|

ACeasta intrebare doresc sa nu instige catre certuri/insulte. Raspunsurile sa fie in limita bunului-simt. Multumesc.DIn punct de vedere religios si moral, nu vi se pare inadmisibil haosul pe care l-au provocat ungurii ieri? De cat fanatism si cata salbaticie au putut da dovada. CUm ati comenta?

15 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Si romanii si ungurii si TOTI cei care pornesc razboaie pe stadioane si apoi pe strazi, din cauza unui nenorocit de JOC pentru mine sunt egali cu zero ca si fiinte umane. Si-mi asum.

Nu -mi pot da seama cum de, pentru un simplu joc, exista atata ura in ei. Parca ar fi copii de gradinita si nu oameni in toata firea, pe bune. Oameni cu ratiune.

--Ce rezolva? ce rezolva ca strica magazinele si terasele unor oameni care nu le-au facut nimic?
Populatie imbecilizata din cauza unui simplu joc de fotbal care ar trebui privit cu detasare exact ca un joc de divertisment ce e si atat.

Mi-e si rusine de lumea asta idioata in care traiesc.Mi-e rusine si scarba de ea pana in ultima zi a vietii.

14 răspunsuri:
| a răspuns:

Mie imi displac profund "suporterii" oricarei formatii. Chestia asta este folosita de ei ca un pretext ca sa faca ce vor, ca fara asta ei ar sta numai la mititica. Nu sunt nici romani, nici maghiari, nici englezi sau alte nationalitati, pentru ca, in primul rand, ei nu sunt oameni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este foarte regretabilă această lipsă de omenie, de respect, de civilizaţie, chiar dacă răbufnesc în conştiinţa lor nemulţumiri istorice...
La urma urmei nu mai sunt vinovaţi copiii şi tinerii de azi pentru greşelile străbunilor de cu sute de ani în urmă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De asta nu-mi place mie fotbalul. Toți gibonii se agită pentru niște oameni care dau cu piciorul în minge. De parcăasta ar conta în sport...care galerie este mai gălăgioasă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai da nu-i normal? Microbistii de ieri au facut de fac stramosii lor de cateva secole incoa: Vin, jefuiesc, distrug si pleaca.
Originile lor barbare trebuiau sa ne faca sa ne asteptam la asta. rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pot spune ca grupul numit "microsbisti" este cel mai imbecil grup de oameni, alcatuit 99% din giboni cu creierul plat de patineaza musca pe el, indiferent de nationalitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa este, dar dupa cum si la ei, si la noi, si in multe alte natiuni, oamenilor instrainati de Dumnezeu, nu le este teama, nici rusine de nimeni si nimic.Insa precis ca nu toti dintre ei, sau dintre ai nostri au dat dovada de lipsa crasa de respect,. Dar ce sa facem, Biblia ne spune, ca ceea ce seamana omul aceea culege, in cazul lor,, ura si conduita libertina" ii dovedeste ca sunt supusii lui Satan. Si chiar daca ei nu veneau la noi, cate meciuri de fotbal dezbatute pe plan intern, sau soldat cu batai, incendieri in tribune, scaune rupte, injurii, huidueli, dusmanii, pentru ce? Da la unii pentru bani, la altii pentru fala, dar indiferent pentru ce cauza, acesti oameni apartin unui popor, unor familii, unor! Ce efect are asupra lor religia? Satan ii foloseste. Are motiv Dumnezeu sa aduca un sfarsit peste o lume lipsita de pietate? Ce spuneti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din punct de vedere istoric, ungurii au fost (si vor fi) dusmanii nostri. Si ei poarta aceeasi ura pe care o purtam si noi pentru ei. Din punct de vedere moral, nu este bine ce fac ei cand ne viziteaza tara. Pana si cei ce locuiesc in tara noastra ies in evidenta prin prostia si proasta-crestere. Ei nu si-au dat seama inca_ca nu au avut ce cauta in Europa de la bun inceput.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fanatism si salbaticie, aha aha.
Pana la urma ce inseamna moral?
Un lucru pe care societatea il considera drept si normal la un om dar morala reiese de undeva, nu?
Ei au o alta morala in societatea lor de microbisti si astfel au facut un lucru moral in ochii lor.
Nu vor avea remuscari adevarate decat atunci cand isi vor schimba ideile despre viata asta insemnand ca au alta morala dupa care se ghideaza.
Ori regreta cand or primi amenda, trollololo.
Da, fanatism si salbaticie peste tot.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt maghiara simie imi este rusine de faptul ca au intors spatele cand rominii au cantat imnul. Poata ca ei nu regreta acest gest, poate ca nu va conta mare lucru dar imi cer scuze in numele lor. Fiind maghiara am sustinut echipa mea, dar nu in astfel de mod. Sigur, am fost dezamagita cand am pierdut, dar asta este, nu romanii sunt devina. M-am satura ca pana si sportul se bazeaza pe politica...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru punktum):

Un om pasnic din punctul meu de vedere nu cred ca are ce cauta in tribunele terenului de fotbal. Nu am fost niciodata dar serios este destul ca doi sa inceapa cearta si se transforma intr-un razboi de care va sti toata tara si toata europa la un moment dat.
Nu exista ura intre romani si maghiari ci decat una imaginara care devine realitate. Ceva de genul Dumnezeu, numai ca Dumnezeu a cam murit.
Asteptam sa moara si credinta in aceasta ura dintre romani si maghiari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru punktum):

Nu are de ce sa-ti fie rusine de niste scursori care nu au dreptul sa se numeasca oameni. Din pacate, exista din astia pretutindeni, si mai sunt si mandri de bezna din bolovanul ala la care ii zic cap...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ok, doar acum am citit ce au scris in fata mea.Poi, acum sunt putin trista, si dezamagita. Poate daca nu ne vom mai vedea dusmani, atunci ar fi mai bine.Este putin exagerat ce spui tu BlackSulphur.Adica si in ziar sa scris, ca atumci cand au fost zilele maghiare nu a fost mizerie facuta.Doar un minim.Sti...m-am nascut in tara asta, si toata viata meaam fost batjocorita de ce sunt eu. Poate ca am facut si noi gresel.Sigur am facut.Dar eu am fost scuipata de doua ori pe strada pentru ca am vorbit maghiara, am fost facuta in toate felurile.Cand cresti asa, ajungi sa urast tara in care traiest. Dar eu nu o urasc.Este adevarat, de multe ori am fost furiasa, trista, dezamagita, dar nu am urato nci o data.Ganditiva putin cate a pierdut Ungaria. Daca tara voastra ar fi pierdut atatea, nu ati fi furiosi? Eu pariez ca da.Bine, asta nu justifica comportamentul.Dar nu suntem prosti, sau rau crescuti.Suntem oameni.Ca voi.Ca americani, ca africanii, ca asieni.Suntem toti alcatuit di oase, piele, organe.Eu nu va urasc, toata viata am incercat sa va respect tara, si pe voi.Dar adevar este ca si astazi sunt uneori "idioata","nemanierata","stupida" de unguroaica.Imi pare rau daca am scris ceva neadecvat, dar chiar simteam nevoia de a scrie acest lucru. Sper sa nu va suparati pe mine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru punktum):

Unde exista rasism/discriminare/violenta, fii sigura ca acolo este adanc radacinata si prostia umana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Exilee):

De altfel si generalizarea in anumite circumstante.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează