| paranteză a întrebat:

Inceperea unei viitoare cariere rock merita?
Mai ales cand esti determinat/a de o persoana iubita?
Unele note imi plac.altele nu, ideei?

4 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Carierele în rock programate nu există. Poţi să te apuci să înveţi destul de bine la un instrument,şi când consideri că eşti destul de pregătită,poţi începe un proiect muzical,care să nu dea în penibil şi să nu târască prin noroi numele rock-ului,cu mau făcut scârbele alea de la blaxy bitches,care au şi curajul să se numească rockeriţe.
Dar dacă tu nu ştii dacă să te apui sau nu "de rock",şi este doar un impuls de moment,sau vrei să o faci doar să impresionezi un băiat care ascultă rock,te sfătuiesc să stai în banca ta. Rockerii nu sunt deloc politicoşi cu ăştia wannabe,care vor să pară ceea ce nu sunt, şi decât să urăşti rock-ul pentru totdeauna, mai bine rămâi doar la stadiul de ascultător. E cel mai bine aşa.

| paranteză explică (pentru Woodenpints91):

Imi place
vreau sa impresionez
vreau sa profesez

| Woodenpints91 a răspuns (pentru paranteză):

Mai întâi trebuie să te impresionezi pe tine,şi tot ce faci să fie doar pentru tine,iar publicul să se afle undeva în umbră,neglijat de intenţiile tale.
Dacă vrei să-i impresionezi mai întâi pe ei, este cel mai probabil să cazi în comerciale, şi asta nu e bine deloc în lumea rock-ului.

| Nolkyz a răspuns (pentru paranteză):

Mda... Cum ziceai? Ca iti plac piese rock dar care nu au legatura cu rockul? Asa tin minte ca ai spus. Vrei sa impresionezi? Trebuie sa canti ceva din tot sufletul, ceea ce implica A SIMTI si A INTELEGE ceea ce canti si asculti. Daca incepi cu "vreau sa impresionez" pica totul.