|

Buna. ce sunt masonii? si care-i treaba cu ei? si...stiti cumva clipuri despre iluminati/ masoni asemanatoare cu demascarea industriei muzicale?

scuzati categoria, dar habar nu am unde sa pun intrebarea.

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

La stiinta si filozofie. Istoria e o stiinta.

Masonii sunt elite.
Illuminati sunt(au fost, de fapt) o societate care a fost clasificata drept rea datorita unui asa zis complot pentru a rasturna imperialismul in al doilea Reich German.
Illuminati(cei iluminati-latina) au fost de fapt doar o societate masonica infintata in Bavaria de catre Adam Weishaupt. Ei aspirau ca si masonii la perfectionarea rasei umane.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ErrorFound):

Adam Weishaupt era iezuit si nu cred ca era mason dar la cata dezinformare se afla prin jur este de inteles ca nimeni nu vede cu adevarat fenomenul, in rest ok.happy Esti o conspiratie imensa si prea greu de descurcat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi pare rau am gresit, am citit pe wikipedia acum ca era mason. laughing Lucru studiat de mai mult timp si am uitat din detalii. Nici nu prea ma mai interesat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Era si iezuit, dar ce legatura are asta? El a infintat grupul Illuminati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ErrorFound):

Este iezuit si dupa cum vad eu lucrurile despre crestini nu poate sa apartina unei societati unde fiecare crede intr-un Dumnezeu universal numit si ziditorul impreuna cu alti oameni care sunt de religii diferite. Poate sunt dezinformat dar in masonerie eu stiu ca poate intra oricine cu functie importanta si de orice religie.
Crestinii sunt de genul nu crezi in iahve te duci in iad si asta ma condus la aceasta concluzie numai ca adam weishaupt ca multi din elita bisericilor crestine nu prea era credincios extremist.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma, orice om poate fi mason, cu conditia(impropriu spus, si ateii pot fi masoni, dar ar fi ciudat) sa creada in "marele arhitect"(creator), indiferent ce nume ii da(Allah, Dumnezeu, Iahwe, Zeus...).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ErrorFound):

Intr-un final descoperand ca este Lucifer!


@ Bei Synnad2k....in societatile masonica intra crestinii care nu sunt cu adevarat crestini.In mod evident, daca esti crestin nu poti intra in interiorul unei societati care promoveaza Noua ordine Mondiala (adeverind Apocalipsa)! Ce intelegi prin "crestin extremist".Da cu batul la fund, te lasa sa mori in strada?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ErrorFound):

De fapt Iluminati din Baravia asta au planuit acesta rasturanare a celui de-al doilea reich german (de fapt doareau si caderea sistemului mornarhist si inlocuit cu democratie, de asta papa si restul sleatei i-au declarat malefici).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bun documentar manipulativ, voi nu observati ca ei folosesc tot ce pot ca sa il faca credibil de la muzica, cuvinte si imagini?
Illuminatii sunt aia care au inventat religia asta si v-au inchis intr-o capcana a mintii. Ei si nu ma refer la illuminati ci mai de graba la elita au originile in israel si mai de parte in ordinul iezuit de unde au imprastiat religia lor in toata europa si mai tarziu aproape in toata lumea.
Ei duc la capat profetiile biblice cunoscute de oameni ca sa faca biblia mai credibila si sa extermine populatia crestina la un moment dat cu ajutorul "antihristului" care va fi doar un dictator papusa.
Din cauza asta o chem capcana a mintii. Sunt destepti rau oamenii aia de se auto demascheaza doar pentru a crea dezordine in populatie.
Oricum astea sunt doar niste teorii si nu neaparat cred in ele dar imi place sa fac un plan si sa am o imagine da ansamblu bogata. Goyim sa moara.
Uite aici un filmulet facut de un paranoic care a inventat toate acestea ca tot vrei sa stii despre illuminati.
http://www.youtube.com/watch?v=Mid54DndnNY
Si asta tot de un paranoic, oricum o mica parte de adevar exista pe undeva. http://www.youtube.com/watch?v=rhqtLefUvA4
Ai vrea sa vezi totusi si ingerul digital 1 si 2.
Ai grija cu astfel de filmulete ca va rezulta in asa ceva sa fie creat de tine si nu vrei sa fii oh god why peste cativa ani cand vei realiza ca ai fost penibila. http://www.youtube.com/watch?v=nWSwZvy2oic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Francmasoneria (sau „masoneria"), ca instituție, este un ordin inițiatic ai cărei membri sunt înfrățiți prin idealuri comune morale, spirituale și sociale, prin inițierea conformă unui ritual comun, prin jurământul depus pe una din cărțile sfinte ale marilor religii (Biblia, Coranul, Dao de Jing, Vedele hinduse, Tripitaka budiste, sau alte scrieri considerate sacre) și, în majoritatea ramificațiilor, de credința într-o „Ființă Supremă", un „Mare Arhitect al Universului". Organizațiile masonice, prezente în majoritatea țărilor, se regăsesc sub forma obediențelor autonome, mari loje sau Mare Orient (grupări de loji), ele însele compuse din loji albastre (zise și ateliere) de câte 7-50 de persoane (uneori chiar mai multe). Numărul francmasonilor în lume este de circa patru milioane, majoritatea în Statele-Unite și în Europa occidentală[1].

Francmasoneria desemnează în același timp o disciplină spirituală, precum Alchimia, și instituția tradițională care reunește practicanții acestei discipline, în loji sau confederații de loji, numite Mari loji.
Emblema actuală a Marii Loji Naționale din România, cu inscripția „învinge sau mori" în latină.

În România francmasoneria este organizată în mai multe obediențe, cea mai veche fiind Marea Lojă Națională Unită din România, apoi Marea Lojă Națională din România, Marele Orient de Rit Scoțian Antic și Acceptat din România, Marea Lojă Regulară a României, Marea Lojă Națională a României, Marele Orient din România UMSOI și Marele Orient al României, minoritar, precum și alte câteva obediențe mai mici, între care unele deschise și femeilor (Dreptul Uman din România, Marea Lojă Feminină a României, Marele Ordin Feminin Român). Toate aceste obediențe se recunosc reciproc.
Pentru filme acceseaza linkul de jos

https://www.youtube.com/watch?v=KWx45jpxhN4

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează