youtube! Multumesc!

1
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 3 August 2019 | sopranaCadaverica întreabă:

Cine se descurca bine cu spaniola si intelege semantica, metaforele… Cum se traduce corect "noche de ronda"? E un titlu de melodie.

1
Răspunde Raportează
alexalx1234
în 2 August 2019 | alexalx1234 întreabă:

Doar eu cred ca manelele sunt niste gunoaie promovate de toti cocalarii? Vad ca aia canta doar despre bani, masini scumpe si sex.

12
Răspunde Raportează
UserName250000
în 2 August 2019 | UserName250000 întreabă:

Salut :) E o melodie care era cantata de o fata si la instrument avea linia melodica ca ceva in genul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=mYMJnWqUfS8&t=46s, cum se numeste melodia aia?

0
tigru18
în 2 August 2019 | tigru18 întreabă:

Cum se numeste melodia din videoclipul asta? va rog dau funda https://www.youtube.com/watch?v=oGDNqp2QcgI

0
Vikaa
în 1 August 2019 | Vikaa întreabă:

Bunaaaa, as dori niste melodii de tipul acestora, dar tot in rusa. https://www.youtube.com/watch?v=HdzhzdMNjYA https://www.youtube.com/watch?v=OvkYfIGPgZk https://www.youtube.com/watch?v=mSVmV8tYeyA ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bogdan543210
în 1 August 2019 | Bogdan543210 întreabă:

Buna, cine poate sa imi spuna cum se numeste melodia de la inceputul acestui clip? https://youtu.be/NLAn2nvl9wg Va rog frumos

0
username2468
în 1 August 2019 | username2468 întreabă:

Bună, vreau să descarc Mujeres-Mozart la Para ringtone numai că nu pot pe download, cum fac?

2
Răspunde Raportează
usernameinvalid
în 1 August 2019 | usernameinvalid întreabă:

Salut, este vorba de o piesa veche in romană care începe in engleză cu o voce gen "guest who - decât sa minți" Nu reusesc sa mi-o amintesc. Multumesc.

3
Răspunde Raportează
BrianSpilner
în 1 August 2019 | BrianSpilner întreabă:

Top 3 cantareti hip hop americani ALBI! Dau o funda. Hai Salut

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 August 2019 |

Am iPhone. Vreau sa ma înțelegeți ceva. Am muzicii și ascult. Dar vreau se schimbe muzica. Ma deranjează muzica reluare.

1
Răspunde Raportează
Jem65
în 1 August 2019 | Jem65 întreabă:

Este o melodie pe Youtube care se numeste 4k- Po Kaifu, o melodie in rusa dar care suna bine. In fine, acum 2 ani erau 2 melodii care se numeau la fel. Deci mai era una care se numea la fel...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ionut_Muscar_1999
în 31 Iulie 2019 | Ionut_Muscar_1999 întreabă:

Hello, vreau sa aflu si eu cum iti alegi amplificatorul pentru boxe.Dau funda.Nu inteleg exact in specificatile amplificatoarelor cate boxe poti sa legi la unul, cum se calculeaza lucrurile astea, ...? (mai mult)

0
Faranume1910
în 31 Iulie 2019 | Faranume1910 întreabă:

Salut, vreau sa invat sa cant la chitara dar de fiecare data cand incerc sa fac un acord imi iese cu bazait sau nu se aud toate corzile. Cat de tare trebuie sa apas pe corzi? Care ar fi cel mai rapid...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dariuus2003
în 30 Iulie 2019 | Dariuus2003 întreabă:

Salutari TPU. Am nevoie urgent de piesa "la multi ani" la saxofon, care aveti partituri. Dau funda va rog frumos ❤

2
Răspunde Raportează
în 30 Iulie 2019 | NY2002 întreabă:

Cine asculta Ian si Azteca? Astea au scos piesa,, Bag un blunt"Cineva Fan? Ce parere aveti despre ei?

2
Răspunde Raportează
elcosmin
în 30 Iulie 2019 | elcosmin întreabă:

Cum se numeste aplicatia ce sincronizeaza muzica pe telefoane? Gen sa cante mai multe telefoane deodata

1
Răspunde Raportează
Dascalu_Rareş_2000
în 30 Iulie 2019 | Dascalu_Rareş_2000 întreabă:

Stie careva cum se cheama melodia aia "imi e dor de prieteeeeni si de iubitaaaaa oooooo" / "am sa verific daca apaaaaa e adancaaaaa oooooo"....banuiesc ca e bosquito...dar am cautat si nu o gasesc

1
Răspunde Raportează
AsDhop
în 30 Iulie 2019 | AsDhop întreabă:

Melodia? Din clipul cu speak și flick? https://files.fm/u/euscfvzc

1
Răspunde Raportează
laSoledad
în 29 Iulie 2019 | laSoledad întreabă:

Dati-mi cat mai multe cantece vechi de-ale Bucurestiului, inclusiv lautari autentici. M-a apucat nostalgia dupa Bucurestiul interbelic.

7
Răspunde Raportează
dok12
în 29 Iulie 2019 | dok12 întreabă:

Hey! Am o interfata Focusrite Scarlett 2i2, pe care tot incerc sa o fac sa mearga. Problema este ca atunci cand intru in program: Fl studio 20, Ableton 9 etc, volumul de inregistrare este foarte ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreiAditzu1234
în 29 Iulie 2019 | AndreiAditzu1234 întreabă:

Va rog ziceti-mi cum se cheamă melodia asta că o caut de foarte mult timp și nu o găsesc. https://vocaroo.com/i/s1Q9loD55Hiq

1
Răspunde Raportează
Alexa_Anca_1998
în 29 Iulie 2019 | Alexa_Anca_1998 întreabă:

Caut o Melodie. Nu imi amintesc numele sau artistul dar știu ca a fost populară in România prin 2015 sau 2016. Nu îmi amintesc cu certitudine dar e posibil sa fi fost in limba franceza. Singura chestie...? (mai mult)

0
SushiSash
în 28 Iulie 2019 | SushiSash întreabă:

Salutare! Am o chitara care in anumite circumstante a fost cam distrusa... Aica rupta in bucati. Are mare valoare sentimentala si as da absolut orice sa o pot repara... Puteti sa imi dati numele si adresele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ralu_Raluka_1995
în 28 Iulie 2019 | Ralu_Raluka_1995 întreabă:

Care sunt mai bune ca raport calitate preț chitările Taylor sau Guild(iubesc chitările Taylor dar am auzit că cele de la guild sunt mai bune e adevărat?) Ps:recomandați- mi chitări acustice care...? (mai mult)

0
Ralu_Raluka_1995
în 28 Iulie 2019 | Ralu_Raluka_1995 întreabă:

Cum să îmi setez chitara să nu mai aibă tensiunea atât de ridicată(mă doare mâna de mor când cânt cu foarte multe acorduri bare şi la fingerstyle la fel şi nu merge să fac benduri faine)?

3
Răspunde Raportează
Arrakis
în 28 Iulie 2019 | Arrakis întreabă:

Rapperul NF tocmai a lansat un nou album. Asta ar fi una dintre piesele hit. https://www.youtube.com/watch?v=E1ZVSFfCk9g Mi se pare ca tipul asta merita mai multa recunoastere. Are o muzica deosebita...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Greudeinvins
în 28 Iulie 2019 | Greudeinvins întreabă:

Salut, am si eu un stick de 4gb, pana acum mergea sa bag muzica si nu avea nicio problema dar azi cand am incercat sa pun muzica dau play la muzica si se aude alta.Ex daca bag 3 melodii pe stick deodata...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bogdan543210
în 28 Iulie 2019 | Bogdan543210 întreabă:

Cine ma poate ajuta sa aflu cum se numeste melodia din videoclipul acesta https://youtu.be/e36bAMd-beU de la minutul 12.33 pana la minutul 13.28 va rog frumos

1
Răspunde Raportează
Valyasdfg
în 27 Iulie 2019 | Valyasdfg întreabă:

Cum îi zice la piesa aia in spaniolă de ai impresia că e vocea lui Pepe (cântărețul nostru), se înțelege de parcă ar zice la refren ceva gen " jo quiero baila, bailaa ooo" și începe ...? (mai mult)

0
Ximuro
în 27 Iulie 2019 | Ximuro întreabă:

Fraților, am o mare dilemă. Pe Youtube era o melodie cu o fată blondă, cu părul mai scurt care avea tatuaje și era într- o cadă, pe parcursul clipului aceasta se îmbracă, își pune o cămașă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iulie 2019 |

Ce parere aveti de muzica de azi? Ma refer la cele date la radio, iar daca le cauti pe Youtube vezi ca au milioane chiar si sute de milioane de vizualizari. Deci chiar va place mai mult decat unele ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iulie 2019 |

Merită să comand o chitară de pe Flymusic?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iulie 2019 |

Cum credeti ca o sa fie muzica metal din România peste 10 ani? Vreau sa cred ca o sa mai existe metal în România peste 10 ani.

5
Răspunde Raportează
Utilizator12309
în 26 Iulie 2019 | Utilizator12309 întreabă:

Salutare! La terasele din Costinești, seara, vin lăutari și cântă la instrumente. Fiecare terasă are banda ei. Așa pare. Ce caut eu este una dintre acele melodii pe care le cântă lăutarii....? (mai mult)

0
Kakarotto2016
în 26 Iulie 2019 | Kakarotto2016 întreabă:

Ce muzici sau pus (ascultat) pe Radio Resita intre orele 5:50-7:10 pe data de 24.07. 2019?

1
Răspunde Raportează
Andrei6699
în 26 Iulie 2019 | Andrei6699 întreabă:

Cum se numeste muzica de la minutul 6:03 https://youtu.be/MZH6ChXH7CM

3
Răspunde Raportează
Derosa
în 25 Iulie 2019 | Derosa întreabă:

Hei, am sa va pun o intrebare ciudata, nu stiu daca se va gasi răspunsul la asta, dar o melodie ma tot bate la cap de ceva luni. Incerc sa o gasesc dar nu pot. Am auzit- o la un radio cu muzica vechi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iulie 2019 |

Vreau scurt si rapid, la ce ora canta paraziti la Princess Summer Club.

3
Răspunde Raportează
Dilibache
în 25 Iulie 2019 | Dilibache întreabă:

Am behringer c1-u usb si se aude destul de incet Ma poate ajuta cineva va rog?

1
Răspunde Raportează
PaulaDenisa123
în 25 Iulie 2019 | PaulaDenisa123 întreabă:

Buna, este o reclama la wish in care se promovaza boxe, ceva ceasuri, de obicei apare dintr o data cand intru intr o aplicatie, fundalul este doar negru. Am cautat o peste tot, imi place mult melodia,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iulie 2019 |

Sunt solist vocal și vreau sa Îmi creez o formație de metal alternativ Și vreau sa știu dacă metal alternativ se cântă pe note sau nu?

4
Răspunde Raportează
AdrianaB1
în 25 Iulie 2019 | AdrianaB1 întreabă:

Recomandati niște manele de jale, frumose precum: NICOLAE GUTA TOATE POZELE CU TINE.

5
Răspunde Raportează
AlexTeodorTubea
în 24 Iulie 2019 | AlexTeodorTubea întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu niste versuri de melodie trap? (sa nu contina injuraturi)

1
Răspunde Raportează
laSoledad
în 24 Iulie 2019 | laSoledad întreabă:

Cum se numeste melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=NRaGvcFkU7w&feature=youtu.be&t=3254 Sunt romani cei care canta.

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Iulie 2019 |

Ce sens au versurile": Nu e vina cerului că îți dă ura pe afară" și "Râurile noastre toate n- ar putea nicând să spele/Mâna omului ce arată cu degetul către stele". Care- i înțelesul mai ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bobby77
în 24 Iulie 2019 | Bobby77 întreabă:

Salutare,TPU! Cat castiga un textier?

1
Răspunde Raportează
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 14 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 10 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • AndreoviciDarius
    trimisă acum 23 ore

AndreoviciDarius întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    14 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 12 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vouă v a dat cineva cu pumnul în umăr? Eu îl. Am pe unu care când ma prinde mai îmi da câte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.705
  • Răspunsuri: 17.665.585
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Indicativele auto ale judetelor din Romania

Indicativele auto ale judetelor din Romania

Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.407 Conversaţii