TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
anonim_4396
în 10 Iulie 2021 |

Care este melodia care vă trezește cele mai puternice amintiri?

20
Răspunde Raportează
raresdferas
în 9 Iulie 2021 | raresdferas întreabă:

Stie cineva videoul ala muzical cu aia care treceu prin pereti si dadeau rage si mai era si una grasa care statea la parter si au cazut peretii pe ea? Nu mai stiu cum se numea, ajutor, era o nebunie,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Iosifimagt123
în 9 Iulie 2021 | Iosifimagt123 întreabă:

Care este sensul la unele manele, mereu când intrebam asta pe Youtube la comentarii eram injurat sau numit invidios! Să dau niște exemple: mașini, bani(materialist), fete goale, cuvântul "gagici"...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iulie 2021 |

Intrebare super ciudata. Stiu ca exista un festival (cred ca la mare) prin anii 2003- 2007 cam asa de muzica si toata lumea voia sa se duca. Si era de muzica, mergea multa lume. Mai stie cineva cum se...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2021 |

Ce părere aveți despre melodiile și videoclipurile lui F. Charm? Printre melodiile mele preferate de la el se numără: 1. https://youtu.be/6qgVRKw4ZHk 2. https://youtu.be/LvFDB_ifHa8 3....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iulie 2021 |

Ce logică îi găsiți voi acestui videoclip? https://youtu.be/NW7oNpzBSGc

8
Răspunde Raportează
IonutLOL
în 6 Iulie 2021 | IonutLOL întreabă:

Top 3 melodiile voastre preferate trap-rap de la Marko, Bvcovia, Azteca, Ian ceva de genu.

2
Răspunde Raportează
Valentin530
în 6 Iulie 2021 | Valentin530 întreabă:

Salut,în Septembrie vreau sa fac un botez, imi puteti recomanda niste lautari si preturile?

5
Răspunde Raportează
CostinAlamariu
în 6 Iulie 2021 | CostinAlamariu întreabă:

Top 3 cantece care nu sunt nici în română nici în engleză. Să vă văd :bz

2
Răspunde Raportează
IonutLOL
în 5 Iulie 2021 | IonutLOL întreabă:

Hei, pentru ascultatori de trap rap romanesc. Stie cineva din ce piesa e versul vreau pastile? Cu ceva autotune

1
Răspunde Raportează
ContAnoNiMMM
în 5 Iulie 2021 | ContAnoNiMMM întreabă:

Salutare TPU! Am si eu o nelamurire. In general, oamenii asculta doar un anumit tip de muzica, deoarece au un anume comportament si caracter, ca de exemplu oamenii care asculta rock au un anume stil...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bebetitbettbettuoo
în 5 Iulie 2021 | Bebetitbettbettuoo întreabă:

Era o melodie in care o fata a zburat pe luna cred si in timp ce se plimba printre metoriti, a gasit- o acolo pe sora ei, care era nou nascuta, a luat- o in brate si a pus- o sa aculte o scoica cred...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iulie 2021 |

Ascultați muzică country? https://youtu.be/2bHVYvRMm9Q https://youtu.be/VWSIRdE9_RQ https://youtu.be/4h9o0Gujuoc Blake Shelton https://youtu.be/vwu6PN69eU0

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iulie 2021 |

Salutare. Stie cineva cum se numeste melodia din https://vm.tiktok.com/ZMdm9jB4B/ Doar primele 2- 3- 4 secunde din video, este o melodie usoara, in alta limba(cred ca engleza) si canta doar barbati....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ancaamaliiann
în 1 Iulie 2021 | Ancaamaliiann întreabă:

Buna, este o piesa în Spaniola dar nu stiu cum se numeste, cam asa suna: ia Io men tere...

4
Răspunde Raportează
UserName250000
în 30 Iunie 2021 | UserName250000 întreabă:

Salut. De la ce videoclip/melodie/meme vine aia cu "Bine ati venit in lumea de dincolo...Germania!" Am auzit la bucharestBIKEtraffic asta.

1
Răspunde Raportează
MaraMadalina1888
în 30 Iunie 2021 | MaraMadalina1888 întreabă:

Ce părere aveți despre chitarele de la Irin? Mie nu mi se par asa pune dar mi-a recomandat cineva. Vreau sa cumpăr o chitara electrica

6
Răspunde Raportează
gadearoby94
în 29 Iunie 2021 | gadearoby94 întreabă:

Salutare, caut o manea veche ce suna cam asa :arde, arde focul inimii ce s- a aprins, de trecut inca nu m- am desprins(canta o femeie) apoi parca venea o voce ca a lui Susanu apoi iarasi una de femeie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cleopatra190
în 29 Iunie 2021 | Cleopatra190 întreabă:

Salut! Îmi puteți face un top cu 5 cu câteva melodii care vă plac voua mai mult? Multumesc!

