anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cine e Dumnezeu și care religie e bună?

Răspuns Câştigător
| Apokales a răspuns:

Dumnezeu este un barbat, evident. Cea mai buna religie este ateismul, care nu este de fapt o religie.

| dany1988 a răspuns (pentru Apokales):

De ce nu o femeie?

| Apokales a răspuns (pentru dany1988):

O explicatie ar fi ca doar un barbat o putea comite in halul asta, o femeie nu ar putea pentru, stii si tu, ele nu pot face multe chestii, dar a apoi o lume intreaga data dracu'.

27 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Dumnezeu este unicul zeu si este Universal, nu ar trebui sa fie o anumita religie sau secta!

| dany1988 a răspuns (pentru Simpatik):

Wrong.Sunt mii de zei.De unde stii ca al tau e cel real?

| ania a răspuns:

Dumnezeul Bibliei e Creatorul universului.

| dany1988 a răspuns:

De ce e bou?

| Holiday a răspuns:

Cine e?

Un personaj fictiv.

Ce e?

E o scula, un instrument folosit de trei religii, respectiv iudaism, crestinism si islamism pentru a obtine de la fraieri diverse beneficii si de a-si mentine influenta.

| Ineys a răspuns:

Https://ro.wikipedia.org/wiki/Lucifer

Parca el era, nu? Our savior Lucifer.

| Apokales a răspuns (pentru Ineys):

Ne-ai expus secta intregii lumi, tradatorule laughing.

| Ineys a răspuns (pentru Apokales):

Oh. f. Sincere regrete. laughing

| dany1988 a răspuns (pentru Apokales):

rolling on the floor

| Digikey a răspuns:

Dumnezeu provine din Domnul Zeu si era o formula de adresare pagana.Zei au existat cu sutele.Cel al iudeilor se pare ca era cel mai prapadit.A fost imprumutat de crestini si de musulmani.

| Algo098 a răspuns:

Dz e un personaj fictiv care face tot si nu se vede nimic. Cea mai buna religie e nonreligia. Credinta in lucruri inventate si neverificabile nu are cum sa fie buna. Stiinta e utila, religia nu e utila.

Răspuns utilizator avertizat
| Algo098 a răspuns (pentru XKronstadt):

E greu de gasit o contradictie unde nu e happy

| fllu07 a răspuns:

Nu are cum sa fie Isus = Dumnezeu. Isus Cristos a avut un început, nu atunci cand sa născut din Fecioara Maria, ci cu miliarde de ani înainte, dar a avut un început, pe când Dumnezeu nu are început. Conform cu Coloseni 1:15. Mai mult în Filipeni 2:9 citim ca, pentru că Isus Cristos a rămas fidel si loial până la moarte, Dumnezeu la ridicat la o poziție mai înalțată. Dacă ar fi cum zici tu, ca Isus = Dumnezeu, asta inseamna ca dupa moarte si învierea sa, Isus a devenit mai mare ca Dumnezeu? Dacă erau egali, "Pe aceiași treaptă " apoi Isus a fost înălțat. a devenit mai mare ca Dumnezeu? Mai mult un al 3-lea argument ca Isus NU este egal cu Dumnezeu, vi inferior lui, este faptul că de fiecare dată ca Isus fiind pe pământ, mereu vorbea despre Dumnezeu ca fiind Tatăl lui, iar Dumnezeu a spus de 3 ori ca Isus Cristos este FIUL meu, de el sa ascultăm. Deci este evident.

| pacatosulBogdan a răspuns (pentru fllu07):

Secta iehovista este mincinoasă și hulitoare! Cine tăgăduiește dumnezeirea Fiului, nu are nici pe Dumnezeu-Tatal!
"Hristos, Cel ce este peste toate Dumnezeu binecuvântat in veci. Amin!" - Români 9, 5
"Dumnezeu era Cuvântul" - Ioan 1, 1
"Și Cuvântul s-a făcut trup și s-a sălășluit între noi și am văzut slava sa, slava ca Unuia Născut din Tatăl, plin de har și de adevăr". - Ioan 1, 14
Hristos Iisus este Dumnezeu-Cuvantul și Dumnezeu-Fiul, născut din Tatăl mai înainte de toți vecii! El este de o ființă cu Tatăl: "Eu și Tatăl Meu una suntem". - Ioan 10, 30
Fiind născut din Dumnezeu-Tatăl, mai inainte de toți vecii, Hristos este Dumnezeu fără de inceput, și fiind născut din Fecioara Maria, în timp, Hristos este și Om
Domnul Iisus Hristos este Dumnezeu desăvârșit și Om desăvârșit!

| fllu07 a răspuns (pentru pacatosulBogdan):

În ce am scris eu, e vorba de logica si rațiune. Ca e logic sa crezi ca 2+2= 4. Ca e logic. Tot așa dacă Isus Cristos spune că "Tatăl este mai mare decât mine" Ioan 14.28. nu e logic sa credem asa? Sau e mai important ce spui tu, si preoții vostri, care au nesocotit legea lui Dumnezeu, si țin tot felul de obiceiuri si tradiții nebiblice, + învațaturi false. Voi, respingeti logica simpla a celor spus de Isus, si ca argument ziceți: huooo huooo vin iehoviștii, huoo pârjoliți câmpiile, otrâviti fântânile. ei citesc oamenilor din Biblie si le arată adevarul. Huooo. Asa e mai logic nu? laughing)

| pacatosulBogdan a răspuns (pentru fllu07):

Iehoviștii citesc dintr-un fals grosolan, nu din Biblia adevărată, al cărei Canon este cel ortodox! Manuscrisele Bibliei, codexurile, au fost păstrate în mănăstirile ortodoxe, nu în vreo locuință a masonului Russell, născocitorul sectei americane iehoviste.

Ca Dumnezeu din Dumnezeu, Iisus Hristos este egal cu Tatăl, și sunt foarte multe versete care mărturisesc acest adevăr, că au aceeași putere, slava, cinste, lucrare.
Ioan 5, 17-23:
"17.Dar Iisus le-a răspuns: Tatăl Meu până acum lucrează; și Eu lucrez.
18.Deci pentru aceasta căutau mai mult iudeii să-L omoare, nu numai pentru că dezlega sâmbăta, ci și pentru că zicea că Dumnezeu este Tatăl Său, făcându-Se pe Sine deopotrivă cu Dumnezeu.
19.A răspuns Iisus și le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Fiul nu poate să facă nimic de la Sine, dacă nu va vedea pe Tatăl făcând; căci cele ce face Acela, acestea le face și Fiul întocmai.
20.Că Tatăl iubește pe Fiul și-I arată toate câte face El și lucruri mai mari decât acestea va arăta Lui, ca voi să vă mirați.
21. Căci, după cum Tatăl scoală pe cei morți și le dă viață, tot așa și Fiul dă viață celor ce voiește.
22. Tatăl nu judecă pe nimeni, ci toată judecata a dat-o Fiului.
23.Ca toți să cinstească pe Fiul cum cinstesc pe Tatăl. Cine nu cinstește pe Fiul nu cinstește pe Tatăl care L-a trimis."

Cât despre chenoza Fiului lui Dumnezeu prin întrupare, iată ce spune Biblia adevărată, cea ortodoxă:
Filipeni 2, 5-11:
"Hristos Iisus,
6.Care, Dumnezeu fiind în chip, n-a socotit o știrbire a fi El întocmai cu Dumnezeu,
7.Ci S-a deșertat pe Sine, chip de rob luând, făcându-Se asemenea oamenilor, și la înfățișare aflându-Se ca un om,
8.S-a smerit pe Sine, ascultător făcându-Se până la moarte, și încă moarte pe cruce.
9.Pentru aceea, și Dumnezeu L-a preaînălțat și I-a dăruit Lui nume, care este mai presus de orice nume;
10.Ca întru numele lui Iisus tot genunchiul să se plece, al celor cerești și al celor pământești și al celor de dedesubt.
11.Și să mărturisească toată limba că Domn este Iisus Hristos, întru slava lui Dumnezeu-Tatăl."

Deci, Hristos a fost mai mic decât Tatal, numai ca Om! Ca Dumnezeu, Iisus Hristos este egal cu Tatăl și cu Sfântul Duh, și de-o ființă cu Ei: "Căci trei sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul și Sfântul Duh, și Acești trei Una sunt." 1 Ioan 5, 7
Învățătura creștină și botezul creștin se fac în numele Sfintei Treimi, așa cum a poruncit Hristos:"Drept aceea, mergând, învățați toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, "(Matei 28, 19)
Dacă ai fi logic și rațional, ai ține seama de învățătura Bibliei care îndeamnă la dreapta credință, și nu la erezia și păgânismul sectei iehoviste!
Hristos este Dumnezeu desăvârșit și Om desăvârșit; prin El și pentru El toate s-au făcut, și numai prin El avem mântuirea! Hristos Dumnezeu este Mântuitor al bisericii Sale, pe care a câștigat-o cu prețul sângelui Său.

| Irinel15123532 a răspuns:

Dumnezeu este un tata iubitor care si-a dat viata pentru tine si pentru mine la cruce, te iubeste neconditionat si vrea sa devina o parte din viata ta. Cum il poti cunoaste? Citeste Biblia.

| dany1988 a răspuns (pentru Irinel15123532):

Da,e,dar mai trimite peste oameni inundatii, desi a zis ca nu o mai face, daca nu il iubesti, te arde in iad.

| dany1988 a răspuns (pentru Irinel15123532):

De ce sa nu citeasca coranul? Ca tot cu zeul iudaic o ''arde''

| RAY a răspuns (pentru Irinel15123532):

Un tata iubitor care lasa suferinta,dar tie nu iti pasa ca esti egoost,cum poti minti in halul asta? Copii care mor de cancer, cutremute, tsunami, virusi, microbi ce iubite

| fllu07 a răspuns (pentru Irinel15123532):

Nu Dumnezeu și-a dat viața. ci Isus Cristos, fiul său.

| Irinel15123532 a răspuns (pentru fllu07):

Intr-adevar, asa este. Dar am spus Dumnezeu, pentru ca Domnul Iisus Hristos este Dumnezeu, El nu este mai prejos decat Dumnezeu Tatal sau Dumnezeu Duhul Sfant. Ci este Dumnezeu, existenta Lui nu a inceput cand s-a nascut din fecioara, pentru ca El este din vesnicii, pentru ca este creatorul.
O zi frumoasa in continuare iti doresc, Domnul sa te binecuvanteze.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Dumnezeu este Sfânta Treime: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh. Dumnezeu este creatorul atotputernic, proniatorul, atotțiitorul, atotbun, atotmilostiv. Revelația dumnezeiască s-a realizat prin Sfintele Scripturi și prin Sfânta Tradiție. Religia bună este cea revelată, creștină și drept - slăvitoare, ortodoxă. Domnul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu și Mântuitorul lumii, ne-a adus dreapta credință, harul și adevărul.

| Shatraru_Gabby_1999 a răspuns:

Salut sunt aici sa iti raspund, nu din intamplare DUMNEZEU exista si nu e nici barbat nici femeie diferenta de sex a creat-o el pentru a ne inmulti, si atentie DUMNEZEU NU CERE NIMIC DE LA OAMENI, NICI MACAR UN MULTUMESC.Creatorul nu a trimis biblia, omus a scris-o ca sa se faca abuz de numele lui. pocaiti si tot felul de oameni care se folosesc de ea nu incearca decat sa fure la vedere. RELIGIA CEA MAI BUNAAA ESTE SA NU INCERCI sa cauti una deoarece toate sunt create de om si toate sunt create pe principiu material, imi poti lasa si alte intrebari daca doresti...te salut cu tot dragul

Întrebări similare