|

Bună TPU! Voi ce știți despre zvastică? Mai are vreo semnificație în zilele noastre? Credeți în aceste simboluri satanice? Credeți în venirea Apocalipsei? Fundă.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Se poate spune ca e un simbol pagan. folosirea zvasticii e interzisa in multe tari din europa datorita asocierii cu nazismul. totusi in Germania e permisa folosirea in templele hinduse, budiste, jainiste.
nu prea e corecta formularea "venirea Apocalipsei" desi e populara. "apocalipsa" inseamna "descoperire". un studiu atent al cartii biblice Apocalipsa te duce la concluzia ca intr-adevar suntem foarte aproape de un sfarsit al lucrurilor de pe acest pamant cand Hristos va veni a doua oara cu ingerii Sai pentru a mantui pe cei credinciosi. apocalipsa prezinta tabloul foarte frumos al unui nou inceput, in care cei mantuiti se vor bucura de un pamant recreat, unde pacatul nu va mai exista. si crezul spune: "Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii, A carui imparatie nu va avea sfarsit."

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Svastica este simbolul care reprezinta Soarele pentru hindusi, in nici un caz nu a fost si nu este un simbol satanist asocierea sa cu nazismul nu are legatura cu satanismul sa nu uitam ca Fuehrer-ul nazist se considera crestin catolic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este simbol satanic. Cred in venirea sfarsitului lumii. Astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa fie sa fie.( crezul )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apocalipsa vii sigur ca o sa vina, dar Ziua Cea Mare va fi precedata de cataclisme si holocausturi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, inca au o semnificatie, si da inca sunt oameni care cred in toate asta. Personal nu cred in venirea apocalipsei, insa sunt mai multi decat iti poti imagina care cred in asa ceva.
Sunt incredibil de multi sectanti, de oameni ciudati care inca fac tot felul de ritualuri.
Din punctul meu de vedere apocalipsa o sa fie cauzata de mana omului, nu de ceea ce abereaz ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Svastica nu este simbol satanic.
Nazistii, fascistii foloseau svastica intoarsa, asa cum satanistii folosesc crucea intoarsa, de exemplu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Svastică (sanscrită - suastika), scris uneori și zvastică, este un simbol originar din jainism, fiind o cruce echilaterală cu brațele îndoite la jumătatea acestora în unghi drept în sens orar sau antiorar. De obicei este orientată astfel încât toate liniile principale să fie orizontale, dar se găsesc și variante în care aceasta este rotită cu 45 de grade; versiunea hindusă este adesea decorată cu un punct în fiecare sfert, varianta fără punct fiind considerată cea oficială în hinduism.Eu nu cred in apocalipsa. Sper ca te-a ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Svastica este cel mai sfânt simbol non-silabic (vezi și Om) în Hinduism. Prin extensie, Jainismul și Budismul folosesc acest simbol. În Occident este, din păcate, mai ales cunoscut ca emblemă generală a mișcării fasciste și naziste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează