|

Buna ziua, am și eu nevoie de ajutor!

Am câteva săptămâni în care visez o fata necunoscută.

Și dupa ce se termina visul cu ea, mă trezesc dintr-o dată și nu mai pot sa adorm!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sa lasam prostiile. Nu exista vreun demon al viselor, Dumnezeu spune in biblie ''visele vin de multe ori din multitudinea grijilor'' ceva care te apasa chiar daca inconstient, chiar daca nu iti dai seama de asta, probabil placi o fata, probabil vrei o relatie si nu ai pe niemni, cel mai probabil esti tanar, in tinerete toti avem vise ca acestea, nu mai poti sa adormi dupa pentru ca te concentrezi asupra visului, nu te mai gandi la el, nu inseamna absolut nimic, Domnul vecheaza asupra noastra si nu va lasa pe nimeni sa ne faca rau, daca esti fiul Lui, de ce te mai intereseaza astfel de vise? sunt doar prostii.
Tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune foarte simpla, sau nu neaparat aceasta, nu conteaza in ce fel o spui, conteaza sa iti pui increderea in Hristos printr-o alegere, ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.
https://www.youtube.com/watch?v=oHB7GEQpqeY&t=543s
https://www.youtube.com/watch?v=KZ-mNgECBZs&t=1s

| explică (pentru Irinel15123532):

Acel vis chiar a însemnat ceva, m-am întâlnit cu o fata care seama cu cea din vis, o fata amarata care are nevoie mare de ajutor!
Bunul Dumnezeu mi-a dat un semn.
Îți mulțumesc pentru răspunsul acordat.

| a răspuns (pentru cristi22q):

Este adevarat ca Domnul uneori vorbeste prin vise, dar aici intr-adevar intervine prima regula, doar persoana in cauza care cunoaste circumstantele poate sa verifice visul dupa biblie, ma bucur mult ca ai primit acest vis si aceasta oportunitate de a ajuta alta persoana, ma bucur si te felicit ca ai intelepciunea de a ajuta si alti oameni, mult succes mai departe, Hristos te iubeste.

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Si eu de cate ori vizez fete, cateodata se intampla sa fac 'hata, hata' cu ele.Asta in vis.

| a răspuns (pentru Octavian199):

Te posedeaza Lilith

| a răspuns (pentru RAY):

Numai ca mie imi place rolling on the floor

| a răspuns (pentru Octavian199):

Care este scopul acestor intrebari?

| a răspuns (pentru RAY):

Nu eu am pus intrebarea.

| a răspuns:

Roaga-te lui Dumnezeu sa te scape de visele tulburatoare.
Nu cred ca inseamna nimic acest vis.
Dar ar fi foarte interesant daca ai intalni in realitate acea persoana.

| a răspuns:

Vise...
Nimeni nu te poate ajuta sa nu mai visezi. O idee ar fi sa-ti schimbi viata si modul de a gandi, si in acest fel vei visa altceva in functie de modul in care ai decis sa traiesti si sa gandesti

| a răspuns:

Ai grija la ce activitati faci inainte de a adormi.