| Yosifica a întrebat:

Buna tuturor, vreau un sfat neaparat iubitul meu este pocait si in curand ma va prezenta mamei lui. vrea sa vada cu cine umbla etcchatterbox si vreau sa fac o impresie buna in ceea ce priveste nu suntem de aceeasi religie eu sunt ortodoxa, ceea ce imi este cel mai frica este daca ma intreaba si ce vei face el este baptist si tu ortodoxa, cum veti proceda si vreau sa va intreb are cv daca na am unghiile date cu oja rosie si alte chesti port pantaloni scurti si asta de fata cu mama lui, adica imi va spune cv daca ei sunt pocaiti si etc... Help me

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| filelist a răspuns:

Daca tu esti ortodoxa si iti faci grij de ce va zice un/o pocait/a care din punctul de vedere al ortodocsilor sunt o secta care a renuntat la sfanta taina a botezului.
Inseamna ca tu ai o problema cu religia ta si nu ei.
Din cate vad esti 80% sa treci la religiia lor din moment ce te intereseaza astfel de lucruri

| milan9 a răspuns:

Din politeţe nu îţi va spune nimic, dar adacă tu îţi faci griji pentru atâta lucru, cum vei reacţiona când se vor discuta diferenţele interconfesionale? De ce anume te temi cel mai mult?

| scumpik45 a răspuns:

Pai pocait e una, baptist alta, din cate stiu eu.Fii mai explicita, te rog! Ce e el:pocait sau baptist?

| Yosifica explică (pentru scumpik45):

Pocaitii se impart in 2 categorii:baptisti si penticostali, el e baptist

| IubiticaR a răspuns:

Du-te si vezi! cu siguranta te vor primi cu caldura si respect tinand seama ca esti iubita fiului lor. Pocaitii sunt oamenii primitori de oaspeti! asteptam sa ne povestesti dupa.