TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Muzică

Muzică

• 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
Andrei1110
în 16 Martie 2021 | Andrei1110 întreabă:

Https://vm.tiktok.com/ZMeBVQEW6/ Am pus un link de la un tiktok și e o melodie pe fundal. Poate cineva să-mi dea un link de la colajul întreg? Va rog

0
Răspunde primul Raportează
andreea2346
în 16 Martie 2021 | andreea2346 întreabă:

Dacă ați vizionat premiile grammy 2021, ce părere aveți despre câștigători si despre faptul că foarte mulți artiști POC au fost dați deoparte si nu au primit premii, dar piesele respective...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ZaharescuCostin
în 15 Martie 2021 | ZaharescuCostin întreabă:

Îmi puteți face o listă cu 30-60 muzici străine din 2021? Care se ascultă vara?

3
Răspunde Raportează
Angeloxd
în 15 Martie 2021 | Angeloxd întreabă:

Care este melodia voastra preferata? Cea care imi place cel mai mult primeste funda

11
Răspunde Raportează
sammy7
în 14 Martie 2021 | sammy7 întreabă:

Are idee cineva cum se numeste melodia De la Survivor, aia care se pune atunci cand pleaca cineva acasa si arata momentele cele mai bune?

2
Răspunde Raportează
AntoniaMocanu1995
în 14 Martie 2021 | AntoniaMocanu1995 întreabă:

Buna seara. Cine canta melodia originala de la reclama asta? https://youtu.be/Cl_HrYGK8mQ

2
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 14 Martie 2021 | AdiMihai25 întreabă:

Ajutor va rog,o melodie. Suna gen,,Just Craizy sai rikita, rikita canta o femeie, melodia era pentru majorete dans tiganesc. Melodie veche.

0
Angeloxd
în 14 Martie 2021 | Angeloxd întreabă:

Melodia preferata? Cea mai buna primește funda

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie 2021 |

Cum se chema maneaua cu sirene la malul marii/pe litoral cantata de 3 insi? Videoclipul era filmat, bineinteles, la malul marii si continea multe domnisoare sumar imbracate. Cred ca avea >1Milion vizualizari....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JuliaMariJuliaMari99920
în 14 Martie 2021 | JuliaMariJuliaMari99920 întreabă:

E vreun fan Nimeni Altu aici? Poate știe cineva de unde ia secvențele acelea cu vocea masculina de om bătrân dacă pot să zic așa :))

2
Răspunde Raportează
Junseng
în 13 Martie 2021 | Junseng întreabă:

Salut! As vrea sa ma apuc de vioara. Cat m-ar coata lectiile pe luna?

2
Răspunde Raportează
Alberto12Paul6i
în 13 Martie 2021 | Alberto12Paul6i întreabă:

Stiu ca era o melodie romaneasca pe acelasi, , beat, , ca sa zic asa cu faimoasa melodie, , muro shavo kiki, , . Imi poate spune cineva cum se numea? Stiu ca am auzit melodia de vreo 2 ori la radio(ma...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TheDevilDan
în 13 Martie 2021 | TheDevilDan întreabă:

Vreau niste versuri tari ca vreau sa scot o piesa.

3
Răspunde Raportează
ofataoarecare120
în 13 Martie 2021 | ofataoarecare120 întreabă:

Care sunt cele mai bune trupe de K-pop?

2
Răspunde Raportează
danils18
în 12 Martie 2021 | danils18 întreabă:

Cum se numește melodia care a fost difuzată la Radio Impuls - Uzina de dume - in 11.03. 2021 si avea refrenul cam asa..."nu mi-e frică de vaccin'?

0
FaneFane6564
în 11 Martie 2021 | FaneFane6564 întreabă:

Salut, am o orga Yamaha model PSR E303 si am o problema, imi canta cu un semiton mai jos, adica atunci cand apas nota DO imi canta DO# si tot asa. Cum as putea sa rezolv, m- am uitat prin optiuni ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alinutastraub
în 11 Martie 2021 | alinutastraub întreabă:

Buna! Daca stiti cum se numeste aceasta melodie care are versurile ceva de genul: (si cantata de Nicu Paleru) si gen dupa fiecare vers are "tairiritairirira". "Foaie verde matostat ... ma razbat Ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
crisego
în 11 Martie 2021 | crisego întreabă:

Salutare, Stie cineva cum se numeste melodia din reclama AboutYou? aceea de a tot fost la promotia cu "winter sales"... Multumesc!

0
ReignForest
în 11 Martie 2021 | ReignForest întreabă:

Cine cântă acest refren Dă-mi doamne un cadou sa o vad din nou chiar daca pentru o clipa pentru mine e infinita.Am auzit-o la radio acum câteva minute dar nu ștou cine cântă.

2
Răspunde Raportează
AndonAleksandru
în 10 Martie 2021 | AndonAleksandru întreabă:

Salut! Cum fac manelistii ca gen cand cântă sa le iasă "ooooul" ala? Gen ca urlă sa zic așa. Ca toti manelistii fac asta. Se invata sa faci asa sau trebuie sa ai talent pentru asta?

2
Răspunde Raportează
davidandrei12
în 10 Martie 2021 | davidandrei12 întreabă:

Salut, ma poate ajuta cineva cu niste versuri trap drill? Multumesc

1
Răspunde Raportează
Laurrius
în 10 Martie 2021 | Laurrius întreabă:

Am laringita, ganglionii mariti etc. Poate sa fie din cauza faptului ca fac niste exerciții de canto de pe net de ceva timp? Sau n-are legatura?

3
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 8 Martie 2021 | gemeni6226 întreabă:

Cum se numeste piesa din filmul Eddie (1996) de la minutul 57:36?

8
Răspunde Raportează
AndonAleksandru
în 8 Martie 2021 | AndonAleksandru întreabă:

Salut! Daca nu am voce de manelist, mai are rost sa exersez si sa depun foarte multă muncă pentru a imi crea o voce de manelist? Vreau să știu dacă e posibil.

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2021 |

De ce manelistii au talent la muzica si unii se chinuie sa obtina o voce cat de cat buna?

14
Răspunde Raportează
lauraeliza98
în 8 Martie 2021 | lauraeliza98 întreabă:

Buna TPU! Nu știu câți urmăresc survivor, însă sper s- o faceți pentru ca am și eu o întrebare. De fiecare data când cineva e eliminat pe fundal se aude o melodie cântată la vioara. Îmi poate...? (mai mult)

0
Iamlolanoah720
în 7 Martie 2021 | Iamlolanoah720 întreabă:

Cel mai mare adevar este ca daca nu asculti manele atunci nu stii sa te distrezi? Sunt pregatita pentru hate:))

7
Răspunde Raportează
AndonAleksandru
în 7 Martie 2021 | AndonAleksandru întreabă:

Salut! Am o intrebare. Toti maneliștii au plecat de jos. Sunt unii care nu știau sa cânte deloc si altii care știau ceva. Însă ce vreau sa stiu, daca eu nu am voce de manelist, (poate 20% am) prin...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
andreea2346
în 7 Martie 2021 | andreea2346 întreabă:

Ceva fani K.A.R.D pe aici?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Martie 2021 |

Mai exista compozitori romani? Ma uit la piesele romanesti pana in 2010 ca toate erau super ca melodie- vers, Acum mai sunt doar vocile de atunci si nici o piesa noua buna, Compun toti in engleza ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
andreea2346
în 7 Martie 2021 | andreea2346 întreabă:

Cine ascultă KPOP de pe aici? Am nevoie de prieteni:/

6
Răspunde Raportează
dvsintrabari
în 7 Martie 2021 | dvsintrabari întreabă:

Salutare TPU! Am si eu o problema caut o melodie, am doar instrumentalul, este o manea de la minutul 1:07 https://www.youtube.com/watch?v=xQGbi5lmtKY stiu ca versurile erau cam asa "lasa lumea sa vorbeasca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Deasonyka
în 6 Martie 2021 | Deasonyka întreabă:

Buna. Cine-mi poate oferi și mie versurile in limba romana de la melodia Villain - K -DA (Kim Petras și Madison Beer)? Am nevoie de versurile complete traduse corect în limba romana va rog

1
Răspunde Raportează
snzpaul
în 5 Martie 2021 | snzpaul întreabă:

Vă salut, Caut o melodie puțin mai veche, doar că nu îi mai știu versurile. Nu- mi vine nici măcar un vers în minte, nici numele așa- zisului „rapper". Era undeva în anii 2008- 2012,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dariapopescu1626
în 5 Martie 2021 | dariapopescu1626 întreabă:

Caut o melodie de la Ghiță Muneatenu. Nu știu exact cum se numește, însă știu o parte din versuri. Am cautat peste tot dar nu am găsit- o. Suna cam asa "nu ma lasă inima, sa iubesc pe altcineva....? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
iulianandrei99
în 4 Martie 2021 | iulianandrei99 întreabă:

Salutare TPU, am si eu o intrebare, este vreo problema daca ascult muzica in fiecare zi la casti? Din cate am auzit chestia asta poate duce la singuratate. Dau funda cine raspunde mai repede la...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
014lesi
în 4 Martie 2021 | 014lesi întreabă:

Salut TPU! Nu stiti unde pot sa gasesc beat-ul de pe prima piesa a lui gheboasa? Gen doar bitul fara sa fie el pe fundal. Dau funda!

0
Whitesnake99
în 3 Martie 2021 | Whitesnake99 întreabă:

Câți chitariști avea trupa IRIS in perioada de glorie? (fără chitara bas). A fost doar Valter Popa si ritm si solo sau mai era cineva?

2
Răspunde Raportează
RobbyFk
în 3 Martie 2021 | RobbyFk întreabă:

Poate care va sa imi faca niste versuri trap/rap/hip hop va rog?

0
Hellxhot
în 3 Martie 2021 | Hellxhot întreabă:

Buna ziua! Stie cineva cam cât cere Armin Nicoara la o nunta?

1
Răspunde Raportează
Ionut659
în 3 Martie 2021 | Ionut659 întreabă:

TPU caut o melodie scurtă sau ceva de genul pentru o reclamă, ceva melodie asemănătoare reclamelor de la Altex sau eMAG.

1
Răspunde Raportează
AndrElle
în 3 Martie 2021 | AndrElle întreabă:

Cum o cheamă pe actrița care joaca in South of border Ed Sheeran și Calmie Chat, cea cu parul lung și dolofana la fata?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Martie 2021 |

Întrebare pentru cei care cântă la instrumente. În România, cum obții o diplomă care să ateste abilitățile tale muzicale? Știți cum există ABRSM, Trinity etc. Din păcate, în România ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie 2021 |

E cineva pe aici care se intretinea din cantat la evenimente? Cum ati trecut peste anul acesta?

5
Răspunde Raportează
Amiyyira345
Întrebare recomandată în 2 Martie 2021 | Amiyyira345 întreabă:

Exista vreun tip de chitara care nu necesita schimbarea corzilor?

11
Răspunde Raportează
Mirel4412
în 2 Martie 2021 | Mirel4412 întreabă:

Am o boxa jbl go 2 si am vazut ceva despre punerea boxei in low freq pentru bass mai puternic. Cei ce au si au incercat, e vreo diferenta sau mai pot schimba din nou in modul "normal"?

0
PetrusEmanuelMihai
în 2 Martie 2021 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Buna TPU. stiu ca a trecut sezonu colindelor si pana de craciun, nu se mai asculta, insa am o nelamurire cu una din ele... Twelve Day Of Christmas - 12 Zile De/Din Craciun care sunt alea? Deoarece noi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie 2021 |

Buna TPU. O sa incerc sa explic pe cat de scurt posibil. Acum un an (in carantina) am descoperit ca simt o atractie deosebita pentru muzica. De atunci ascult muzica in fiecare zi si imi place foarte mult...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mircea9227
în 1 Martie 2021 | Mircea9227 întreabă:

Salut, am ascultat acum cateva luni o melodie, dar nu imi mai aduc aminte nici cum se chema nici cine o canta..practic este un om de culoare cu palarie si in spatele lui e gen un praf si din gesturi parca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Maybach
în 1 Martie 2021 | Maybach întreabă:

Salut, am ascultat o manea acu cateva zile da sa moara Franta de o gasesc, o caut ca o sparcaciune de 3 zile, versurile sunt ceva de genu : buna si nebuna, ne-ar sta bine impreuna.

6
Răspunde Raportează
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • badriel
    trimisă pe 29 Decembrie

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 29 Decembrie

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 29 Decembrie

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 29 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.612
  • Întrebări: 3.954.624
  • Răspunsuri: 17.664.702
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Anime-uri

Anime-uri

Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.881 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.114 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.388 Conversaţii