5
Răspunde Raportează
Aironpa
în 29 Iunie 2021 | Aironpa întreabă:

Cum se numește melodia dintre pauzele de la digi24?

2
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 28 Iunie 2021 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

Https://www.youtube.com/watch?v=CTAud5O7Qqk&ab_channel=MODESTMOUSEVEVO Cum se numesc sunetele astea? 1:19 1:29 1:38

1
Răspunde Raportează
Iejsbdkdj7378
în 27 Iunie 2021 | Iejsbdkdj7378 întreabă:

Salutare TPU! Ce parere aveți despre muzica lui Siropmov si Daniewave?

1
Răspunde Raportează
Halladytu
în 27 Iunie 2021 | Halladytu întreabă:

Poate deveni Alex Velea regele manelelor?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Iunie 2021 |

Stie cineva cum il chema pe un cantaret roman din trecut (nu mai face muzica acum) facea un fel de muzica de club ce era la moda acum 5- 10 ani sa zic, era tuns scurt, tatuat pe ambele maini. Intr- ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
wannabeyngwiemalmsteen
în 27 Iunie 2021 | wannabeyngwiemalmsteen întreabă:

Salut. Cant la chitara electrica de 3 ani si as vrea sa urmez un liceu de muzica, exista vreun "profil"de asa ceva? Cunsosc si teorie muzicala, dar nu am voce, as vrea sa urmez strict chitara...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Santinela
în 26 Iunie 2021 | Santinela întreabă:

Salut, caut o melodie mai vechiuță, e românească și în videoclip apare o fată cu două cocuri și ochelari, o cântă un bărbat mai grăsuț, mulțumesc în pupici!******

2
Răspunde Raportează
Deliaaaaaaaaaaaaaaaaa
în 26 Iunie 2021 | Deliaaaaaaaaaaaaaaaaa întreabă:

Buna! Cum se numesc "floricelele"/"tremuratul" acelea/acela din gat atunci cand canti? Nu-mi mai amintesc de nicio culoare. Sper ca stiti la ce ma refer.

1
Răspunde Raportează
CostinAlamariu
în 25 Iunie 2021 | CostinAlamariu întreabă:

Salut. Oare stie cineva cărui gen muzical apartine melodia asta? https://youtu.be/wx6TnNqxoCQ

2
Răspunde Raportează
MaraMadalina1888
în 25 Iunie 2021 | MaraMadalina1888 întreabă:

Bună, îmi puteți recomanda o chitara electrica care să nu treacă de 500 lei? Dacă se poate un set pana in 600 lei. Mulțumesc

8
Răspunde Raportează
Banu_Alex_1978
în 25 Iunie 2021 | Banu_Alex_1978 întreabă:

Salut. Am tot căutat zilele astea pe net un mix al lui Dogmatic dupa Neil, Flex Et F2 L'Ile -Busta Flex. Puteți să mă ajutați să îl caut?

0
Răspunde primul Raportează
AlexSrefan
în 24 Iunie 2021 | AlexSrefan întreabă:

Buna ziua. Am auzit la radio versurile "nu te mai vreau" cantate de 2 baieti dar nu stiu cum se numeste piesa. Ajutati ma va rog, ofer funda.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iunie 2021 |

Este cel mai bun cantaret de trompeta sau nu? Si hiturile sale sunt : https://www.youtube.com/watch?v=YRhEgOEZuiI https://www.youtube.com/watch?v=otxv_woMdA8 https://www.youtube.com/watch?v=rK6PthyYai0 ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonim53220
în 23 Iunie 2021 | Anonim53220 întreabă:

Salut! Cineva mi- a sugerat sa ii invat copilul la tobe (baterii, drum set) doar ca nu stiu cat sa cer pe ora :) Sunteti careva familiari cu preturi? Oras mai mic, cant de aproximativ 5 ani sau mai mult...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iunie 2021 |

Ascultați melodii de genul acesta sau mai ascultă careva? https://youtu.be/wEc1YYxFzcA https://youtu.be/jjvC-...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
SorinRK
în 22 Iunie 2021 | SorinRK întreabă:

Salut. Are cineva melodiile de la sylvaticstone? Și cele care au fost șterse. Gen "a nimănui" Va rog să mi le dați daca le aveți! Mulțumesc!

0
Cristi1305
în 21 Iunie 2021 | Cristi1305 întreabă:

Salut, am si eu o boxa care daca este conectata la pc se aude foarte tare, dar cand este conectata la telefon nu se aude la fel de tare ca la pc, ce pot face?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2021 |

Poate fi periculoasă muzica 8D pentru unele persoane care au epilepsie sau pentru cele care consumă droguri foarte grele? https://www.quora.com/Is-8D-audio-dangerous

3
Răspunde Raportează
LauDi
în 21 Iunie 2021 | LauDi întreabă:

Bună ziua îmi puteți spune câteva școli de dans modern din Baia-Mare și/sau Satu Mare care oferă cursuri pentru începători? Întreb pentru un prieten din zonă.

1
Răspunde Raportează
CelCareRamaneInUrma
în 20 Iunie 2021 | CelCareRamaneInUrma întreabă:

''I Miss You'' e melodie GOTH? Mie asa mi se pare, mai ales videoclipul

3
Răspunde Raportează
Dorten
în 20 Iunie 2021 | Dorten întreabă:

Bună TPU, vreau să cumpăr o pereche de ear buds și nu știu ce să aleg. Mă gândesc între skull candy și xiaomi. Voi care ați alege? - Xiaomi Haylou GT3 - In Ear Skullcandy Sesh În caz...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 19 Iunie 2021 |

Care sunt cei mai buni și reprezentativi cântăreți de la noi? Când credeți că vor face și aceștia duete cu manelisti? E inevitabil

5
Răspunde Raportează
dagos4k
în 19 Iunie 2021 | dagos4k întreabă:

Salut, caut de mult timp niste magazine online care vand discuri de vinil (in stare buna) cu Ottawan, nu prea am gasit in Romania si as avea nevoie de un pic de ajutor (daca cunoasteti persoane/site-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
darctron
în 19 Iunie 2021 | darctron întreabă:

Am să repostez întrebarea: Salutare prieteni, pentru chitariști, mi- am schimbat toate corzile la chitară, dar am o problemă cu ultima, cea mai subțire, când învârt de cheița aia sunetul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Laurrius
în 19 Iunie 2021 | Laurrius întreabă:

Cant manele bine si vreau sa intru la liceul Dinu Lipatti. E posibil asa ceva sau acolo e doar muzica clasica?

2
Răspunde Raportează
darctron
în 18 Iunie 2021 | darctron întreabă:

Salutare prieteni, pentru chitariști, mi- am schimbat toate corzile la chitară, dar am o problemă cu ultima, cea mai subțire, când învârt de cheița aia sunetul se înalță, dar nu la înălțimea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
intrebcenustiu
în 18 Iunie 2021 | intrebcenustiu întreabă:

Ce site-uri / programe folositi ca sa scoateti vocea de pe o melodie sa ramana doar instrumentalul?

1
Răspunde Raportează
NavzarAerpo1990
în 17 Iunie 2021 | NavzarAerpo1990 întreabă:

Exista vreo extensie pentru chrome de Youtube converter mp3? Si daca da, cum se numeste? Va multumesc!

2
Răspunde Raportează
tdy
în 17 Iunie 2021 | tdy întreabă:

Salutare TPU! Va rog, dacă deține cineva sau știe mai exact, dacă cumpăr un soundbar de la Sony or jbl or Samsung, iar eu am acasă tv Philips, soundbarul se va aprinde/stinge odată cu tv- ul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PrivesteCatreCer
în 17 Iunie 2021 | PrivesteCatreCer întreabă:

A facut Killa Fonic podcast la Damian Draghici, si daca da de ce nu-l gasesc?

0
yungandreigawd
în 16 Iunie 2021 | yungandreigawd întreabă:

Cum vi se pare rapul romanesc? Dar trapul?

3
Răspunde Raportează
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 15 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca m?rime, putere si imprudenta. Ele sunt legate n paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Voi ce cump?r?turi va face?i pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e ?i un ulei da nu l- am prins n screenshot! Normal era cu 50 de lei n plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 14 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 14 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.610
  • Întrebări: 3.954.614
  • Răspunsuri: 17.664.609
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
The Originals

The Originals

Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii