Https://vm.tiktok.com/ZMeBVQEW6/ Am pus un link de la un tiktok și e o melodie pe fundal. Poate cineva să-mi dea un link de la colajul întreg? Va rog
Dacă ați vizionat premiile grammy 2021, ce părere aveți despre câștigători si despre faptul că foarte mulți artiști POC au fost dați deoparte si nu au primit premii, dar piesele respective...? (mai mult)
Îmi puteți face o listă cu 30-60 muzici străine din 2021? Care se ascultă vara?
Care este melodia voastra preferata? Cea care imi place cel mai mult primeste funda
Are idee cineva cum se numeste melodia De la Survivor, aia care se pune atunci cand pleaca cineva acasa si arata momentele cele mai bune?
Buna seara. Cine canta melodia originala de la reclama asta? https://youtu.be/Cl_HrYGK8mQ
Ajutor va rog,o melodie. Suna gen,,Just Craizy sai rikita, rikita canta o femeie, melodia era pentru majorete dans tiganesc. Melodie veche.
Melodia preferata? Cea mai buna primește funda
Cum se chema maneaua cu sirene la malul marii/pe litoral cantata de 3 insi? Videoclipul era filmat, bineinteles, la malul marii si continea multe domnisoare sumar imbracate. Cred ca avea >1Milion vizualizari....? (mai mult)
E vreun fan Nimeni Altu aici? Poate știe cineva de unde ia secvențele acelea cu vocea masculina de om bătrân dacă pot să zic așa :))
Salut! As vrea sa ma apuc de vioara. Cat m-ar coata lectiile pe luna?
Stiu ca era o melodie romaneasca pe acelasi, , beat, , ca sa zic asa cu faimoasa melodie, , muro shavo kiki, , . Imi poate spune cineva cum se numea? Stiu ca am auzit melodia de vreo 2 ori la radio(ma...? (mai mult)
Vreau niste versuri tari ca vreau sa scot o piesa.
Care sunt cele mai bune trupe de K-pop?
Cum se numește melodia care a fost difuzată la Radio Impuls - Uzina de dume - in 11.03. 2021 si avea refrenul cam asa..."nu mi-e frică de vaccin'?
Salut, am o orga Yamaha model PSR E303 si am o problema, imi canta cu un semiton mai jos, adica atunci cand apas nota DO imi canta DO# si tot asa. Cum as putea sa rezolv, m- am uitat prin optiuni ...? (mai mult)
Buna! Daca stiti cum se numeste aceasta melodie care are versurile ceva de genul: (si cantata de Nicu Paleru) si gen dupa fiecare vers are "tairiritairirira". "Foaie verde matostat ... ma razbat Ca...? (mai mult)
Salutare, Stie cineva cum se numeste melodia din reclama AboutYou? aceea de a tot fost la promotia cu "winter sales"... Multumesc!
Cine cântă acest refren Dă-mi doamne un cadou sa o vad din nou chiar daca pentru o clipa pentru mine e infinita.Am auzit-o la radio acum câteva minute dar nu ștou cine cântă.
Salut! Cum fac manelistii ca gen cand cântă sa le iasă "ooooul" ala? Gen ca urlă sa zic așa. Ca toti manelistii fac asta. Se invata sa faci asa sau trebuie sa ai talent pentru asta?
Salut, ma poate ajuta cineva cu niste versuri trap drill? Multumesc
Am laringita, ganglionii mariti etc. Poate sa fie din cauza faptului ca fac niste exerciții de canto de pe net de ceva timp? Sau n-are legatura?
Cum se numeste piesa din filmul Eddie (1996) de la minutul 57:36?
Salut! Daca nu am voce de manelist, mai are rost sa exersez si sa depun foarte multă muncă pentru a imi crea o voce de manelist? Vreau să știu dacă e posibil.
De ce manelistii au talent la muzica si unii se chinuie sa obtina o voce cat de cat buna?
Buna TPU! Nu știu câți urmăresc survivor, însă sper s- o faceți pentru ca am și eu o întrebare. De fiecare data când cineva e eliminat pe fundal se aude o melodie cântată la vioara. Îmi poate...? (mai mult)
Cel mai mare adevar este ca daca nu asculti manele atunci nu stii sa te distrezi? Sunt pregatita pentru hate:))
Salut! Am o intrebare. Toti maneliștii au plecat de jos. Sunt unii care nu știau sa cânte deloc si altii care știau ceva. Însă ce vreau sa stiu, daca eu nu am voce de manelist, (poate 20% am) prin...? (mai mult)
Ceva fani K.A.R.D pe aici?
Mai exista compozitori romani? Ma uit la piesele romanesti pana in 2010 ca toate erau super ca melodie- vers, Acum mai sunt doar vocile de atunci si nici o piesa noua buna, Compun toti in engleza ...? (mai mult)
Cine ascultă KPOP de pe aici? Am nevoie de prieteni:/
Salutare TPU! Am si eu o problema caut o melodie, am doar instrumentalul, este o manea de la minutul 1:07 https://www.youtube.com/watch?v=xQGbi5lmtKY stiu ca versurile erau cam asa "lasa lumea sa vorbeasca...? (mai mult)
Buna. Cine-mi poate oferi și mie versurile in limba romana de la melodia Villain - K -DA (Kim Petras și Madison Beer)? Am nevoie de versurile complete traduse corect în limba romana va rog
Vă salut, Caut o melodie puțin mai veche, doar că nu îi mai știu versurile. Nu- mi vine nici măcar un vers în minte, nici numele așa- zisului „rapper". Era undeva în anii 2008- 2012,...? (mai mult)
Caut o melodie de la Ghiță Muneatenu. Nu știu exact cum se numește, însă știu o parte din versuri. Am cautat peste tot dar nu am găsit- o. Suna cam asa "nu ma lasă inima, sa iubesc pe altcineva....? (mai mult)
Salutare TPU, am si eu o intrebare, este vreo problema daca ascult muzica in fiecare zi la casti? Din cate am auzit chestia asta poate duce la singuratate. Dau funda cine raspunde mai repede la...? (mai mult)
Salut TPU! Nu stiti unde pot sa gasesc beat-ul de pe prima piesa a lui gheboasa? Gen doar bitul fara sa fie el pe fundal. Dau funda!
Câți chitariști avea trupa IRIS in perioada de glorie? (fără chitara bas). A fost doar Valter Popa si ritm si solo sau mai era cineva?
Poate care va sa imi faca niste versuri trap/rap/hip hop va rog?
Buna ziua! Stie cineva cam cât cere Armin Nicoara la o nunta?
TPU caut o melodie scurtă sau ceva de genul pentru o reclamă, ceva melodie asemănătoare reclamelor de la Altex sau eMAG.
Cum o cheamă pe actrița care joaca in South of border Ed Sheeran și Calmie Chat, cea cu parul lung și dolofana la fata?
Întrebare pentru cei care cântă la instrumente. În România, cum obții o diplomă care să ateste abilitățile tale muzicale? Știți cum există ABRSM, Trinity etc. Din păcate, în România ...? (mai mult)
E cineva pe aici care se intretinea din cantat la evenimente? Cum ati trecut peste anul acesta?
Exista vreun tip de chitara care nu necesita schimbarea corzilor?
Am o boxa jbl go 2 si am vazut ceva despre punerea boxei in low freq pentru bass mai puternic. Cei ce au si au incercat, e vreo diferenta sau mai pot schimba din nou in modul "normal"?
Buna TPU. stiu ca a trecut sezonu colindelor si pana de craciun, nu se mai asculta, insa am o nelamurire cu una din ele... Twelve Day Of Christmas - 12 Zile De/Din Craciun care sunt alea? Deoarece noi...? (mai mult)
Buna TPU. O sa incerc sa explic pe cat de scurt posibil. Acum un an (in carantina) am descoperit ca simt o atractie deosebita pentru muzica. De atunci ascult muzica in fiecare zi si imi place foarte mult...? (mai mult)
Salut, am ascultat acum cateva luni o melodie, dar nu imi mai aduc aminte nici cum se chema nici cine o canta..practic este un om de culoare cu palarie si in spatele lui e gen un praf si din gesturi parca...? (mai mult)
Salut, am ascultat o manea acu cateva zile da sa moara Franta de o gasesc, o caut ca o sparcaciune de 3 zile, versurile sunt ceva de genu : buna si nebuna, ne-ar sta bine impreuna.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!